@ helena33
Jupiter jeste usao u Jarca ali kod tebe to jos nije vreme koje je dobro za emocije, moze neko da ti se svidi dana, sutra malo manje, a prekosutra vec ti nije do njega... To je tvoje trenutno stanje. Nisi ti za nikakvo vezivanje sada iako pitas za emotivnu vezu jer koliko ti smeta usamljenost toliko ti i smeta povrsnost i nemas nesto zivce za skitanje, upoznavanje itd. Saturn iz Device u kvadratu Neptunu natalnom u 5 polju..presabiras ti neka svoja pitanja u glavi, povremeno se vracas i razjasnjavas nesto sama sebi iz proslosti, ono kao preisitivanje da bi sebi ponovila sta te je sve bilo razocaralo na primer, nista tendenciozno ili bitno, samo ti tako nesto nadolazi povremeno i boga mi, nadolazice ti tako bar do juna... Nema ni potrebe da se smaras bilo kakvim osobama i ljudima suprotnog pola i sto je najgore, sve ce nesto da te spopadaju, kad to primetis da rade, neki mladji i neki neozbiljniza tvoj ukus. Licno mislim da do juna meseca, dok Jupiter ne resi da ide napred i da predje u 7 polje, mislim da neke ozbiljnije veze nema na pomolu, a ni normalnije osobe, kako bi ti htela...
Nesto za tebe znacajnije, vrednije i sa osecajem da te je malo oborilo s nogu je ipak krrrrrrrajem decembra 2008 ( ako me ne udavis sad, neces nikad)...jer tada su ti pozitivni aspekti sa Jupiterom i Plutonom koji vlada 5 poljem, Jupiter je u 7 i prelazi u Vodoliju cime ce da trigonira ujedno i tvog Blizanca a Saturn ti je izasao iz kvadrata pa ti siva boja vise nije prisutna u ocima ..tada ce ti biti ujedno i lepo i radosno i zabavno sto sada moze da ti zvuci kao visa matematika..ali tako je..Tek tada nesto ima vise smisla.......
Ono drugo cu na pp da ti odgovorim, samo da prostudiram sve uslove...Hvala na strpljivosti..