NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Ovako, reč je o mojoj sestri od tetke.
Ovo je devojka sa fantastičnim pevačkim talentom.
Ima opseg glasa 5 oktava, jačinu toliku da se proziri tresu kad pusti glas, apsolutni je sluhista, srednju muzičku je završila ubrzano, e sad,akademiju- tu je već počelo opstruisanje!
U njihovoj branši je skstremna sujeta, kao među doktorima.:)
Završila je akademiju i ako joj se završavanje iste produžilo jer ju je 10-12 puta obarala žena na predmetu ''istorija muzike'' ( bubački predmet koji suštinski sa njenim zanatom nema veze).
Talenat je toliko velik da je pre 25 godine dobila ponudu i od Metropoliten opere, a i od Milanske skale, i od mora Evropskih opera- samo u Beogradsku ne može nikako da se zaposli. Ovo bi bilo mnogo smešno da nije prviše tužno.
Inače je jako nestabilna psihički ( moralo je, jelte, negde da je udari)...svi se zbog toga brinemo...pitanje je hoće li ikako uspeti u tom poslu, a da ne mora napolje? Doduše, već se sprema za KopenHagen, a i ponovo je zovu iz Milana...odavde joj se ne ide jer ima odličan brak i muža koji je producent i koji tamo ne bi imao šta da radi( nisu venčani, ali žive zajedno).
Šta mislite?

Njena karta:

Pa da probam i ja ... Prodje leto trideseto, ja se ne udadoh, ruku na srce, i nema se sta slobodno u ponudi, ali nada postoji.. Nada poslednja umire.. Ako bi mogla baciti pogled na moju ''karticu'' i videti sta lepo u ovoj godini, a vezano za ljubav, ozbiljnu vezu, bilo bi super.. Ovo sve dosad nesto neozbiljno i zauzeto... Unapred hvala i :worth:

P.S. Probala ''devojkasasela'' umesto mene ali nisi uspela otvoriti..

Prilozi

• xena_warrior_princess_.gif
    xena_warrior_princess_.gif
    72,9 KB · Pregleda: 9
Ja se nadam da sam uspela
ovo je moja natalna karta

ovo je njegova

Pitanje da li veza izmedju mene i njega moze trajati na duze staze, da li je moguc i brak? Za sada smo tri meseca u vezi i super nam osim mozda nekih sitnica. I interesuje me ima li kod njega u horoskopu sklonosti ka alkoholizmu? Uopste generalno odnos izmedju nas dvoje. Hvala puno :)

Pa da probam i ja ... Prodje leto trideseto, ja se ne udadoh, ruku na srce, i nema se sta slobodno u ponudi, ali nada postoji.. Nada poslednja umire.. Ako bi mogla baciti pogled na moju ''karticu'' i videti sta lepo u ovoj godini, a vezano za ljubav, ozbiljnu vezu, bilo bi super.. Ovo sve dosad nesto neozbiljno i zauzeto... Unapred hvala i :worth:

P.S. Probala ''devojkasasela'' umesto mene ali nisi uspela otvoriti..

vazi, mozda stignem malo kasnije. Dobro si mi rekla da ne ocekujem opet od nje pitanje na istu temu...

za karijeru, navesces cime se konkretno bavis da se ne gubi vreme i ne trazi sve sta mozes da radis u polju, kad vec radis, i to uspesno, i postavi takvo pitanje na temi profesionalna orijentacija..a za ljubav, pogledacemo ovde da li neke promene itne stoje u nekom skorijem periodu jer nisi naglasio svoj status ni sta bi ti da se vidi za ljubav..kakva si licnost..pa opis prvog polja i polozaja sunca i meseca bi dalo neke tvoje karakterne osoine, ono, uvid prvi ali bi to, dobro odradjeno bilo bar na dve strane A4 formata, a to ovde ne ide tako ...

