NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Može li neko protumačiti moju natalnu kartu... postavila sam je gore već. Emilythestrange7 je nick... Hvala!

evo nešto generalno...

Osobe sa ovompozicijom su talentovane za knjizevnost,dobici od bliznjih ili kroz putovanja. Osobe vole da putuju i to im se često i ostvaruje. Imaju naglašenu moralnost i optimizam, visoko obrazovanje i filozofski način razmišljanja. Njihovi rođaci i prijatelji ih podržavaju i pružaju im pomoć. Uspijevaju svoja uvjerenja pretvore u dobit. Imaju bezbrižan stav prema životu i želju za brojnim vezama. Pričljiv su i gladni novih saznanja. U tome znaju pretjerivati pa postoji opasnost da se upuste u tračeve.

KUĆA – najverovatnije je nasledjena od roditelja. Česte su promene stana, mnogo selidbi, ali ne napušta svoju zemlju.
Osoba čiji je horoskop ili njen partner će biti strasna i ljubomorna osoba. To je često simobol da je osoba bila u nekom konfliktu u prošlom životu sa svojim sadašnjim partnerom. Opisuje veliku mržnju koja se tokom ove inkarnacije pretvara u neizmernu strast, a kroz to se daje mogućnost za ljubav i spajanje. U ženskom horoskopu ovo je pokazatelj mogućih abortusa ili problema u trudnoći.

Ovo su osobe koje vole svoj posao,karijeristi kojima poslovni uspeh mnogo znaci.Vredni su i imaju smisla za neku oblast medicine.

Saturn u osmoj kući donosi dug život. Uprkos podložnosti dugim bolestima ove osobe spadaju među one koje najduže žive. Imaju izuzetne psihološke sposobnosti. Oprezne su i vešte u sticanju novca, ali se često vezuju baš za osobu koja ima finansijskih problema. Energičnost i borbenost ih ponekad napuštaju, ali uspevaju da se brzo regenerišu. Seksualne potrebe im se kreću u širokom dijapazonu, od blage suzdržanosti do bezosećajnog promiskuiteta.

astro_w2at_01_bbbb_bbbb_hp.42976.1755.gif

Moze i meni?

evo joiv..generalan opis...
astro_2gw_01_j_joiv.45072.3560.jpg

Emotivno je vrlo vezana za svoje roditelje, mjesto rođenja i uopšte tradiciju iz koje je potekla. Njezini roditelji imaju vrlo jak moralni uticaj na nju. U kasnijim godinama života stanovaće u nekom mjestu blizu vode. Njezin dom će uvijek zauzimati važno mjesto u njezinom životu kao utočište u koje se povlači kada treba napuniti baterije. Potrebno joj je sakriveno mjesto - veliko ili malo, nije bitno, koje može smatrati samo svojim, i na kojem se može nesmetano posvetiti samoj sebi i svojim mislima.

Njezina životna filozofija može biti 'živi i pusti druge da žive'…
Opisuje bolesti koje su opasne ili fatalne. Često govori o operacijama ili oporavku. U poslovnom smislu ovo će opisati radna mesta gde su ljudi militantni, operacione sale i slična mesta gde se radi o životu i smrti.
Ne opraštaju prevare jer bračni partner i za manje nesuglasice jako burno reaguje. Skandal na javnom mestu. Povoljno može biti jedino u slučaju da je partner sam Uran, ili da je u karti natusa ova planeta dobro postavljena i povoljno aspektovana. Naglo se u brak ulazi a i do razvoda vodi nagla odluka. Ukoliko je Uran retrogradan u karti partner može biti neiskren, on ćuti o svojim potrebama, možda je prevaren u braku pre nego što će sam varati. Ovo je snažna naglasa društvenih odnosa. Uran na ovoj lokaciji nije dobar pokazatelj za brak. On obično označava razvod, nagli prekid ljubavne veze, a ponekad i naglu smrt partnera. Inače to su osobe koje imaju moderna ili slobodoumna shvatanja o braku. Dosta lako i brzo stupaju u vezu, a još brže se razilaze. STRELAC NA VRHU SEDME KUĆE ne obraća pažnju na tuđe mišljenje, brak je samo instrument za postizanje ciljeva. Teško se vezuje za jednu osobu. Što više slobode bude imala u braku, to će biti srećnija, pa će onda i taj brak duže trajati. Mogućnost više brakova. Ali partnere voli i poštuje, trudi se da ga zadovolji. Kako voli da uzme tako i voli da da. Privlači vatrene tipove.

