NATALNA KARTA - U SLIKAMA

:dash:Trudila sam se jako i cak procitala sve tekstove vezano za tumacenje natalne karte ali mi ne ide :'(
Moze li neko da mi kratko objasni moju kartu?

Meni se cini da je pomalo cudna...

astrow2gw01anakhp388468.jpg
[/URL][/IMG]

Hvala puno unapred!

Poslednja izmena:
:rumenko:

:klap:

pa u ovome ima istine :think:

i to si sve procitala iz one slicice :)

evo nešto i od mene...
Ovakve osobe su obično dobrog zdravlja pod uvjetom da izbjegavaju neumerenost. To su uredni ljudi koji se pridržavaju konvencionalnih normi, vode računa o svom ponašanju. Predani su svom poslu i dobro se slažu s kolegama. Znaju biti posvećeni i više nego što je uobičajeno svom poslu, a naročitu pažnju pridaju detaljima. Vole kućne ljubimce i uspješni u studijama medicine i veterine. Daje zdravlje, ali samo ukoliko osoba ima dobar tretman, i komfor, te lagodan život uopšte. U stvari može da znači i dobitak kroz bolesti. Ako se osoba pazi može mnogo da utiče na svoje zdravlje. Ako ova osoba postane psihijatar, imaće i uspeh i novca od svojih pacijenata. Dobici na poslu, naročito u visokim krugovima. Sreća sa domaćim životinjama.

Evo jedne zanimljive karte. Pluton i Saturn u konjukciji, na Ascedentu, pa sve to u opoziciji s Marssom. Ima li raspolozenih da analiziramo?

http://img177.imageshack.us/i/bobannatalchart.gif/

Često mjenjaju radna mjesta i poslove uopste,bolji su kao službenici nego kao gazde.Imaju talenta za jezike ili pisanje a u krajnjem slučaju bar vole da čitaju. Putovanja zbog zdravlja. Dobra pozicija za izučavanje higijene, medicine ili hemije. Dobici kroz pisanje, crkveni rad ili merkurovske poslove uopšte. Ovo može biti vrlo povoljan položaj za brak,takođe donosi popularnost,omiljenost,javnost-javni posao,moguće nakon sklapanja braka ili brak praćen javnošću. Označava osobe koje su uspešne u javnosti i društvu.

Ascedent u Vagi- Descedent u Ovnu
U brak se ulazi impulsivno iz strasti, nepromišljeno. Partner koji je svojeglav, uporan i strastven. Samo upoznavanje može da bude u trenutku kada partner krene da gradi nešto ili započinje neki bitan posao. Upoznavanje u toku neke bitne utakmice ili u blizini nekog sportskog terena.Trebalo bi da bude svetlija osoba, atletski tip, oštre kose, visokih zalizaka, naglašenog nosa i vilice, sportista. U braku svađe i pomirenja.

kopirano sa krstarice ili nekog drugog sajta...pošto sam kopirala sa svih strana:rumenko:

Poslednja izmena:
Meni se ovako laicki cini, da imas dobre predispozicije za inostranstvo :)
Vladar ascedenta,sunce u devetom polju, vladar druge kuce,takodje sunce u devetom polju. Jos u ribama, daleke zemlje. Cak ti i sesto pocinje u strelcu, sto bi moglo da znaci da ces raditi u inostranstvu ili sa strancima...:)

Sa strancima da,ali u inostranstvu nece.Obrati paznju na sesto,tacno je da ono pada u strelca ali na samoj je granici sa jarcem.Saturn,prirodni vladar je na prvom stepenu tako da je odneo prevlast.Vladaoci ova dva sazvezdja se ne trpe i saturn uvek izlazi kao jaci i sto se tice posla tu ce biti po njegovoj simbolici-zemlja,tezina,tradicija,stariji zanati.