u vezi sam, sa tom devojkom sam trebao da budem jos odavno zajedno,ali nas je sprecilo to sto smo oboje povuceni.......i sada smo nekako uspeli da se spojimo......pa me zanima da li ce to trajati,i kako ce to biti.....?
hvala na odgovoru!

u vezi sam, sa tom devojkom sam trebao da budem jos odavno zajedno,ali nas je sprecilo to sto smo oboje povuceni.......i sada smo nekako uspeli da se spojimo......pa me zanima da li ce to trajati,i kako ce to biti.....?
hvala na odgovoru!

videcu sta mogu , sta tebi stoji u polju emocija uskoro i da li se vidi da je to nesto bitno, a ako bude trebalo, daces mi i njene podatke..

Imam jedno pitanje koje me muci vec duže vrijeme pa vas molim da
mi odgovorite dok budete mogli. trebala sam upisati autoškolu već prije 3 godine,
no od tada mi se javlja neki strah za sjedanjem za upravljač
tako da to konstanto odgađam. cijela familija me nagovara da
upišem autoškolu, no ja si taj strah od vožnje auta
nemogu izbrisati. imam volje, htjela bi da mogu voziti
no nešto mi konstantno to neda, pa me zanima
ima li cega po tome pitanju u mojoj karti?
hoću li konačno upisati tu autoškolu, riješiti se straha od vožnje
automobila? :cry:

natalna: http://img170.imageshack.us/img170/6818/selenaub1.gif

da, odgovorila sam odmah ispod te poruke da jeste samo strah u pitanju ali da je dete bilo bolesno i tako je to ostalo, do dan danas se nismo izlecili kako treba, sve nesto na smenu..mesec dana nisam radila pa je jasno sto sam previdela da cekas jos nesto jer nisi glasa dala od sebe...kad prodje kvadrat Saturna na Uran koji vlada 8 poljem bice i tebi lakse..realno, neki poseban razlog ne vidim, sem samo u detinjstvu da te je nesto prepalo ali Merkur vlada i 12 i 3 poljem i mogao je da doprinese osetljivosti kad je saturn krenuo kroz 12 i preko Merkura u 1 polju..Imas 22 godine i ne vidim poseban razlog da se teras na auto-voznju, mozes polagati i kasnije, 23-24 i jos kasnije kad osetis da nemas razlog za paniku koju osetis.A mozes i da ostavis za period 33-36 godine kad ti strah nece pasti na pamet. Mislim da tvoji strahovi ne leze u realnom okruzenju vec u ose]aju sopstvene nesigurnosti ili neadekvatnosti u mladjim godinama.

rodjena sam 30.04.1988 u Beogradu u 05 i 30 h-ujutru, i zanima me ljubav,trenutno sam u vezi sa LAVOM-06.08.1987-rodjen je u Boru ali ne znam u koliko sati...trenutno smo u nekim problemima pa me zanima dal cemo to resiti i da li nas vidis u buducnosti.... kad god stignes... hvala ti unapred...
ok, nije naglasila da je nova-tanga

kada cu se ozeniti, i kakva bi to vezabila i deca? hvala puno
nik ti zvuci zenski a pitanje ozeniti..na tren si me zbunio..pogledacu...

vazi Vipcurlic hvala ti punooooo....ja sada idem da spavam....laku noc i lijepe snove...

