Asteria
Početnik
- Poruka
- 3

Moze li neko da mi kratko objasni moju kartu?
Meni se cini da je pomalo cudna...

Hvala puno unapred!
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa u ovome ima istine
i to si sve procitala iz one slicice![]()
Evo jedne zanimljive karte. Pluton i Saturn u konjukciji, na Ascedentu, pa sve to u opoziciji s Marssom. Ima li raspolozenih da analiziramo?
http://img177.imageshack.us/i/bobannatalchart.gif/
taj merkur kaže na će imati više od jednog braka... pa sad ne znam na kog bi se od partnera mogla odnositi simbolika 7 kuće, pretpostavljam na prvog.
u svakom slučaju, svaki je povezan sa 6 poljem.
Zasto na dva braka?
Merkur je lepo aspektovan sa Mesecom koji je u cetvrtom,cija je simbolika pocetak i kraj.U prevodu jedan jedini.Vladaoc sedmog je takodje u lepim aspektima,a nalazi se na pocetku jarca,koji je simbolika stabilnosti i dugotrajnosti.
Zbog sunca u devetom,njoj ce ponekad u vezi padati na pamet ( kad se nadje u krizi,a cesto ce padati u krize posto je u ribama ),da je pogresila i kako bi joj sa drugim partnerom bilo bolje,posto riba vidi samo nedostatke a nikad kvalitete,medjutim zbog lepih aspekata koje ima u vezi partnerskih odnosa pa i braka,od ove ideje ce ubrzo odustati i shvatiti da ima sve sto joj je potrebno.
To zbog vladara sedme u sestom? Jel ima jos neki pokazatelj da bi joj muz mogao biti zdravstveni radnik?Muz ce joj najverovatnije biti po profesiji lekar ili veterinar.