Ova ima potrebu da vlada i da sefuje kojim god se poslom bavila i daje joj se rad sa strancima,ali opet zbog saturna-domacim,tj.gastarbajterima i tu je ocekivati dobru poslovnu saradnju za obe strane.

taj merkur kaže na će imati više od jednog braka... pa sad ne znam na kog bi se od partnera mogla odnositi simbolika 7 kuće, pretpostavljam na prvog. :lol:
u svakom slučaju, svaki je povezan sa 6 poljem.

Zasto na dva braka?
Merkur je lepo aspektovan sa Mesecom koji je u cetvrtom,cija je simbolika pocetak i kraj.U prevodu jedan jedini.Vladaoc sedmog je takodje u lepim aspektima,a nalazi se na pocetku jarca,koji je simbolika stabilnosti i dugotrajnosti.

Zbog sunca u devetom,njoj ce ponekad u vezi padati na pamet ( kad se nadje u krizi,a cesto ce padati u krize posto je u ribama ),da je pogresila i kako bi joj sa drugim partnerom bilo bolje,posto riba vidi samo nedostatke a nikad kvalitete,medjutim zbog lepih aspekata koje ima u vezi partnerskih odnosa pa i braka,od ove ideje ce ubrzo odustati i shvatiti da ima sve sto joj je potrebno.

Zasto na dva braka?
Merkur je lepo aspektovan sa Mesecom koji je u cetvrtom,cija je simbolika pocetak i kraj.U prevodu jedan jedini.Vladaoc sedmog je takodje u lepim aspektima,a nalazi se na pocetku jarca,koji je simbolika stabilnosti i dugotrajnosti.

Zbog sunca u devetom,njoj ce ponekad u vezi padati na pamet ( kad se nadje u krizi,a cesto ce padati u krize posto je u ribama ),da je pogresila i kako bi joj sa drugim partnerom bilo bolje,posto riba vidi samo nedostatke a nikad kvalitete,medjutim zbog lepih aspekata koje ima u vezi partnerskih odnosa pa i braka,od ove ideje ce ubrzo odustati i shvatiti da ima sve sto joj je potrebno.

zato što je to simbolika merkura u 7 kući. toga se sećam još iz 'astrologije za početnike'... :lol:

jarac pre svega simbolizuje hladne odnose, malo osećanja, dužnost, obavezu. a što se tiče meseca, njeno celo 12 polje je u raku, samo 12 nema vladara. niti taj mesec vlada nekim od polja. takođe je ugrožen od marsa i neptuna, vladara 5, 9 i 10 polja.
dobar aspekt merkura na mesec govori o dobroj komunikaciji, dobrom kontrolisanju emocija. i sam položaj vladara 7'me u konjukciji sa saturnom, neptunom i marsom govori o individualnosti, originalnosti, svejedno, samokontroli... uzimam u obzir i generacijske aspekte i opet manjak emocija. i ne podržava ideju o kompromisima i životu u paru i sam vrh 7'me u vodoliji takođe. teži slobodi i nezavisnosti.
takođe položaj vladara 7'me u 6'oj nije dobar na emotivnim relacijama.

venera je lepo aspektovana sa uranom, takođe jupiter sa uranom ali nijedna od ove dve planete ne vlada parnerskim odnosima, ili emocijama, uopšte, više se odnosi na posao, odnos sa majkom i prijatelje.
u stvari sam htela samo da se osvrnem na tvoju poslednju rečenicu, koja je ujedno i slika tog braka... održava se na intelektu i razumu. i meni se čini da će neko u tom braku biti usamljen i zapostavljen.

Planet/e u sedmom ne mora se odnositi na brak i partnera,moze na masu stvari,bitniji je vladar polja.Gleda se sve u totalu pa se onda donosi zakljucak.Mozda je to napisano u udzenicima ali to je dato uopsteno,kao neki vid osnove od koje se pocinje pa se kasnije kombinuje sa drugim,

Muz ce joj najverovatnije biti po profesiji lekar ili veterinar.

Back