Kako sad ne spavas...da vidimo...koliko ovde moze da ima preklapanja..do 26-te razocarenja u vezama koje si imala ali pre 30-te ne bih rekla da trebas da se udajes.Sklona si da idealizujes partnere i da se onda razocaras kad ih bolje upoznas i sklona si tajnim vezama ili bar da ti se udvaraju i svidjaju osobe koje su bas zauzete..nemas mnogo srece u mladjim godinama, rekla bih...Ovako gledano, bolje ti je da si negde u inostranstvu i da ti partner bude stranog porekla ali ne znaci nuzno stranac, moze da bude i nas koji je rodjen i zivi tamo.Licno mislim da ranom udajom mozes da imas dva braka a nesto nisi taj tip, pa bih ti savetovala da se ne udajes pre 32-33 godine kada ces masu nekih aspekata da prevazidjes i da promenis mozda teritoriju, cime bi ti neke stvari bile olaksane.Sada ti je saturn na Saturnu i nije lako za opstanak veza, vidi kako kvadratira Mars u 8 polju i pravi zijan - razdvajanje sa partnerom i cak mozda da ga nemas fakticki, a odnose nikako.Stariji ti u ovom periodu ne odgovaraju, bilo da su malo ili puno stariji.Rekla bih da do jeseni, kraja leta ne vidim pomeranje na bolje, mozda manje pritiska ali ne lici mi da si zadovoljna..Pa kad udje Saturn u kvadrat sa Neptunom koji vlada 5-tim poljem pa za njim tokom 2009 godine u kvadrat sa Venerom koja vlada 7-mim a nalazi se u 8 polju odnosa..niti je za trudnocu dobro bas, niti za brak, a o razocarenju koje moze da bude prisutno, da ne pricam..Ja konkretno, sem veze i zabavljanja u ovom periodu Saturna kroz Devicu ne bih ti preporucila nista ozbiljnije, jer se tako lakse nose teski aspekti , jer to zaista mislim i znam i trebas da radis na sebi i na nekim drugim poljima bez opterecenja da prodje voz i da nesto posebno gubis sto si sama. Tvoje vreme je tek za neku godinu, pa malo promisli i sa Saturnom nemoj da budes depresivna ili malodusna jer nema potrebe, tvoj te ceka, topao i porodican covek, tvojih godina ili mladji, negde na strani ali zaista mislim da to nije sada.
Ova osoba koja ti je decko ima ono sto ne volim da vidim u uporednom pogledu dva horoskopa a to je saturn na tvom Merkuru i Jupiteru, MC-u..plus kvadrat tvoj Uran u 1 polju..opterecenje i komplikacije, sto veza duze traje to je sklon da maltretira i gusi i tvoj uran bi prsnuo i pobegao...Takodje njegov Jupiter i Sunce se nalaze u tvom 8 polju , kace delom kvadrat tvog Marsa i saturna..ne mogu ti reci da smatram da je to dobro..licno sam imala veze pracene saturnom i marsom, i na kraju ne budu dobre..a nije ti vreme jos za udaju, da jeste i da smatram da ti je sudbina, rekla bih da vidis kakva je to muka i razlika i da se prvo potrudite da uskladite te energije pa tek da mislite za dalje ali meni ovo ne lici na stabilnost..sasvim iskreno. Pusti vreme da pokaze svoje jer sad taj Saturn smeta i tebi i njemu i zahladjenja jos veca su moguca ali ti znas i nemoj se opterecivati i posmatraj sve dubljim i analiticnijim ocima..

Cao prvi put sam ovdje i zamolila bih nekoga da mi ako je moguce odgovori kad bude mogao.
Rodjena sam 02.06.1980 oko 19 h u Podgorici.
Udala sam se u novembru 2006, a u martu 2007 dobila sam sina.
Od prije 5 mjeseci sam u svadji sa muzem i ne zivimo zajedno, a dijete je sa mnom.
Nemamo nikakvog kontakta otkad ne zivimo zajedno, zanima me ima li ikakve sanse za pomirenje.
On je rodjen 14.09. 1980 u Niksicu, nisam sigurna u koliko sati samo da je u podznaku vaga.
Unaprijed zahvalna

