NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Moze li neko da pogleda moju kartu. Interesuju me ljubav...brak...dijete. Hvala!!

Ovo su sve samo predispozicijie..
Ajdemo da vidimo ljubav.Tu se gleda V kuca,vladar V kuce otisao u XII kucu,tajni,moguca neka tajna ljubav,sa muskarcem koji ce imati dvije paralelne veze.
a kojeg ces ti idealizovati.
U kuci djece Mjesec konjukcija Uran,sto daje predispoziciju za abortus,u jednom trenutku zivota.
Bar jedan vazan partnerski odnos da ne kazem brak ima predispoziciju da pukne.
Ako si razvedena,obzirom da se tranzitni Jupiter priblizava IX kuci,a to je kuca drugog braka,ili jakog partnerskog odnosa,ukazuje se mogucnost istog,pa sretno

Da li neko moze da mi malo pogleda natalnu kartu. Zanima me puno toga al aj da se ogranicim na 7. polje i brak i veze. Ma ljubav generalno. I ako ima jos necega zanimljivog. :dontunderstand: Hvala

Ljubav..vladar V kuce,lubavi u kvadratu sa plutonom,ucrtana fatalna ljubav koja ce fatalno i zavrsiti.
Mohuca je veza i sa mladjom osobom
Problem da se odrzi cvrst partnerski odnos,jer je vladar VII kuce braka Venera u padu u Djevici,najhladnijem znaku za veneru,isuvise racionalna svakom ndje manu...a kvadrira je Uran,neprijatelj braka.I to egzaktno,neda da se veza odrzi...trudi se da pukne..
Partenr moze biti uspjesan ali jako jako tezak.
Satrun dolazi iz X kuce,na vrh DC,kuce braka a tu je Pluton koji sve siri..
Sada je aktivna kuca druzenja,prijatelja..jer kroz XI kucu tranzitira Jupiter,planeta srece.

Ovo su sve samo predispozicijie..
Ajdemo da vidimo ljubav.Tu se gleda V kuca,vladar V kuce otisao u XII kucu,tajni,moguca neka tajna ljubav,sa muskarcem koji ce imati dvije paralelne veze.
a kojeg ces ti idealizovati.
U kuci djece Mjesec konjukcija Uran,sto daje predispoziciju za abortus,u jednom trenutku zivota.
Bar jedan vazan partnerski odnos da ne kazem brak ima predispoziciju da pukne.
Ako si razvedena,obzirom da se tranzitni Jupiter priblizava IX kuci,a to je kuca drugog braka,ili jakog partnerskog odnosa,ukazuje se mogucnost istog,pa sretno

Hvala Andjela
e ovako... nisam se udavala, bila je jedna duza veza koja je pukla...sto se djece tice bio je jedan abortus ali prije 20-ak godina...da li to znaci da necu imati djece?
mozes li mi nesto vise reci o tom tranzitu Jupitera i IX kuci...kada bi do toga moglo doci?

Ljubav..vladar V kuce,lubavi u kvadratu sa plutonom,ucrtana fatalna ljubav koja ce fatalno i zavrsiti.
Mohuca je veza i sa mladjom osobom
Problem da se odrzi cvrst partnerski odnos,jer je vladar VII kuce braka Venera u padu u Djevici,najhladnijem znaku za veneru,isuvise racionalna svakom ndje manu...a kvadrira je Uran,neprijatelj braka.I to egzaktno,neda da se veza odrzi...trudi se da pukne..
Partenr moze biti uspjesan ali jako jako tezak.
Satrun dolazi iz X kuce,na vrh DC,kuce braka a tu je Pluton koji sve siri..
Sada je aktivna kuca druzenja,prijatelja..jer kroz XI kucu tranzitira Jupiter,planeta srece.

Hvala Andjo do neba :klap: :heart: :heart: Negde mi neko rece da mi je prvi brak jako lose aspektovan?Da li i ti mislis tako. Ljubav na radnom mestu? to mi se vec desava. ali mi se i desava ljubav sa deckom koji je iz inostranstva? sta mi bolje "lezi"? :klap: Hvala jos jednom.

Zamolio bih nekoga da malo pogleda moje polje ljubavi - zbunjuju me prazna 5 i 7 polja.

Kad je polje prayno,tada gledas gdje je otisao vladar polja.Npr.kod tebe je V polje,ljubavi u znaku Ovna,planeta Mars otisla je u Jarca,sto znaci d ate u ljubavi moze privuci osoba sa velikom razlikom u godinama.Dok si mladji starija od tebe a mozda ksnije da bude obrnuto.

