NATALNA KARTA - U SLIKAMA

i evo da napišem i treću poruku i time potvrdim da sam definitivno glupa za ubacivanje karte na ovaj sajt.
ipak sam uspela da ubacim link.molim vas,ako bi neko bio ljubazan da mi pogleda kartu.prosle godine sam se razvela.vratila se ponovo na fakultet i trenutno nemam posao.zanima me da li cu zavrsiti fakultet i da li cu imati jos dece.imam jednu devojcicu.hvala unapred.

http://imageshack.us/photo/my-images/213/17478853.png/

Poslednja izmena od moderatora:
astro_w2gw_03_zio_giorgio_hp.56697.40648.gif

Moze li se nesto saznati? Ja sam k`o tele po ovom pitanju. :D

Imaces lepu zenu, lepoticu,drzace mnogo do sebe.Potrudi se da je oslobodis posla jer radno mesto na bilo kojem polozaju uticace na nju negativno,a tebi se daje mogucnost otvaranja svoje firme ili nekog vida privatne prakse,sve u zavisnosti koji posao se odlucis raditi

Ipak,u brak ces uci kasnije.Prava ljubav ce doci sa tvoje 24 godine

Kafenko,mislim da natal nije postavljen kako treba

zeza zabica :)

Imaces lepu zenu, lepoticu,drzace mnogo do sebe.Potrudi se da je oslobodis posla jer radno mesto na bilo kojem polozaju uticace na nju negativno,a tebi se daje mogucnost otvaranja svoje firme ili nekog vida privatne prakse,sve u zavisnosti koji posao se odlucis raditi

Ipak,u brak ces uci kasnije.Prava ljubav ce doci sa tvoje 24 godine

Hvala, veoma mi se svidja tumacenje. :D :hvala:

Sad je ok,vidis kako je ova bolja,mada ni ona nije dobra,u prvom krugu se ne sme nalaziti nista,niti isto da bude preseceno linijama.

Od tebe zavisi da li ces imati vise dece,ne od horoskopa,zvezde su naklonjene,ako se budes odlucila najverovatnije ce biti devojcica.

Fakultet i svaki vid skolovanja gledaj da zavrsis do navrsenih 37.

Ne na aspekte,ti ni nemas aspekata osim par konjukcija,vec na krug u sredini koji se odnosi na individuu i ne sme biti presecen,mora biti prazan,programer je tu ubacio tacku,ili ne zna da je bolje da se unutra ne nalazi nista ili je imao neke svoje vizije.Pozdrav kafenko,svaki uspeh na fakultetu

Planetary positions
planet sign degree motion
Sun Sagittarius 4°16'17 in house 11 direct
Moon Capricorn 18°12'00 in house 1 direct
Mercury Sagittarius 25°57'52 in house 12 direct
Venus Capricorn 14°49'42 in house 1 direct
Mars Aquarius 7°58'27 in house 1 direct
Jupiter Capricorn 13°34'47 in house 1 direct
Saturn Scorpio 20°51'51 in house 10 direct
Uranus Sagittarius 13°13'11 in house 11 direct
Neptune Capricorn 0°09'51 in house 12 direct
Pluto Scorpio 3°19'03 in house 9 direct
True Node Taurus 27°25'01 in house 4 retrograde..Zanima me samo hoce li biti skoro nekih promena u bilo kom pogledu..
novo.jpg

Ljudi :) je l' moze neko da pogleda moju natalnu :)

natalnakartavanja.gif

interesuje me posao i ljubav :) posto sam diplomirala, a sada sam pogubljena, a isto i za ljubav vazi :( i pls znam da je smor, ali da li ima necega vezanog za inostranstvo kod mene, tj da li postoji mogucnost da zivim, radim u inostranstvu?

Hvala :)

Ljudi je l' moze neko da pogleda moju natalnu

interesuje me posao i ljubav posto sam diplomirala, a sada sam pogubljena, a isto i za ljubav vazi i pls znam da je smor, ali da li ima necega vezanog za inostranstvo kod mene, tj da li postoji mogucnost da zivim, radim u inostranstvu?