Evo je natalna karta za DAVID2007[/QUOTE]

uspele ste...ovo "oko 19h " ne volim da vidim jer je diskutabilno pitanje onda koliko je podznak tacan, a u Podgorici, odn Crnoj Gori, bez uvrede ikom, ali sam cesto imala iskustvo da im vreme rodjenja nije tacno, upisano ono kad su upisivani u knjige odn prijavljivani a ne kad su zaista rodjeni..bilo je tu i dvostrukih datuma rodjenja cesto...nadam se da nisi jedna od njih....S obzirom da ti je Merkur vladar 7 polja i muz Devica u znaku..da uzmemo da je vreme tacno...Pa kako je Jupiter prelazio 2007 prvo polje, trudnoca i dete su moguci...Saturn je u 9 polju, na vladaru podznaka, i tu stoji i jos ce tu da bude, pa prelazi na Mars do jeseni pa na Saturn i kvadratira ti Dsc, bracno polje i Sunce u njemu, tvoj znak..u sekstilu sa Uranom u 12 moze da donese promenu i trigon sa mesecom da bude neka jedina solucija gde se mirite, pod nekim sasvim drugim uslovima ili pravilima..Nisam sigurna da ova kriza, tako dugo sto ce da traje moze da bas bude do tada aktivna i da se na kraju pomirite ali vredi pokusati jer imate dete. Samo ne moze onako kako je bilo..Mnogo vise sansi ima za razdvojenost jer je napadnuto Sunce, vladar 9, a u 7 polju, Saturn u 9, sa natalnim teskim aspektima...ako mozes, nadji nacin za pomirenje do kraja godine, ne moze nista na silu, ali iako ima nacina, pokusaj sve, bar da budes mirna da si sve pokusala...znaci do kraja ove godine...Po ovim tvojim planetama, nisi trebala bas tako rano da se udajes...

Kvadrat Saturn Uran..Opasan aspekt..Izazovan,a taj trigon hoce li mi pomoci malo da se ne raspadnem emotivno i da mi samopouzdanje ne pobegne pa da ga skupljam ponovo..:)
ojacace te, postaces malo inspirativnija i odsecnija, otresitija, intuitivnija i zenstvenija...To je zbog Meseca u Raku jel da,ta preosetljivost? Da si me tada videla omrsala..svet mi se srusio! Sada sam bolja i mudrija,ali ne bih sve ispocetka da gradim! klasicna izjava osobe koja ima Jarac/Rak osu u horoskopu - nekada trpe i ono sto ne valja zbog ovakvog stava..bez uvrede, lep si primer dala
2003 mi se zavrsila veza od 5 godina,prva ljubav,bas je bolelo..Smrc!
rekoh ja , duge veze, sto je sigurno - sigurno...
Hoce li to biti zemljotres za moje srce ponovo..ili ce moje Sunce u Blizancima i ASC jarac amortizovati Potres..? Pisali smo o ovoj vezi sada na "ziveti u natalnoj.."
Slazemo se,samo ja malo gusim ..zbog mog Saturna u njegovom 7,ali i njegov
saturn je u mom 7.. Tamo su i karte,kad stignes pogledaj..
znam da sam gledala, ti se vidis u njegovoj karti i nije lako kad postoje Saturni naglaseni u uporednim analizama ali cinjenica je i da saturni ili saturnovi aspekti su upravo ono sto daje ozbiljnost vezi, kao da je vec bracna..nisu laki, treba ih razumeti i vladati njima, ti si ipak jos mlada, on nije..ali ti imas interes za astrologiji, pa se mozda trudis da razumes i iskoristi to
Ako treba i ovde cu ih nakaciti..
SVE ZA LJUBAV!:):heart:
Ili jesam jarac u podznaku ili nisam..pa jesi, jos ti je bitniji taj saturn da ga razumes...
Pozdrav za tebe i malisu..
Koliko analiziram pravi Blizanac..
moze i tako...