E sad,kuca brakVII,je n samom vrhu Blizanca,sto znaci ako si rodjen ranije koji minut moze bitii u Biku...to sad komplikuje pricu,jer neznamo tacno koji je vladar..dal Merkur ili Venera.
Ako je Merkur,trazimo ga gdje je otisao u XII kucu u Skorpiju.To bi znacilo da si sklon tajnim vezama koje obiluju strascu.
Ako je Venera,vladar,ona je u XI kuci,prijatelja isto u Skorpiji,pa je moguc bracni partner iz kruga priajtelja,a strasti su takoodje bitne,kao i to a ce osoba,svakako imati neku licnu planetu u znaku Skorpije.

Ne znam gde su primeri karti poznatih...ubacih ovde....:rumenko:

Ukratko,sta je ono sto prvo pada u oci?

URAN na 1*18' Device u 9.polju, u okrilju Regulusa...koji pravi 150* sa SATURNOM iz 4.polja koji je u Ovnu na 4*4'
ME konjukcija SO;
Mnemosyne na 19*10'retro u Vagi u 10.polju;
Pluton u 6.oj u BIKU:
Neptun u 5.u Biku....

Dakle Uran izuzetno jak. Em na pocetku Devicinog jata,em pod sjajem Regulusa! Znamo osobine Urana koje poseduje: originalnost,jedinstvenost,nezavisnost karaktera,ekspanzivno slobodno razmisljanje...UR sebe vidi kao EGO sa sopstvenim znacajem i svojim specificnim pristupom zivotu. Znamo da je i on na neki nacin visa oktava licnih planeta...

Uran je ona tacka gde smo spremni da odbacimo stare obrasce,koje daje Saturn,da bismo svojom casrtvu Psihe pruzili nove odaje i sirine..Prostor za apejron, u kvantitativnom smislu neogranicenje< nicim uslovljeno ponasanje i samoizrazavanje pre svega...sve je dakle, ovo,neophodan ili mozda pre reci NUZAN uslov za one ljude koji imaju jak UR u karti.

Naravno UR ce dati kadkad i neuroticno blesavo,ekscentricno ponasanje, bilo u konstruktivnom ili destruktivnom smislu....On ce stare strukture sravniti sa zemljom, da bi se stvorilo mesto za nesto lepse i bolje...na toj istoj Zemlji...On je jaka veza sa nesvesnim...

E sad, vidimo on je u 9.polju koje je polje postizanja svesti,gde je procenjivanje i etika i religija i filozofija i kritikovanje i apstraktno misljenje..Sve je ovo vrlo vazno. Jer ovde je URAN!!!Sasvim mu je lepo! Jer ovde on postize svest o svom EGU, on ovde ima veliku moc apstrakcije, misljenje je sasvim sistematicno,logicki ispravno...

A vidimo konjukcija SO - razum, i ME-koji je u Ovnu (impulsivnost,kardinalna energija,energija ka spolja,ekspresija razmisljanja,naglo zakljucivanje o strahovitim podacima koji trepere kao atomcici u materiji...ali kako je ME u 4.polju gde je nesvesno,ovaj ME ne gresi tek tako...posebno jer vidimo da je Pluton u 6.polju a u Biku,dakle Pluton u kuci svesnog (samokritika,lazna slika,o sebi,normama...) u Biku (opazanje) cine da je proces zakljucivanja naprosto odlican!
Vrlo jak sukob energija UR 150* SA koji trazi neki plod kao plod konflikta...dakle SA-stari obrasci u OVNU(vrlo nervozan i nestrpljiv ucitelj) u 4.polju (sta je to ispod povrsine pojavnog) i Uran (u Devici koja je promenljiva, sto je sa jedne strane dobro za proces razmisljanja radi uvidjanja greski...a element Device zemlja...Devica pokusava da uvidi nove oblike i motive!!! Ona je zauzeta kritickim procenjivanjem svoje Licnosti i drugih...ona analizira,bavi se umnim i detaljna naucna analiza joj sasvim pasu...Ona traga za savrsenstvom u sebi i van sebe...Pa je definitvno ovaj aspekt SA-UR prilicno bio dominantan na Ajnstajnov rad..Uran jeste fizika..Uran u Devici - koja rekosmo promenljiva: TEORIJA RELATIVNOSTI...Objasnjenje za izotropnost prostora mozemo dodeliti PL u BIKU, a Mnemosyne (boginja Vremena) u Vagi (objektivnost) u 10.oj (svest) onda hipotezu o homogenosti Vremena...
Psihe je takodje u polju svesnog dakle 2.polju,a NE u 5.polju (ljubav,kreativnost)...a znamo puno i kako NE radi i kakav je zanesenjak jos u jatu BIka,pa je zaista poetican,kreativan,neobican....a fizika jeste jedan vid UM-Etno-St....

