NATALNA KARTA - U SLIKAMA

ne,nemam problem...nego sam u poslednje vreme nailazila na slucajeve da ljudi dvore nekog,pa mi je palo na pamet da nikada nisam naisla na tako nesto u astoloskim uzbenicima,i neznam kroz sta bi se to moglo videti???

Pa malo siroko i cudno pitanje...moze opis situacija koje znace "dvore" ali nekako mislim da biovo trebaloda se prebaci na temu gde je @LEPTIRIC odn BUTTERFLIES postavila temu za "vezbanje" i zakljucivanje..

Mislila sam,dvore nekog radi stana,kuce...Probacu da nadjem neciji datum rodjenja,mozda ce onda biti jasnije...

Vidis, to nije "dvore" u horoskopu, konacno ti iscupah pitanje...treba da gledas horoskope ljudi i njihovo 2 polje novca i 8 polje vrednosti i imovine i 11 polje dobitaka, da se nadje u horoskopu veza da imovinske vrednosti stoje toj nekoj osobi koja "dvori" od strane drugih osoba sa kojima nisu u krvnom srodstvu, u vidu nekretnina, kuce, stana,imanja i da je to kao nasledje i dobitak a da im se u polju posla nalaze aspekti u kojima kaze da mogu svoje licne usluge da pruzaju drugima ida to "naplate"...za pocetak tako..i sve je to vise zastupljeno, to si u pravu...Obicno tu bude i ukljuceno obavezno potpisivanje ugovora,papira i sud,advokati.. znaci i malo veze sa 9,7 ili 12 poljem uz to

:-) Poruka za sve koji budu hteli i mogli da pogledaju :-) Prvo da cestitam svima Novu Godinu, nek vam ova bude bolja i lepsa od prethodnih. Dave me ovde brat i komsija da im neko pogleda natalnu. Komsiju interesuje kada ce da se ozeni ili da zapocne neku ozbiljnu vezu. Link za njegovu natalnu je: http://img168.imageshack.us/img168/7215/astrow2gw01misterphp655kv9.gif
Sto se tice mog brata, mene interesuje kada ce negde da se zaposli, ondnosno kada ce da mu krene na tom polju. Njega interesuje ljubav, skoro je raskinuo jednu vezu, u vezi te devojke cu pitati na temi - Uporedni. Njegov link je: http://img245.imageshack.us/img245/2946/astrow2gw01misterphp655yq8.gif

Komsija..ja rekoh ima bar 40-tak godina pa pita kad ce da se zeni..ima 23-cu...on je nesto i hteo pre neku godinu, misleci da je dovoljno zreo..ali nije , rano mu je bilo i pogresio bi..ozenice se brzo i impulsivno sa osecajem da je to bas ta i mislim da mu je rano i oko 24-25 ali on ne misli tako..
najbolje je u 30-tim

Brat...posao...vise puta promene u zivotu, i kad dobija otkaz i kad daje otkaz i pauze u nekom periodu izmedju svega toga..za neke stvari bude i sam kriv, posebno izmedju 18-25-te..mnogo je impulsivan i tvrdoglav...to ga kosta

sorry nije mi upelo upload-ovanje slike u originalnoj velicini, sada cu pokusati ponovo pa cemo videti jesam li upela...
a pitanja imam bezbroj ali za pocetak me zanima kava ce mi biti ova godina za posao-materijalna situacija, i da li je ovo sada sto imam u ljubavi ono pravo do kraja zivota....

27-29 godina nisu tako lake u polju emocija kao sto bi ti zelela, razumljivo je da sa podznakom Jarac i Rakom u 7 polju zelis da ti veza traje dugo i da je svaka nova upravo nada za dugo-dugo...bez uporednih karti i analiza ne moze se reci sa sigurnoscu to sto pitas ali svakako da su ti emocije iskrene i da ti ta veza ima smisao i daje neki osecaj sigurnosti sada kada je Saturn na Mesecu i trigon aktivnoj veneri..no, izazovi cekaju cak i kad im se ne nadas, ipak je Saturn u kvadratu sa Uranom i postoji osporenost u vezi jer je saturn u 8 bas na Mesecu...ja tu ne vidim idealnost...

poslovno materijalno je sirok pojam, pa da se ne gubimo, molim za direktno pitanje,radis-ne radis, menjas-ne menjas, planiras ili ocekujes ili pitas nesto ..moras da budes konkretna ako hoces odgovor

Vip, mozes li meni pomoci-sama sam skoro 7 godina, nisam ruzna, gotov fax, sad sam na postdiplomskim, radim, meni su prilazili uglavnom oni koji su mi dugogodisnji drugovi, ali ja prema njima ne osecam vise od prijateljstva. Plasim se da ne ostanem sama!
03.11.1983. u 12:50h, Svilajnac!
Hvala puno!

