Da, vreme rođenja 10:30 am. Mislim da je veliki uticaj Saturna kod mene. Možete li da pogledate? I ovo za prirodne nauke. Hvala (:
imaš na nekoj od tema objašnjenje i računanje dominantne planete, njen uticaj i sl... na astro.com možeš da ukucaš podatke i izbaciće ti (pod kojim tačno nazivom tumačenja, ne znam) dominantnu planetu, procentualno i za ostale koliki im je uticaj.
saturn ima veliki uticaj kod svakoga, sudbinska je planeta... u isto vreme i generacijska, tako da u kom je znaku ne igra veliku ulogu, koliko simbolika vladara, kuća u kojoj se nalazi i aspekti, najbitnije.
a ti ne budi lenj, pa izguglaj malo.
i ne može ti niko od astrologa reći da li bi trebalo upisati prirodne nauke, ako ti 6 i 10 polje, karijere govore da ćeš novac (2 polje) zarađivati na neki sasvim deseti način. upiši ono što te zanima... jer ti se možda 9 polje kosi sa ovim o čemu pričam.
skoro ništa u karti nije 'zapisano' kao nepromenljivo, kako to ne možete da shvatite? u pitanju su mogućnosti i izbori.
- - - - - - - - - -
moze jedno tumacenje od strane iskusnih sto se tice posla (karijere),ljubavi. Hvala unapred.
http://www.astro.com/cgi/showgif.cg....gif&res=63&va=&cid=e7wfilepkHdKP-u1364676152
trebalo je juče da ti kažem, može, ali danas je već drugi april... sl. godine.