NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Ako moze neko samo da mi protumaci nesto u vezi ljubavi i ovaj kvadrat izmedju venere i meseca.Mesec mi je u sedmoj kuci u blizancima,a venera u desetoj u devici.

ztsntj.gif

Може неко мени да каже нешто за љубав, каква ми женка одговара и слично.
А и овако шта види из овога, какав сам, шта би ваљало за мене, 'оће ли бити пара и тако то. Да видим јел има истине имало.

Снимак екрана с&#1.jpg

jel moze meni neko da pogleda kartu, samo sam se zbog toga registrovala...imam dosta negativnih aspekata, malo sam uplasena...:sad2: a rekli su mi i da cu se najverovatnije udavati dva puta, ili da cu ostati udovica...zanima me i karijera :) ako neko bude mogao da mi protumaci, zahvaljujem se unapred :)

Nije dilema da li ces se udavati dva puta ili biti udovica vec da li ces uopste uci u bracni odnos. Po karti iznad neces.

Ekvidistanc Sunca i Venere poklapa osu devetog koje pada u znak Device uz Veneru koja je po primarnim vec u polju devet. Osobe koje imaju Veneru u devet tesko ulaze u brak (Tesla). Da su ova dva tela bar u konjukciji ali nisu. Vladari sedmog medjusobno grade los ugao ugrozavajuci svaki sa svoje strane osu 4 koja je ionako napadnuta Marsom iz njenog najgoreg 12.

cao svima nova sam na sajtu i neznam kako da i ja postavim tj uradim natalnu kartu kao i vi na ovoj temi,ima ovaj sajt ali nece mi nepojavljuje mi se nikakva slika kako pise u upustvu , pre par god mi je jedna zena radila i nista mi se jos nije ispunila pa me zanima necije strucno misljenje hvala unapred

Да ли може неко да погледа карту:

и каже шта ме очекује у будућности у љубавном плану, да ли ћу имати успешан брак (ако се уопште будем оженио), или ћу више пута заснивати породицу
и ако није проблем, кратак преглед за скорију будућност. :)

ali venera mi nije u 9., vec u 8. polju, i u lavu je, ne u Devici...mozda se na ovoj karti ne vidi ali tako je, imam jos jednu...jel to nesto menja? onda bolje da se udajem vise puta :D

Rekao sam da je po primarnim direkcijama Venera u polju devet. U natalnom ona je u Lavu u osam ali nosi i Devicu. U polju koje po osnovnoj simbolici nema veze sa udajom vec stradanjem u i preko ljubavi. Venera ako se nadje u njemu reper je za gledanje drugih stvari poput udovistva. Ekvidistanci Venere i Sunca i dva svetla Sunca i Meseca pravi kvadrat Jupiteru a on je tvoj suvladar.

Zbog polozaja vladara na Regulusu dat je bogat i ispunjen zivot ali bracni zivot ne.

Opusteno, pola foruma ima preko tri banke a sve neudato i neozenjeno. I sta im fali, ne fali im nista.
Nemoj da se drzis ovog mog, nadji jos nekog pa vidi sta ce reci i prihvati sto mislis da treba. Ja moram reci onako kako vidim a to je tako.

Back