NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Pozdrav svima na forumu, ja sam buckili sto ne znaci da sam buckasta , mnooooooooogo bi mi znacilo da neko pogleda moju natalnu kartu..ja sam pokusala da je ubacimu attachment ali ne znam da li cete uspeti da vidite..stoga za svaki slucaj evo mojih podatak Ana, 16.02.1984. vreme 14 : 30h u Beogradu..
Zanima me prevashodno ljubav..da li cu uskoro imati neku vezu, makar to trajalo 2 dana..i posao ..da li cu zavrsiti fakultet koji studiram??i da li cu se baviti poslom koji zelim??

Prilozi

• astro_w2gw_01_ana_hp.72944.20463.jpg
    astro_w2gw_01_ana_hp.72944.20463.jpg
    35 KB · Pregleda: 7
nina_bg Interesuje te ljubav..

Kako ti je Jarac u 5 polju emocija, cini te zrelijom nego sto jesi u mladjim godinama, sa potrebom da sto pre pronadjes svoje ispunjenje i oslonac u nekom partneru.Trebaju ti ozbiljniji i stariji od tebe ali tebi te osobe ne donose ispunjenje izmedju tvoje 16-25-te godine. Cak si mozda mogla da pocnes neku osporenu ili vezu na daljinu tamo oko 21-22 i do ove godine mozes da budes zaljubljena "baksuzno" u nekog ko nije tvoj..Kako stvari stoje, Jupiter u jarcu i Saturn u Devici jesu u trigonu, posebno u drugoj polovini 2008 ali ja ne bihbas preporucila da se vezujesza osobukoja je starija od tebe i aktuelna u tom periodu jer ti aspekti po natalu kazu da do svoje 30-te opet mozes na neki nacin biti osporena u takvoj vezi. Bilo kako bilo, povoljniji ti je Jupiter u Vodoliji sa Venerom u periodu 2009 godine i to iznenada..
Kako ti je i Uran u 7 polju, nestrpljiva si, duso, jer ti treba partner ali kao da prstom ubodes ubas onog kog ne treba jer si talicna da ih nadjes sa tim saturnom i neptunom. Ono sto znam da je tebi bolje, bice izmedju 28 i 31 godine i brak izmedju 31-33 godine sa dva deteta koja treba da serode, pa malo sacekaj. To je osoba koja je tvojih godina pribliznije, smedje-taman, kratke kose i prodornog pogleda i neko ko nije iz istoggrada odakle si ti.Selite se zajedno u 33 godini i mozete i pre toga poceti da zivite zajedno, toti je neophodno. Odrzavaces jednutrudnocui zato ne treba da forsiras organizam pre 30-te, kadasu ti hormoni povoljniji. Nisi nikakav baksuz, samo moras da sacekas svoje vreme, to je to...

@ majo

31-32 mozda ali do 34-te sigurno, cak bolje to kasnije mada se vidi da nije to prva trudnca tada ali je iznosiva..prvo bi bilo 31-32 godina, karmicko,problem sa ranim porodjajem ali moguce je izneti mada to treba gledati tada, po godisnjem, treba da je devojcica ali ne garantujem 100% licno da ce da se rodi...
34-ta jako bitna i jako sigurna i mislim da je decak, skoro sam sigurna, isti kao partner. Izmedju 37-40-te tada moze drugo dete..cak i trece ako bas imas potrebu..zavisi kako ces da nosis trudnoce..po meni dva sigurno jedno nesigurno i jedno izgubljeno spontanim...

tajchiko

samo slutim kartu i podatke, vidim da je Ovan i da joj je Mars dobar sa Jupiterom u 9 ida joj ta struka lezi, promenu u smislu napretka mora da imaali za neku godinu, od prilike, posto ne vidim tacne polozaje planeta, tamo do 32- ili 33-ce godine.34-38 ili 36-38 vise novcanih ulaganja i problema na poslu, trece dete moze da ima a vise informacija kad mi das uvecanu kartu ili bar podatke da je napravim ja..koliko slutim,moze ona i u 30-toj da rodi zensko ako ga zeli tolikoako to ostavi tamo posle 34-te, ne mogu da vidim ovde koliko bi to bilo sigurno tada...

@ helena33
Jupiter jeste usao u Jarca ali kod tebe to jos nije vreme koje je dobro za emocije, moze neko da ti se svidi dana, sutra malo manje, a prekosutra vec ti nije do njega... To je tvoje trenutno stanje. Nisi ti za nikakvo vezivanje sada iako pitas za emotivnu vezu jer koliko ti smeta usamljenost toliko ti i smeta povrsnost i nemas nesto zivce za skitanje, upoznavanje itd. Saturn iz Device u kvadratu Neptunu natalnom u 5 polju..presabiras ti neka svoja pitanja u glavi, povremeno se vracas i razjasnjavas nesto sama sebi iz proslosti, ono kao preisitivanje da bi sebi ponovila sta te je sve bilo razocaralo na primer, nista tendenciozno ili bitno, samo ti tako nesto nadolazi povremeno i boga mi, nadolazice ti tako bar do juna... Nema ni potrebe da se smaras bilo kakvim osobama i ljudima suprotnog pola i sto je najgore, sve ce nesto da te spopadaju, kad to primetis da rade, neki mladji i neki neozbiljniza tvoj ukus. Licno mislim da do juna meseca, dok Jupiter ne resi da ide napred i da predje u 7 polje, mislim da neke ozbiljnije veze nema na pomolu, a ni normalnije osobe, kako bi ti htela...
Nesto za tebe znacajnije, vrednije i sa osecajem da te je malo oborilo s nogu je ipak krrrrrrrajem decembra 2008 ( ako me ne udavis sad, neces nikad)...jer tada su ti pozitivni aspekti sa Jupiterom i Plutonom koji vlada 5 poljem, Jupiter je u 7 i prelazi u Vodoliju cime ce da trigonira ujedno i tvog Blizanca a Saturn ti je izasao iz kvadrata pa ti siva boja vise nije prisutna u ocima ..tada ce ti biti ujedno i lepo i radosno i zabavno sto sada moze da ti zvuci kao visa matematika..ali tako je..Tek tada nesto ima vise smisla.......
Ono drugo cu na pp da ti odgovorim, samo da prostudiram sve uslove...Hvala na strpljivosti..
tachno vip... nemam zivaca ni za skitnje ali mi ne prija ni ova "praznina"... lepo je makar misliti o nekom ali vec duze vremena tog nekog u mojim mislilma nema...:sad: a spopadaju me to je tachno sve neki bzvz-ni likovi do pre par meseci mladji a sad i neki drugi...;) ali nishta zanimljivo...:-? udavicu te ako prezivim i decembar u kom se ne desi nishta...:evil::lol: hvala tebi mila...:D

