NATALNA KARTA - U SLIKAMA

obožavam da šetam i to baš često i radim, a nešto i nisam bolešljiva po prirodi :think:
sem vode ne unosim ništa, možda kafu, ali ne preterujem s tim.

Komunikacija je dobra priikom setnji i tada je pozeljno stvarati planove i dogovarati se sto za poslove sto za druge stvari.Takodje,setajuci sama u svest dolaze ideje i pravilni zaključci o stvarima koje te trenutno okupiraju a ne znas kako ih najbolje razresiti.

Sto se tice vode i tecnosti,u pitanju nije samo fizicko zdravlje vec tu spada i ona rastrzanost psihe kojoj si sa vremena na vreme sklona.

Ou em dzi! :huh: Pomenuti Gospodin Savrseni se jutros javio! Mesecima nismo bili u kontaktu, nisam ni znala zasto se ne javlja, niti sam mislila na njega, kad eto... :)

Sta ti je zivot! :D Eto, bas kad si se ti zainteresovala ko ce ti biti muz, on se javio!

@Saint koleginice draga, sta te zanima, hoces da ti protumacim muza?
Danas sam dobre volje, polozila sam neki gadan kolokvijum :D

Evo Saint moje vidjenje tvog buduceg muza...to je lik koji je neobican, inteligentan, mozda ima drugacije stavove i shvatanja od okoline, u nekom smislu se razlikuje od mase, pojavom, izgledom, misljenjem. On je mozda i razveden ili ima neku duzu ozbiljniju vezu iza sebe. Ozbiljan, odgovoran, karijerista, mozda nekad malo sumoran, onako, imace dosta jarcevskog u sebi. Mozes ocekivati i da bude 6-7 godina stariji a ako i ne bude, ponasace se tako, mnogo zrelije od svojih vrsnjaka. Crn verovatno. On je pomalo zatvoren, sanjar, voli umetnost. Moguce da radi u tvojoj struci, pa da se i upoznate na poslu, preko posla.
Saturn, kao jedan od pokazatelja tvog muza, je u sestoj kuci koja moze da ukaze na medicinu, zdravstvenu struku, a s obzirom da je sedma u vodoliji, to je neka grana medicine gde je jako stresno, uzurbano, gde mozda i zivot zavisi. Drugi vladar sedme uran, je u konjukciji sa neptunom, zatvorene institucije, bolnice, i pravi kvadrat sa marsom iz osme kuce, sto moze da ukaze i na operacionu salu, hirurgiju.

Cu da nadjem (normalan) posao u ovoj godini? i kad (ako je to moguce odrediti) :flert:

asdtasd.gif

da vas podsetim... mozda bude dobrih ljudi pa mi odgovore na postavljeno pitanje :kpozdrav:

Sta ti je zivot! :D Eto, bas kad si se ti zainteresovala ko ce ti biti muz, on se javio!

@Saint koleginice draga, sta te zanima, hoces da ti protumacim muza?
Danas sam dobre volje, polozila sam neki gadan kolokvijum :D

hahah nisam se nadala tumacenju muza :lol: hvala lepo :cmok2:

cestitke za kolokvijum, bravo! :D
najlepsi je osecaj kad otkacis nesto u pm zaebano :D

@oto: opaaa :D a jel imas vec zrtvu za zeniti? :lol:

da vas podsetim... mozda bude dobrih ljudi pa mi odgovore na postavljeno pitanje :kpozdrav:

Oto, ovo ti je sad idealno vreme da trazis posao. Negde do juna tranzitni jupiter treba da dodje na svoje natalno mesto i to bas u sestoj kuci koja se odnosi na posao, tako da mislim da ces u tom periodu, maj, jun, pronaci nesto odgovarajuce.
A sto se zenidbe tice, neces skoro cini mi se, rekla bih za jedno 7 godina. Ta zena ima tebe da smuva hahaha, ona je neka komunitivna osoba, mozda i radi posao vezan za komunikaciju sa ljudima, i sa ljudskom psihom. Ne bi me cudilo da bude psiholog. Dosta je osecajna i porodicna zena.

Oto, ovo ti je sad idealno vreme da trazis posao. Negde do juna tranzitni jupiter treba da dodje na svoje natalno mesto i to bas u sestoj kuci koja se odnosi na posao, tako da mislim da ces u tom periodu, maj, jun, pronaci nesto odgovarajuce.
A sto se zenidbe tice, neces skoro cini mi se, rekla bih za jedno 7 godina. Ta zena ima tebe da smuva hahaha, ona je neka komunitivna osoba, mozda i radi posao vezan za komunikaciju sa ljudima, i sa ljudskom psihom. Ne bi me cudilo da bude psiholog. Dosta je osecajna i porodicna zena.

zahvaljujem :kpozdrav: pade mi kamen sa srca :cvet:

Back