NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Cao!Moze li za drugaricu?Samo odgovor na jedno pitanje - udaja?Hvala puno!
 

Prilozi

  • astrow2gw03tamarrahp861ye9.th.gif.jpg
    astrow2gw03tamarrahp861ye9.th.gif.jpg
    5,5 KB · Pregleda: 191
Ja uporno pokušavam na ovom forumu da dobijem barem neki odgovor, ali mi niko ne odgovara. Meni su rekli, pre par godina da nikada neću imati dece i da mi budućnost nije baš sjajna. Od tad se plašim i da pitam bilo šta vezano za moju natalnu kartu. Nadam se da mi nije baš sve tako crno i da zato niko neće da mi odgovori. Molim za bilo kakvo tumačenje. Nije valjda sve tako crno:sad2: Rođena sam 14.06.1980. Beograd u 15:15. Hvala
 

Prilozi

  • sofi.jpg
    sofi.jpg
    64,3 KB · Pregleda: 11
Sad sam se već uplašila. Pre par godina jedan astrolog mi je uradio natalnu kartu i njegovo tumačenje je bilo prilično...loše. Po njemu nikada neću imati dece a i budućnost mi je loša, loša. Od tada sam prestala da čitam horoskope i sve što je vezano za astrologiju.
E sad, već par dana pokušavam da nakačim svoju natalnu na ovaj forum i tražim makar neko objašnjenje, ali mi niko ne odgovara. Ča sam i od prijateljice sa njenog profila(SOFI FI) pokušala da stavim natalnu, ali moderatori mi nisu objavili poruku.
Da li je baš toliko crno, pa niko neće ništa da mi kaže? Očajna sam i molim za bilo kakav odgovor. Zahvaljujem se unapred.
 
Molim vas, ako neko zna i hoce da mi pogleda drugi brak.
Zanima me kada bi mogao da se desi, tj. koje godine i kakav ce biti taj brak? Dakle, da li cu imati srece, ljubav i mir u drugom braku? I da li ce taj drugi brak biti za ceo zivot?
Prvi brak je bio malo je reci los.
Hvala puno, svim ljudima dobre volje koji bi hteli da mi odgovore na ovo pitanje.

Xixi je postavila moju kartu.
 
e meni treba stvarno pomoc....jos uvek sam sa dechkom..vec dve godine i dva meseca se vuchemo ...ja sam rodjena 14.03.1990 u 3:45 kraljevu on je rodjen 04.10.1990 u 19:00 h kraljevo hoce li ova veza da uspe ili nema tu buducnosti molim vas neka neko odg
 
Slova nekako potrefim. ali se tipke za interpunkciju jos uvek sakrivajuod mene, tj. jos sam dibidus neznalica oko kompa...ali se trudim!
Stara prica~~~~~~ Imali otac i majka sina koji jos uvek nije progovorio.Pozovu mudraca da pokusa kako zna i ume njihovog sincica da izleci.
Hajde kazi A! Hajde kazi A! .............
Mali nece pa nece. NECE!!!!
Dovijao se mudrac kako je znao i umeo... kad predvece, mali rece A!
Svi odusevljeni, sretni, zahvaljuju se...
Mudrac nakon pet minuta, sav zadovoljan, kaze malisi~ A sad kazi B?
ZNAO SAM? Znao sam da se nece zavrsiti sa A! Znao sam da cete hteti da kazem i B! Zato i nisam hteo da progovorim!!!
 

Back
Top