nina_bg Interesuje te ljubav..

Kako ti je Jarac u 5 polju emocija, cini te zrelijom nego sto jesi u mladjim godinama, sa potrebom da sto pre pronadjes svoje ispunjenje i oslonac u nekom partneru.Trebaju ti ozbiljniji i stariji od tebe ali tebi te osobe ne donose ispunjenje izmedju tvoje 16-25-te godine. Cak si mozda mogla da pocnes neku osporenu ili vezu na daljinu tamo oko 21-22 i do ove godine mozes da budes zaljubljena "baksuzno" u nekog ko nije tvoj..Kako stvari stoje, Jupiter u jarcu i Saturn u Devici jesu u trigonu, posebno u drugoj polovini 2008 ali ja ne bihbas preporucila da se vezujesza osobukoja je starija od tebe i aktuelna u tom periodu jer ti aspekti po natalu kazu da do svoje 30-te opet mozes na neki nacin biti osporena u takvoj vezi. Bilo kako bilo, povoljniji ti je Jupiter u Vodoliji sa Venerom u periodu 2009 godine i to iznenada..
Kako ti je i Uran u 7 polju, nestrpljiva si, duso, jer ti treba partner ali kao da prstom ubodes ubas onog kog ne treba jer si talicna da ih nadjes sa tim saturnom i neptunom. Ono sto znam da je tebi bolje, bice izmedju 28 i 31 godine i brak izmedju 31-33 godine sa dva deteta koja treba da serode, pa malo sacekaj. To je osoba koja je tvojih godina pribliznije, smedje-taman, kratke kose i prodornog pogleda i neko ko nije iz istoggrada odakle si ti.Selite se zajedno u 33 godini i mozete i pre toga poceti da zivite zajedno, toti je neophodno. Odrzavaces jednutrudnocui zato ne treba da forsiras organizam pre 30-te, kadasu ti hormoni povoljniji. Nisi nikakav baksuz, samo moras da sacekas svoje vreme, to je to...

Vip,samo me zanima jos jer u pitanju neki grad u Srbiji ili inostranstvo?:-|
Pozdrav!

Pozdrav svima na forumu, ja sam buckili sto ne znaci da sam buckasta , mnooooooooogo bi mi znacilo da neko pogleda moju natalnu kartu..ja sam pokusala da je ubacimu attachment ali ne znam da li cete uspeti da vidite..stoga za svaki slucaj evo mojih podatak Ana, 16.02.1984. vreme 14 : 30h u Beogradu..
Zanima me prevashodno ljubav..da li cu uskoro imati neku vezu, makar to trajalo 2 dana..i posao ..da li cu zavrsiti fakultet koji studiram??i da li cu se baviti poslom koji zelim??

Pogledacu, slika je mala, dobro je sto si ostavila podatke..Ako zelis da je postavis- vidi temu KAKO ubaciti slike na forum

evo i ja da se prikljucim temi..

postavljam natalnu kartu pa ako mi mozete protumaciti bilo sta bila bih vam zahvalna!

inace sam rodjena 14. 04. 1981. u Beogradu u 23:55 (mada mi u krstenici pise 24:00)

Poz i hvala unapred!

Prilozi

• 23 55.jpg
    23 55.jpg
    34,8 KB · Pregleda: 4
  • 23 55.pdf
    23 55.pdf
    30 KB · Pregleda: 5
sorry nije mi upelo upload-ovanje slike u originalnoj velicini, sada cu pokusati ponovo pa cemo videti jesam li upela...
a pitanja imam bezbroj ali za pocetak me zanima kava ce mi biti ova godina za posao-materijalna situacija, i da li je ovo sada sto imam u ljubavi ono pravo do kraja zivota....

jaoj,totalno sam se zaludela sa ovim forumom.Pocinje strasno da me interesuje astrologija,pre mi je to nije padalo napamet da naucim a sad ne pitajte.Super ste.Ja neumem da postavim kartu nesto mi ne ide .Ali bih vas zamolila ako moze neko da mi pogleda ovaj datum mog decka.Koliko sam videla njemu saturn sad seta kroz sedmo polje gde ima dosta planeta.Da li to znavi da cemo raskinuti:(
on je rodjen 17.08.1977 u 18 i 50 Beograd

Back