NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Saturn donosi promjene/dobru srecu? Ko ce da mi donese ljubav:(?

saturn donosi lekcije, uglavnom 'lošu sreću'.

tebi trenutno kvadrira i mesec i veneru, ništa stabillno ne očekuj u narednom periodu... navodno bi nakon prelaska preko IC trebalo da osetiš 'olakšanje', što je u nekom skorijem periodu. suviše je mala karta, ne vidim stepene.
ljubavne veze uglavnom sa strancima. i rekla si već da živiš preko. vrlo često su te veze sa ljudima sklonim raznoraznim porocima.

ako bi neko bio raspoložen, ne bi bilo loše da ti pogleda solar.
----------------------------------------

meni nije bilo nikakve naznake u natalu za nešto što se desilo na ljubavnom planu, ali baš nikakve.

Pogledajte prilog 300000

Konkurisala sam na jedno radno mesto i prošla drugi krug, čekam odgovor...da li će biti nešto od posla? Vladar šeste ima lep aspekt sa tranzitnim Jupiterom ali da li je to dovoljno za lepe vesti?

wilie-e-coyote-help.jpg

saturn donosi lekcije, uglavnom 'lošu sreću'.

tebi trenutno kvadrira i mesec i veneru, ništa stabillno ne očekuj u narednom periodu... navodno bi nakon prelaska preko IC trebalo da osetiš 'olakšanje', što je u nekom skorijem periodu. suviše je mala karta, ne vidim stepene.
ljubavne veze uglavnom sa strancima. i rekla si već da živiš preko. vrlo često su te veze sa ljudima sklonim raznoraznim porocima.

ako bi neko bio raspoložen, ne bi bilo loše da ti pogleda solar.
----------------------------------------

meni nije bilo nikakve naznake u natalu za nešto što se desilo na ljubavnom planu, ali baš nikakve.

Ja sam na dosta mesta procitao da sve sto pocne pre prelaska IC linije u startu je osudjeno na neuspeh...tek prelaskom te magicne linije mozes ocekivati lagano gradjenje od pocetka jer ces tada kao biti pametnija lol :)
jeste joj natalni mali, ali kako sam rodjen 3 meseca posle nje a Saturn je uzasno spor otprilike ce sredinom Septembra da joj predje IC liniju, ja taj trenutak cekam 3 meseca duze.
Inace u Skorpiji ostaje do kraja 2014.

tebi je sada u prvoj kući, prelomna tačka je asc.
računaj u proseku 2.5 godine jkroz svaki znak... ili ukucaj tranzite u astro.com, za recimo 2018, pa pomeraj.
kada uđe u 2 polje biće svoj na svome, i nešto malo tumbanja kada bude prelazio preko marsa, ali ne podržava i natalno, tako da nij strašno.

hvala, a šta znači to što mi je sad u prvoj, šta daje?

sazrevanje.
konkretizovanje statusa na svim poljima, odbacivanje svega što ne valja... ovo ti je najteži period u životu na neki način, pod uslovom da ti je bilo preko potrebna njegova lekcija. neki ne osete prlazak preko asc, dok se drugi deformišu fizički, udari ih na svim poljima...
prelazak preko plutona može doneti nekih trzavica na polju finansija, ujedno upija aspekte koje natalni pluton pravi.

sazrevanje.
konkretizovanje statusa na svim poljima, odbacivanje svega što ne valja... ovo ti je najteži period u životu na neki način, pod uslovom da ti je bilo preko potrebna njegova lekcija. neki ne osete prlazak preko asc, dok se drugi deformišu fizički, udari ih na svim poljima...
prelazak preko plutona može doneti nekih trzavica na polju finansija, ujedno upija aspekte koje natalni pluton pravi.

nadam se da si u pravu, borim se :) ...najviše sa samim sobom :)

tebi je u 5 kući... prešišao ic pre 3 godine, jun/jul 2010.
yebenije ti je bilo prilikom prelaska preko ve i ma, zatim i preko asc. negde od juna 2003, pa do avgusta 2004.

Djavolja nevesto, je l' mozes da mi pogledas u ovoj novoj karti (nadam se da se bolje vidi) za taj saturn? Kad bih mogla ocekivati neku stabilizaciju i 'novi pocetak'? Hvala

Pogledajte prilog 300382

Djavolja nevesto, je l' mozes da mi pogledas u ovoj novoj karti (nadam se da se bolje vidi) za taj saturn? Kad bih mogla ocekivati neku stabilizaciju i 'novi pocetak'? Hvala

Pogledajte prilog 300382

tebi je jedan ciklus okončan i kreće drugi saturnov povratak... mota se oko ic. ne znam tačno na koliko je stepeni, nemam program ovde, ali ne verujem da još prešao vrh 4 kuće.
uglavnom, u narednih mesec dana hoće.
to što pitaš za novi početak, moraš precizirati na šta konkretno misliš... može se analizirati kretanje ovog saturna, a opet da to ne igra neku ulogu u poslovnom ili ljubavnom životu.

Back