Ovako, reč je o mojoj sestri od tetke.
Ovo je devojka sa fantastičnim pevačkim talentom.
Ima opseg glasa 5 oktava, jačinu toliku da se proziri tresu kad pusti glas, apsolutni je sluhista, srednju muzičku je završila ubrzano, e sad,akademiju- tu je već počelo opstruisanje!
U njihovoj branši je skstremna sujeta, kao među doktorima.:)
Završila je akademiju i ako joj se završavanje iste produžilo jer ju je 10-12 puta obarala žena na predmetu ''istorija muzike'' ( bubački predmet koji suštinski sa njenim zanatom nema veze).
Talenat je toliko velik da je pre 25 godine dobila ponudu i od Metropoliten opere, a i od Milanske skale, i od mora Evropskih opera- samo u Beogradsku ne može nikako da se zaposli. Ovo bi bilo mnogo smešno da nije prviše tužno.
Inače je jako nestabilna psihički ( moralo je, jelte, negde da je udari)...svi se zbog toga brinemo...pitanje je hoće li ikako uspeti u tom poslu, a da ne mora napolje? Doduše, već se sprema za KopenHagen, a i ponovo je zovu iz Milana...odavde joj se ne ide jer ima odličan brak i muža koji je producent i koji tamo ne bi imao šta da radi( nisu venčani, ali žive zajedno).
Šta mislite?

Njena karta:

Nestabilna psihicki, Mars u skorpiji kvadrat mesec u vodoliji na IC, Pluton uz saturn u 12 u vagi..emocije vladaju njenim stanjem i hormoni, ima smene stanja i raspolozenja i strahove , rekla bih, dete bi sredilo hormone i uravnotezilo pluton ali mars i mesec ostaju..Mars iz 6 polja posla, a Jupi na asc...Mars kvadrat Mesec iz 9 na IC i severni cvor u 9 polju...Nece se osecati ispunjena dok ne ostvari svoje sunce u 10 polju , cemu odbijanje karijere u inostranstvu samo sa objasnjenjem da joj partner tamo nece imati posao?Da je ona sigurna da zeli van i da ostvari sebe, i da on hoce sa njom, nasao bi se mozda posao i za njega, to ne zna jer nije ni probala, zar ne?Moze da ima dobru vanbracnu zajednicu, taj neptun iz 5 je trigon venera iz 7 polja ..Saturn je u konjukciji Suncu , tek ce da udje u kvadrat Neptunu istom iduce godine, kriza ce da postoji, vidi se i po hironu u 7 polju, moze da dodje do razdvajanja, ako ona ode da on ostane, ali ..zar ne bi bilo realno ako ona ima dobar posao da pokusa on da se snadje radi njenog napretka, jer je voli koliko mislim...Uran iz 4 u 1 polju moze da znaci promene u domu kao i promene zemlje ali sada je jos saturn u kvadratu sa Uranom, mora da on popusti, rekla bih.Ne znam kako bih gledala operu ali venera u Lavu bi volela da nastupa..no vidis i ove kvadrate te Venere..kao da bi se bolje osecala da radi sa neptunom kao predavac na akademiji , trigon venera i sekstil Pluton saturn..Steta je da ne iskoristi svoj talenat kad moze i kad pozive ima, strah ili nesigurnost nece resiti njen problem neostvarenosti ako se osloni na njih a ako je veza zaista prava, nece je kociti u napretku i povinovace se njenom talentu i njenom boljitku, zar ne!?

Ja se nadam da sam uspela
ovo je moja natalna karta

ovo je njegova

Pitanje da li veza izmedju mene i njega moze trajati na duze staze, da li je moguc i brak? Za sada smo tri meseca u vezi i super nam osim mozda nekih sitnica. I interesuje me ima li kod njega u horoskopu sklonosti ka alkoholizmu? Uopste generalno odnos izmedju nas dvoje. Hvala puno :)