Hvala

Uploaded with ImageShack.us

Prugica, inostranstvo nije najbolja opcija za tebe, ako se i pruzi mogucnost bice neki vid za zaradjivanje novca, ali unutrasnji dozivljaj zivota bice gori nego pre odlaska.

Ono sto je za tebe dobro i sto ti koristi jesu kraci putevi po domovini, kraca putovanja i to ukoliko postoji mogucnost nekoliko puta u toku sezone.Jedno popodne, dan , vikend, nebitno, ali sto se vise budes kretala godice zdravlju i ti ces se bolje osecati.

Ono sto nisi sredila a trebala bi sto pre regulisati jesu odnosi sa rodjacima, bracom ili sestrama, da sad ne ulazim u detalje, ti najbolje znas gde ne stima i sa kim.

U ljubavi godina koja je interesantna je tvoja 27-ma, najverovatnije ces u toj godini ostati u drugom stanju i doneti na svet jednu lepu devojcicu :)

.Zanima me samo hoce li biti skoro nekih promena u bilo kom pogledu..
Pogledajte prilog 241221

Od tebe zasvisi kao sto je i do sada, ali prilike nisi iskoristila jer osecas smor i daun u dusi i nemas snage pokrenuti telo, letargicna si i prilike prolaze.Polje 12 lose, roditelji te nisu isforsirali kada je trebalo, htela si da treniras a oni nisu obracali paznju, uvek im je nesto drugo bilo u prvom planu a ne ti.

Da bi neutralisala los aspekt i povratila zivotnu energiju za koju osecas kao da ti je isisana i da ne bi bila iscrpljena i suvise bila u iluziji i u razmisljanjima, umesto da aktiviras volju, imas dobru vezbu ukoliko hoces da povratis energetski balans i dobijes na poletu i svezini.

Prilikom ulaska u krevet, ne razmislja se i ne motaju hiljade misli po glavi vec se spava, nakon budjenja istog trenutka cim otvoris oci, ustajes i ides na umivanje, bez zadrzavanja u krevetu makar i sekund.Radi ovo 40 dana i zivot ce krenuti drugim tokom.Ovako se lome losi aspekti, u vecem ili manjem stepenu, radom na sebi, sve od coveka zavisi, a ne od zvezda.One iritiraju psihu da se desi radnja, losa ili dobra, od osobe zavisi da li ce uplivima popustiti ili ih pobediti.

Za dvanaesto polje ne znam, ja samo znam da nikada nisam imala zelju da bilo sta treniram, a kada sam zelela bilo sta da radim, ispunjene su mi bile zelje od strane roditelja. A sa rodjacima, pa nisam bas nesto bliska sa svima, a to je sve zato sto ne zivim u mestu gde sam rodjena. Hvala :)
A neki decko? :D Ima li njega uskoro?

Dvanaesto polje se ne odnosi na tebe vec na tinaminu, drugi deo posta je odgovor na njeno pitanje.Tvoje je iznad njenog boldovanog posta.

Decki tebi prilaze prugice, ali moras malo da se oslobodis i iskoristis priliku, nekako si zatvorena, cutljiva i to ih odbija.Sklona si platonskoj ljubavi, to mi se svidja kod tebe, kad ti se neko svidi zaljubis se do daske, i nista drugo ne postoji :)

U ljubavi ne bi trebalo biti vecih problema, ako se ovo moze reci za zenski rod ... neki pripadnik mornarice bi za trebe bio savrseni zalogaj, volis kad se tip skocka, narocito ako je uniforma lepa

Tajne ljubavi, bilo ih je i bice ih, tvoja je potreba da tako bude i da drugi sto manje znaju i da zadiru u tvoju privatnost.Ukoliko vec nemas, imaces kvalitetnog muza, emotivan, darezljiv, vodice racuna o tebi, onaj tip muskarca na kojeg zene padaju i koji osvaja sa lakocom

Back