TheLion
Početnik
- Poruka
- 28
Na astro.com sam video da mi je dominantna planeta Mesec, što nikako nema smisla. Imam 3 planete u lavu - Sunce, Merkur i Veneru i to sa baš jakim aspektima.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imaš na nekoj od tema objašnjenje i računanje dominantne planete, njen uticaj i sl... na astro.com možeš da ukucaš podatke i izbaciće ti (pod kojim tačno nazivom tumačenja, ne znam) dominantnu planetu, procentualno i za ostale koliki im je uticaj.
saturn ima veliki uticaj kod svakoga, sudbinska je planeta... u isto vreme i generacijska, tako da u kom je znaku ne igra veliku ulogu, koliko simbolika vladara, kuća u kojoj se nalazi i aspekti, najbitnije.
a ti ne budi lenj, pa izguglaj malo.
i ne može ti niko od astrologa reći da li bi trebalo upisati prirodne nauke, ako ti 6 i 10 polje, karijere govore da ćeš novac (2 polje) zarađivati na neki sasvim deseti način. upiši ono što te zanima... jer ti se možda 9 polje kosi sa ovim o čemu pričam.
skoro ništa u karti nije 'zapisano' kao nepromenljivo, kako to ne možete da shvatite? u pitanju su mogućnosti i izbori.
- - - - - - - - - -
trebalo je juče da ti kažem, može, ali danas je već drugi april... sl. godine.
koliko se sećam, tebi je sunce u 10? sem konjukcije sa mesecom, ne sećam se ijednog drugog aspekta, a konjukcija po ti programskim šemama nosi naviše bodova. i tu nastaje bag.
pluton na asc daje harizmu, jačinu u svakom smislu,
tipujem na plutona i u tvom slučaju.
Ne verujem da ću da muvam nešto sa novcem, Saturn neće da dozvoli. Zanima me da li je kod mene Venera spaljena? I kako deluje?Da, daje oziljke ali da se odredi deo tela potrebno je jos parametara. Kod tebe, stopala ili glava. Ja isto imam oziljak, kod mene Mars i Sunce u polju 8.
Merkur je i dobar i los, on je vragolast i njegov upliv je tesko odrediti jer je dvotelesan. Kako je u losim aspektima ispoljavace vise svoju tamniju prirodu, prevare, izneverene nade u veze i poznanstva, prijatelje koji imaju probleme sa zakonom itd. Donosi cesto da znak Ribe i Blizanci nisu naklonjeni. Kako je aspekt sa Jupiter Plutonom los moguce su i mahinacije sa novcem, nelegalne naravno, ili legalne ali na ustrb i muku drugih jer preci da Jupiter ispolji plemenitost dozvoljavajuci Plutonu da otme.
Zanima me da li je kod mene Venera spaljena? I kako deluje?
Tebi je vazna porodica i zajednicki zivot, sta vise, preko toga i funkcionises, ali energija koju ulazes u taj isti zajednicki zivot je pogresan. Stvari koje se od tebe zahtevaju ili se ne ispune ili dajes kada nije vreme. Da ne ulazimo u dubinu i sirinu, mozemo reci da nisi dala ono sto je potrebno a to se ocitava i ovde... Postavila si dva natala, tvoj i njegov, ali samo tvoj tacan, njegov pogresan.Cao!
Da li bi neko mogao da mi pogleda, da li ima pomirenja sa muzem? Muz i ja smo zajedno 12 godina od 2000, od tih 5 godina u braku od 2007. Receno mi je da se mi razdvajamo i spajamo...
hvala puno unapred, bas mi hitno, dani su kao godine....
moja natalna
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=w2at;rs=3&nhor=1&cid=dstfileMv0qgD-u1368739531
natalna od muza
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=w2at;rs=3&nhor=2