Ovoj muskoj osobi nije preporucljivo da se zeni mlad, plus sto je na izgled sreo kao jarac ali je sa Strelcem u podznaku i Neptunom na asc ipak u nekim stvarima nezreo i nestabilan. Veze ili zenidba izmedju 28 i 33 godine imaju tendenciju pucanja, razvoda do 36-37 njegove godine. ako ne i pre..Sklon jeste nekoj vrsti poroka odn preterivanja i nestabilnosti, obicno sa onim sto voli ali ima manu kad nesto izgustira, postane mu dosadno i on bi da ode. Kad oseti da ga neko stiska ili gusi, nestade u vidu lastinog repa..Ti si Devica, umes da budes opterecujuca drugima, da imas svoje krize i strahove ili negativne misli, da brines, preterano brines i samo delujes da si pristalica slobode, otvorenog odnosa, bez opterecenja, bez mnogo pitanja..i udjes u sopstvenu zamku pa te povrede oni koji odu ili koji nisu verni. Branis se povrsnom vezom ili preventivnim napustanjem partnera kad se osetis ugrozena..Tvoja neka osoba koja moze da te zadrzi je vatrena zaista ali i ti imas aspekte za vise brakova, pa mislim da treba da sacekas sa ozbiljnim mislima i udajom..saturn sada mozda daje malo osecaja sigurnosti kroz trigon neptunu ali nece kad prodje malo napred, doci ce do nekih nesklada i zahladjenja, te sitnice tebi smetaju jer si Devica, a ako veza pregura krizu koja je za jedno 2 meseca najduze, onda moze da potraje malo duze, samo nisam sigurna da je vreme za tvoj brak doslo...Kad saturn dodje na Merkur i napravi kvadrat Neptunu, nuzno je neko "budjenje" i skidanje naocara kako kazu...

Bas strasno..celih 30 jel da..sta se brines , bre, duso..Jarac u podznaku sa saturnom u Lavu u 7 polju i nije trebao da se udaje pre 30-te, nije mu vreme a kako je matoriji tako je i probirljiviji, zar ne!? Normalno je da su to bili neki neodgovarajuci ili zauzeti - saturn radio svoje a kako ti je vreme za decicu 34-40-ta..sta se brines..Ja bih ipak rekla da ozbiljno stoji oko 32-33 godine, kad Jupiter bude bio u Vodoliji pa trigonirao Jupi i Mesec u 5 i Pluton u 9..no sklona si da u isto vreme odrzis i neku vezu sa nekim drugim, imas je povremeno, pa pazi sta radis, to drugo je samo iluzija, posebno ako je ozenjen ili razveden..Trudnoca moze da se prati zbog godina u kojima budes bila ili zbog poremecaja homona, i pauza izmedju 1-2 deteta ce da postoji bas zbog hormonalne situacije..

hvala na odgovoru!

Mlad si, to sto ti se neko svidjao ili sto si ostvario vezu sa Jupiterom preko Urana,Neptuna ne znaci da ce da traje dugo. jer ti je jako bitna 18-19 godina i neka jako strastvenija veza. Saturn ce da bude pozitivan sa Jupiterom od jeseni ponovo i ako prevazidjete neke sitnije trzavice mozete biti zajedno neko vreme. Licno mislim da je u pitanju druga osoba izmedju tvoje 18-19 godine..nije ni to bracna veza ali je veza emotivnija i strastvenija i zrelija nego sada, sasvim normalno...Kriza u toj vezi je 23-24 godina a pre 26-te ne pomisljaj da se zenis jer moras prvo da ostvaris sebe..Licno mislim da ti je bolje u 30-tim za braki da nista neces da izgubis kad se stariji budes zenio...

kada cu se ozeniti, i kakva bi to vezabila i deca? hvala puno

Jako rano su naglasene veze koje si mogao da imas, a nisi bas bio zreo za njih.Licno mislim da si mogao da imas i partnerku u nekom periodu koja je mogla da ostane trudna sa tobom, a da li je mogla i da rodi, to ne znam bez njenog horoskopa. U svakom slucaju, aspekt za dete van braka ili u vezi, moze da bude prisutan i u zrelijim godinama, pa pazi sta radis ako to ne zelis sam. Da si se zenio do 28-30-te mislim da bi imao problema, krize i razvod, tako da je bolje da pre 32 ne dolazis u takvo iskusenje..planete pokazuju da tvoja neka partnerka koja je bracna , moze da ti bude druga zvanicna veza ili brak , na primer sa nekom zivis, kao da si u braku, pa puknes sa njom, pa se ozenis drugom a ona ti druga po redu a fakticki prvi brak..ili zvanicno drugi brak..svejedno..druga je bitna. I ta druga je bolje da dodje izmedju 34-37, definitivno 37-38 je za brak bolja..Koliko uspesne veze imas i brak, to zavisi od tebe i tvog stava, nije sve u trpljenju partnerki jer ti znas da budes izazvan i da u njima vidis gresku a nekada je osetljivost ili greska u tebi..Savet je svakako, sto se kasnije ozenis to je bolje

