ne mora da znači da ćeš ući u brak sa ljubavnikom.
varaćeš muža 100%, generalno laži i obmane su prisutne u samom natalu.
neptun ti vlada trećom kućom, komunikacija... znači ne samo kroz bračni život, ali će se u braku ispoljiti na ovaj način, kao dvostruki život. i razvešćeš se 101% ili ćeš na neki drugi način izaći iz te priče... samo ne tako brzo, može da potraje godinama taj brak.
inače natal potvrđuje sem ovoga za laži i neku vstu idealizacije, bila sam sigurna da oslikava tebe u ljubavi, ali kad pogledam celu sliku čini mi se da si ti ta koja je oštećena u celoj priči, ljubavi uopšte, koja ostaje povređena i tužna, koja diže zid i odbija da učestvuje u bilo čemu što je može povrediti. nesigurna si, deluješ nepristipačno, nedostatak volje + ova idealizacija sa kojom je lako manipulisati.
a muž... ovaj mars u blizancima, po meni najgori položaj za marsa, pogan jezik, naprasit, bahat... mnogo vređanja i ružnih reči, moguće i fizičko nasilje sem verbalnog i psihičkog...vladar sedme u četvrtoj i četvrte u sedmoj, nije loša pozicija za kuću i porodicu, ali i sama vidiš koliko ima loših aspekata.
sem toga, merkur u ovnu podržava priču marsa u blizancima, neprijatan, netolerantan, drčan, drzak, nedostatak takta i samokontrole.
sunce je ugroženo... povedi računa o zdravlju. ali i o lekovima, alkoholu...
i venera, koja je ujedno i vladar 5 kuće, deca.