Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Moze,zvala bi se astro radionica "Hetfield".Ti bi bila glavna,posto je tvoj Mars,ja bi rintao,ali dobro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze,zvala bi se astro radionica "Hetfield".Ti bi bila glavna,posto je tvoj Mars,ja bi rintao,ali dobro
obožavam da šetam i to baš često i radim, a nešto i nisam bolešljiva po prirodi
sem vode ne unosim ništa, možda kafu, ali ne preterujem s tim.
Ou em dzi!Pomenuti Gospodin Savrseni se jutros javio! Mesecima nismo bili u kontaktu, nisam ni znala zasto se ne javlja, niti sam mislila na njega, kad eto...
![]()
Cu da nadjem (normalan) posao u ovoj godini? i kad (ako je to moguce odrediti)
![]()
Sta ti je zivot!Eto, bas kad si se ti zainteresovala ko ce ti biti muz, on se javio!
@Saint koleginice draga, sta te zanima, hoces da ti protumacim muza?
Danas sam dobre volje, polozila sam neki gadan kolokvijum![]()
hahah nisam se nadala tumacenju muzahvala lepo
cestitke za kolokvijum, bravo!
najlepsi je osecaj kad otkacis nesto u pm zaebano
@oto: opaaaa jel imas vec zrtvu za zeniti?
![]()
da vas podsetim... mozda bude dobrih ljudi pa mi odgovore na postavljeno pitanje![]()
Oto, ovo ti je sad idealno vreme da trazis posao. Negde do juna tranzitni jupiter treba da dodje na svoje natalno mesto i to bas u sestoj kuci koja se odnosi na posao, tako da mislim da ces u tom periodu, maj, jun, pronaci nesto odgovarajuce.
A sto se zenidbe tice, neces skoro cini mi se, rekla bih za jedno 7 godina. Ta zena ima tebe da smuva hahaha, ona je neka komunitivna osoba, mozda i radi posao vezan za komunikaciju sa ljudima, i sa ljudskom psihom. Ne bi me cudilo da bude psiholog. Dosta je osecajna i porodicna zena.
jeste, jer ti u hLoroskopu stvarno piše da ćeš biti lovina![]()