rodjena sam 30.04.1988 u Beogradu u 05 i 30 h-ujutru, i zanima me ljubav,trenutno sam u vezi sa LAVOM-06.08.1987-rodjen je u Boru ali ne znam u koliko sati...trenutno smo u nekim problemima pa me zanima dal cemo to resiti i da li nas vidis u buducnosti.... kad god stignes... hvala ti unapred...

Tvoja 21-22 godina je rezervisana za nekog ko mnogo vise lici na Skorpiju ili Vagu nego na Lava, mada te prirodno privlace lavovi jer su im planete u tvom 5 polju.Mozda se i pomirite ali tebe ceka neka druga osoba, bar tako mislim po horoskopu tvom jer nemam njegovu artu da vidim gde su mu polja, planete, podznak i drugo....

Nestabilna psihicki, Mars u skorpiji kvadrat mesec u vodoliji na IC, Pluton uz saturn u 12 u vagi..emocije vladaju njenim stanjem i hormoni, ima smene stanja i raspolozenja i strahove , rekla bih, dete bi sredilo hormone i uravnotezilo pluton ali mars i mesec ostaju..Mars iz 6 polja posla, a Jupi na asc...Mars kvadrat Mesec iz 9 na IC i severni cvor u 9 polju...Nece se osecati ispunjena dok ne ostvari svoje sunce u 10 polju , cemu odbijanje karijere u inostranstvu samo sa objasnjenjem da joj partner tamo nece imati posao?Da je ona sigurna da zeli van i da ostvari sebe, i da on hoce sa njom, nasao bi se mozda posao i za njega, to ne zna jer nije ni probala, zar ne?Moze da ima dobru vanbracnu zajednicu, taj neptun iz 5 je trigon venera iz 7 polja ..Saturn je u konjukciji Suncu , tek ce da udje u kvadrat Neptunu istom iduce godine, kriza ce da postoji, vidi se i po hironu u 7 polju, moze da dodje do razdvajanja, ako ona ode da on ostane, ali ..zar ne bi bilo realno ako ona ima dobar posao da pokusa on da se snadje radi njenog napretka, jer je voli koliko mislim...Uran iz 4 u 1 polju moze da znaci promene u domu kao i promene zemlje ali sada je jos saturn u kvadratu sa Uranom, mora da on popusti, rekla bih.Ne znam kako bih gledala operu ali venera u Lavu bi volela da nastupa..no vidis i ove kvadrate te Venere..kao da bi se bolje osecala da radi sa neptunom kao predavac na akademiji , trigon venera i sekstil Pluton saturn..Steta je da ne iskoristi svoj talenat kad moze i kad pozive ima, strah ili nesigurnost nece resiti njen problem neostvarenosti ako se osloni na njih a ako je veza zaista prava, nece je kociti u napretku i povinovace se njenom talentu i njenom boljitku, zar ne!?

