hajde da vidimo ovako..on je osoba koja je zrela za svoje godine a nema ih bas mnogo i odgovaraju mu starije partnerke od njega, sa rasponom 7-14 saturnovih godina...a ti jesi starija koliko vidim..e, kako ti je Devica podznaku, mladoliko izgledas pa ste se taman nasli negde na polovini...sta me buni..kazes par godina..on je mogao tek oko 21-22 da menja nesto kod sebe i zasniva neku zajednicu koja moze da lici na vanbracno a tek od 24-te da to ima nekog smisla, jesi li na to mislila kad si to rekla. On jeste izmedju 15-18 , 20-12 morao da pregura neke velike promene u zivotu ali ne verujem da je bilo tako rano sa tobom. Tebi jeste 26-28 bila bitna jako ali tek 29-30-ta pa na ovamo bitna za vezu koja moze da bude zajednicki, vanbracni zivot..e to me je bunilo malo u izjavi.
Onda, mislim da je tebi tek negde 34-36 bitnija za porodicu i decu a njemu da je sada jako tesko nesto zbog Saturna u Devici i da mu promene stoje, kako u siroj porodici tako i po pitanju vrednosti ili nekretnina u narednih 2 godine, pa ne znam vredi li zuriti sada. Jeste da ce morati da se nesto menja od februara 2009 pa na dalje, tebi Jupiter ulazi u 5 polje i izmedju 32-34 imas aspekte za trudnocu i to sa osobom mladjom od sebe, no mislim da je nesto njemu problematicno ili nije olaksano sve toNe znam sta kaze Dejvison horoskop odnosa, ali njemu je Mesec na tvom Dsc a njegov Dsc sa Saturnom taman na sredini rastojanja tvog Urana i Severnog cvora, Sunce mu je na vrhu tvog 5 polja emocija i dece a tvoja Venera se gura u njegov stelijum u Strelcu u 8 polju,,,Pluton se iz Jarca sprema u sekstil Plutonu i jos je u sekstilu sa Marsom, koji su vladari njegovog Dsc, pa moze da bude tu zaista razgovora i planiranja braka i porodice..