:telefon:

bila bih jako zahvalna kad bi neko protumacio malo i moju natalnu kartu rodjena 14.07.1985 u 12.15 po podne u beogradu;a ono sto me posebno interesuje voznja i kakav bi bila vozac prema mojoj natalnoj karti UNAPRED HVALA

Hm..ovde ima dosta materijala da se objasnjava karma. Prilicno ti je jaka karma. Nasledjena. Moj savet ti je da sama malo pocnes to da istrazujes....a iskreno, tesko da ces dobiti neki kvalitetan odgovor na samom forumu, po pitanju nje,prosto jer svaka karma zahteva jako puno istrazivanja a da bi sama shvatila sustinu bitno je da se potrudis sama da saznas o njoj. Prosto da bi ono sto moze astrologija da ti pruzi, bilo zaista primenljivo u tvom zivotu...:metla:
Aj da ti dam neke sugestije...
Kreni od Trojstva nesvesnog, od 4-8-12.polja
Ic pocinje u Jarcu *karma*, zatim gledaj gde je Saturn *u sco=karmickom znaku*, onda obrati paznju na osmo polje i 12.,polje kakve su relacije sa Sa...videh da ti je vladar 12. =prosli zivot u kvadratu sa Saturnom....e a Jupiter90*Sa...Cini mi se,pamtim sad napamet sta videh na brzinu....aj, kreni od tih nekih aspekta,samo prati....:mafijas:

Da li neko može prokomentarisati moju natalnu?

Prilozi

• astro_w2gw_01_nena_hp.85611.26154.jpg
    astro_w2gw_01_nena_hp.85611.26154.jpg
    69 KB · Pregleda: 7

Ovo je natalna karta moje najbolje drugarice. Nesto mi je neraspolozena u zadnje vrijeme, a obozava astrologiju. Ako neko ima vremena da joj baci pogled na kartu. Najvise je zanima ljubav i kad bi se mogla udati, ja mislim da ce se udavat vise puta a ona to negira hahaha. muchas gracias :hvala:

Postovani,

Zeleo bih da pitam nekog ko je strucan da li cu imati prilike da do kraja svog zivota postanem roditelj barem sa jednim detetom. Trenutno sam razveden i imam jedan brak iza sebe. Moj datum rodjenja je 28.03.1967. u 03:20 ujutru po lokalnom vremenu. Mesto rodjenja je Nis.

Hvala puno unapred.

p.s. Malo je reci da po ovom pitanju vec polako pocinje da preovladava ocaj kod mene... :(

Jedno pitanje! Cemu 5 zvezdica na ovom forumu/topicu, kad niko nista ne zna i niko nista ne radi?
Preko mesec dana niko da odgovori. Da kaze sam se snadji i tako nesto. Jedino mi je Andjela Pizelli odgovorila i to na drugom forumu. Jel neko kontrolise ovu krstaricu?!

Zatvarajte topike koji nemaju smisla !!!

Poslednja izmena od moderatora:
Tema je ostavljena otvorena, ako bi neko hteo da odgovori, to "snadji se sam" se podrazumeva i to ne mora niko da kaze jer odgovori su dobra volja ljudi i niko nije na to primoran, zato je tema i ostala otvorena, da ako neko naidje ko zeli, moze da pomogne, kao sto sam i rekao ... ali sa obzirom da nema postavljaca, osobe koja je najvise i odgovarala, tema se moze zakljucati dok se ona ne vrati, konsultovacu se sa ostalim moderatorima ...
Posecenost krstarice nema veze sa temom, zato je post moderisan ...

Poslednja izmena:
Jedno pitanje! Cemu 5 zvezdica na ovom forumu/topicu, kad niko nista ne zna i niko nista ne radi?
Preko mesec dana niko da odgovori. Da kaze sam se snadji i tako nesto. Jedino mi je Andjela Pizelli odgovorila i to na drugom forumu. Jel neko kontrolise ovu krstaricu?!

Zatvarajte topike koji nemaju smisla !!!

Ja nasla karte i pogledala.
Saturn u Lavu u opoziciji sa Marsom.
Ako zaista hoces nesto da saznas... ima lepo napisano.
Mesec u konjunkciji sa Plutonom, a u opoziciji sa Venerom.
Kad "sazvaces" ove napete aspekte...ostali ce ti biti kao dezert!:)
.....Pa da li si vec bio u braku~ili ziveo kao da si u braku...tek da ONIMA koji znaju astrologiju, pomognes u analizi... STA i KAKO da gledaju.
Ziveces lepo, sretno i bez problema.. EEEEE, I TATA BI SINE...:):):):brus:

Back