Da, psihička nestabilnost je zaista naglašena, ona je rođena u Hrvatskoj, pa je došla kod nas ( kod mene i mojih) da se školuje..uh, samo da znaš kakve smo sve probleme imali sa njom, baš je bilo svega. Mislim da se moja majka sa njom, za 5-6 godina napatila više nego sa sestrom i samnom zajedno za 30 godina.:neutral:
A tek promiskuitet, da ne govorimo...onda se pojavio sadašnji i potpuno se promenila, iz korena. On fin i dobar i podržava je u svim njenim odlukama, ne stoji joj na putu odlaska...ali njeni strahovi-da! Ona se svesno plaši šta će sa njom biti, ako ne bude imala nadzor, jer bez istog je sklona svačemu.
Žao mi je što kao toliki talenat nije dobila i neki asspekt snage ličnosti...ovako, veliko je pitanje dokle će dogurati...
Hvala vip.;)

Ovoj muskoj osobi nije preporucljivo da se zeni mlad, plus sto je na izgled sreo kao jarac ali je sa Strelcem u podznaku i Neptunom na asc ipak u nekim stvarima nezreo i nestabilan. Veze ili zenidba izmedju 28 i 33 godine imaju tendenciju pucanja, razvoda do 36-37 njegove godine. ako ne i pre..Sklon jeste nekoj vrsti poroka odn preterivanja i nestabilnosti, obicno sa onim sto voli ali ima manu kad nesto izgustira, postane mu dosadno i on bi da ode. Kad oseti da ga neko stiska ili gusi, nestade u vidu lastinog repa..Ti si Devica, umes da budes opterecujuca drugima, da imas svoje krize i strahove ili negativne misli, da brines, preterano brines i samo delujes da si pristalica slobode, otvorenog odnosa, bez opterecenja, bez mnogo pitanja..i udjes u sopstvenu zamku pa te povrede oni koji odu ili koji nisu verni. Branis se povrsnom vezom ili preventivnim napustanjem partnera kad se osetis ugrozena..Tvoja neka osoba koja moze da te zadrzi je vatrena zaista ali i ti imas aspekte za vise brakova, pa mislim da treba da sacekas sa ozbiljnim mislima i udajom..saturn sada mozda daje malo osecaja sigurnosti kroz trigon neptunu ali nece kad prodje malo napred, doci ce do nekih nesklada i zahladjenja, te sitnice tebi smetaju jer si Devica, a ako veza pregura krizu koja je za jedno 2 meseca najduze, onda moze da potraje malo duze, samo nisam sigurna da je vreme za tvoj brak doslo...Kad saturn dodje na Merkur i napravi kvadrat Neptunu, nuzno je neko "budjenje" i skidanje naocara kako kazu...
Bas si pogodila za neke njegove osobine a i moje SVE! :shock:
Meni je samo vise muka zadnjih par godina od nekih neuspelih pokusaja veza i ova mi za sada deluje obecavajuce samo ako se ja malo smirim po pitanju nepoverenja. Doduse nisam jos mislila da se udajem, nisam ni ja spremna za tako nesto nego sam mislila da li postoji mogucnost za nas dvoje i brak nekada u buducnosti. "Kad saturn dodje na Merkur i napravi kvadrat Neptunu, nuzno je neko "budjenje" i skidanje naocara kako kazu.." Kada bi to moglo biti?
Hvala ti puno u svakom slucaju :heart:

Nisam siguran da li sam već negde postavio ovo pitanje ,ali ne zamerite mi molim vas što ću pitati još jednom :
interesuje me kakvog sam zdravlja , čega da se čuvam i šta bi ste me posavetovali .Šta je važno za mene , šta treba da znam ???

Bas si pogodila za neke njegove osobine a i moje SVE! :shock:
Meni je samo vise muka zadnjih par godina od nekih neuspelih pokusaja veza i ova mi za sada deluje obecavajuce samo ako se ja malo smirim po pitanju nepoverenja. Doduse nisam jos mislila da se udajem, nisam ni ja spremna za tako nesto nego sam mislila da li postoji mogucnost za nas dvoje i brak nekada u buducnosti. "Kad saturn dodje na Merkur i napravi kvadrat Neptunu, nuzno je neko "budjenje" i skidanje naocara kako kazu.." Kada bi to moglo biti?
Hvala ti puno u svakom slucaju :heart:

pa tamooo..jesen 2009 do juna 2010..najdalje..:oops:

Back