tiportoinafrica
Zainteresovan član
- Poruka
- 167
Povratak Saturna, dobrodošla u klub![]()
Sto to znaci? Shvatam da mi taj saturn tranzituje kroz znak godinu dana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Povratak Saturna, dobrodošla u klub![]()
Sto to znaci? Shvatam da mi taj saturn tranzituje kroz znak godinu dana![]()
Saturn donosi promjene/dobru srecu? Ko ce da mi donese ljubav?
Pogledajte prilog 300000
Konkurisala sam na jedno radno mesto i prošla drugi krug, čekam odgovor...da li će biti nešto od posla? Vladar šeste ima lep aspekt sa tranzitnim Jupiterom ali da li je to dovoljno za lepe vesti?
saturn donosi lekcije, uglavnom 'lošu sreću'.
tebi trenutno kvadrira i mesec i veneru, ništa stabillno ne očekuj u narednom periodu... navodno bi nakon prelaska preko IC trebalo da osetiš 'olakšanje', što je u nekom skorijem periodu. suviše je mala karta, ne vidim stepene.
ljubavne veze uglavnom sa strancima. i rekla si već da živiš preko. vrlo često su te veze sa ljudima sklonim raznoraznim porocima.
ako bi neko bio raspoložen, ne bi bilo loše da ti pogleda solar.
----------------------------------------
meni nije bilo nikakve naznake u natalu za nešto što se desilo na ljubavnom planu, ali baš nikakve.
hvala, a šta znači to što mi je sad u prvoj, šta daje?
sazrevanje.
konkretizovanje statusa na svim poljima, odbacivanje svega što ne valja... ovo ti je najteži period u životu na neki način, pod uslovom da ti je bilo preko potrebna njegova lekcija. neki ne osete prlazak preko asc, dok se drugi deformišu fizički, udari ih na svim poljima...
prelazak preko plutona može doneti nekih trzavica na polju finansija, ujedno upija aspekte koje natalni pluton pravi.
to je preko asc, helena turi kartu da preciziramo.
hahaha, ja nisam ni registrovala komrijev post, jao anakonda...![]()
tebi je u 5 kući... prešišao ic pre 3 godine, jun/jul 2010.
yebenije ti je bilo prilikom prelaska preko ve i ma, zatim i preko asc. negde od juna 2003, pa do avgusta 2004.
tebi je u 5 kući... prešišao ic pre 3 godine, jun/jul 2010.
yebenije ti je bilo prilikom prelaska preko ve i ma, zatim i preko asc. negde od juna 2003, pa do avgusta 2004.
Djavolja nevesto, je l' mozes da mi pogledas u ovoj novoj karti (nadam se da se bolje vidi) za taj saturn? Kad bih mogla ocekivati neku stabilizaciju i 'novi pocetak'? Hvala
Pogledajte prilog 300382