Lj.

http://www.astro.com/cgi/showgif.cg....gif&res=63&va=&cid=xnwfilePylvbb-u1199649108

kako si postavila pitanje, ocekivala sam, ruku na srce, da imas preko 30 godina, nisam ni gledala podatke do sad dok nisam otvorila kartu...nije da te podcenjujem ali imas samo 24 godine i ceo zivot pred sobom i kao da toga nisi svesna. Sa 3 planete u Strelcu i Uranom vladarem podznaka, ti bi sve odmah i sad i preko reda. Divno je sto si iskoristila energiju i zavrsila faks, koristi jos pzitivan upliv koji postoji da bi i to usavrsavanje odradila u dahu a sad si usla u 25-tu ido 26-te ti je skolovanje najprece. Od 26-te emocije, 27-29 najbitnije godine. Samo polako moras jer ne vredi da zuris...

Ljudi, mozete li mi pomoci? Veoma sam zabrinut, u pitanju je natalna karta moje keve. Na njoj ne mogu da nadjem nista dobro lol, sve je crveno :(:(:(

Zanima me sve lool, da se malo druzimo i saznamo vise o astrologiji, ovo je, po meni, veoma zanimljiv primer!

mozda joj je jako lose zbog osteoporoze i moze da joj bude ograniceno kretanje zbog toga ali su njoj prvenstveno problem hormoni u organizmu i njihov odraz na celokupno stanje.Oni mogu da pomognu razvoju osteoporoze ali je njoj pravi uzrok i prava bolest u razvoju vec od njene 53-54 godine i njoj ce svakako da izmedju 56-57 godine predlazu operaciju.Kako joj je aktivan Neptun iz polja zdravlja, i pobegao u 12 polje, ima opcije da joj pravi uzrok bude sakriven i da se lece simptomi a ne uzrok, pa bih zaista volela da ima detaljnu i temeljnu analizu svega kod sebe, posebno tih "klimaktericnih" problema koji su upravo pod uticajem hormona o kojima govorim. kako joj je sada saturn u 10 polju i jupiter u Jarcu, jarac vlada kostima i moze da dodje i do sirenja osteoporoze ali mene ne brine to kao tebe, vec to sto joj trebaju dva tri lekara da pogledaju istu stvar da bi videli pravo cinjenicno stanje...Ta astma je takodje pod uticajem Neptuna o kom pricam ali je to kod nje moglo da bude i ranije i dapredje u nesto hronicno ili povremeno..Kako je vodolija, mora svakako da prvo ispita stanje hipofize i hormona koji su regulatori velikog broja stvari u organizmu pa uticu i na genitalije, i na zlezdu kao sto je stitna i na nadbubreznu zlezdu i na jajnike ida ne nabrajam..kad se udruzi poremecaj, moze da dovede do dosta stvari koje daju simptome - a ne vidi se pravi uzrok. Ona ne voli lekare ni bolnicu i nadam se da je bila na temeljnom ispitivanju, jer joj je muka kad oseca da njoj nesto jeste a oni kazu da to nije nista ili nije strasno...

I da dodam, kad su neke bolesti u pitanju, dobro je kad imakvadrate i opozicije jer ima kad da oseti problem, da ode kod lekara i da se tu bilo sta primeni ili promeni..kad su samo lepi aspekti, moze da bude i jako lose to zato sto je nista ne upozorava da joj nesto fali..to upamti...Bol je obavestenje organizma da nesto nije u redu!!!

Svaka varijanta i svaka ideja je prihvatljiva, sve sto mozes ti uradi samo nemoj da se preterano unosis ako krene naopako jer znas da tebe tvoj princ ceka i da samo vreme stoji izmedju vas...Svaka prilika koja ti se ukaze kad si sama i svaka veza koju ostvaris pa bilo koliko da traje je jedan vid ucenja i zato ih postuj, a kako volis da ucis i napredujes, onda treba i da se potrudis da imas veze, zar ne!?

Back