VODOLIJA NA VRHU DESETE KUĆE se dosta dobro snalazi u samostalnoj profesiji jer ne voli da zavisi od drugih zbog potrebe da obema nogama stoji na zemlji. Ukoliko postoji idealizam i snovi treba da se okrene radu u velikim organizacijama, čak i u vladi, ili za bavljenje politikom, budući da privlači ljude i da joj se dive zbog toga što se usuđuje da uradi i kaže što misli. Prijatelji će pomagati u karijeri. Ovo je dobar položaj i za bavljenje elektronikom ili kompjuterima. Moraće da pazi jer bi mogla da provocira kakav skandal što može doneti puno razočarenja. Zato posao koji se razlikuje od ostalih, koji nije uobičajen, jer uopšte joj ne smeta ako je smatraju čudakom. Nezadovoljstvo prema pretpostavljenima.

U dobrim aspektima ovo je osoba koja ima snažan unutrašnji život koji joj služi kao utočište kada se nalazi u problemima. U negativnim aspektima, on će se odraziti na zdravlje, postoji opasnost od astme ili nekog agresivnijeg oblika alergije. Medicinska oprema kao što su konci, gaze i sl. mogu da izazivaju alergiju.Kada govorimo o nasleđu, Neptun, će znatno zakomplikovati sliku te nasledstvo može postojati ali put do njegovog preuzimanja može biti nejasan do poslednjeg momenta.

Ove osobe imaju sposobnost samoanalize,osećajni su,ćudljivi i tajanstveni.Spoznaće samoću,odbačenost i izgubljenost al će im sve to doneti konstruktivna iskustva.Zauvek će ostati u anonimnosti.Privlače ih nevidljive i tajanstvene stvari.Imace visok položaj,često posao u inostranstvu.Uspeh će dobiti kroz težak rad,duhovne su osobe koje interesuje mudrost više od materijalnog.U lošim aspektima okolina im je nenaklonjena,pate zbog drugih,imaće problema u mladosti,sve će im samo od sebe izmicati. Naročito ne vole prisilu i trebalo bi da reaguju na stvari onda kada oni smatraju da su spremni. Zbog toga se trude da se za svaki slučaj zaštite i porave u stalnom stanju pripravnosti. U ekstremnim slučajevima mogu postati čak paranoični. Ove osobe mogu imati velike poteškoće u pristupu bolu, pa će zakopavati svoje rane vrlo duboko. Takođe su moguća neprijatna iskustva u duhovnim ili podsvesnim pa moraju naučiti da veruju unutrašnjim izvorim.

Ascedent Bik-Descedent Škorpija
Sam brak započinje sa problemima, već pri upoznavanju, ali i pri samom činu venčanja. Početak veze može da bude baš u trenutku krize u kojoj se partner ili sama osoba nalazi. Mogući su i finansijski problemi. Brak je zasnovan iz strasti i slepe zaljubljenosti. Partner je dominantan, posesivan, može da bude veran, ali opet svađa će biti uvek. Trebalo bi da to bude osoba, guste kose, jakih spojenih obrva, malo problematične kože, prodornog pogleda, malo uvek namršten i nervozan.

jel moze neko meni da uradi natalnu kartu? par puta sam davao podatke ali ko god cuje kaze da je dosta komplikovano i odbije da radi, ili nezeli da mi kaze. moji podaci su 29.12.1989, 15-15, Srbija-Beograd.[/QUOTE

Nije komplikovano nego to kosta! Nece niko ko nije pocetnik da ti gleda za DZ. "Komplikovano je"- znaci kosta mozganja, "oduzimanje i sabiranje" aspekta tj. za i protiv ( dal nesto jese ili nije), potraziti za svaku temu u natalu potvrdu iz bar 3,4 aspekta ( ugla posmatranja ) , trosenje sopstvenog vremena - ni za sta.
Znam za to "to je komplikovano" tako i ja govorim ljudima iz svoje okoline u poslednje vreme kad hocu da ih "otkacim, " jer znam da zele analizu svega i svacega za Dz ili za " E, bas ti hvala, super si! " ( super si drug )
A svi mi imamo desetine takvih u svojoj okolini, pa kad jos pocnu da dolaze braca i sestre i prijatelji tvojih prijatelja, mamine koleginice ( uvek imaju neki problem) ...pa smuciti se. I cim vidis da neko opet hoce da te iskoristi kazes: " Komplikovano je to..." - odnosno plati ( pa se klati). Znas kako kad si bio dete na onim sloncicima kod lekara - pa places kad stane - nece da radi dok mema ne ubaci pare. :D

Poslednja izmena:
Ne kosta i nije komplikovano.Devojka je postavila pitanje vezano za trigon Marsa i dobila je odgovor.

Zbunjen89 nije postavio natalnu na forum,ovo vec moze da oduzima vreme i da pravi problem jer dosta astrologa radi sa demo verzijama u kojima kada se ukucaju podaci ne mogu da se izbrisu.

Poslednja izmena:
Ja sam odgovorila decku sa prosle strane ( vidi se u navodu) , sto kaze da mu svi privatno, kad ih pita da mu pogledaju kartu kazu " da je to jako komplikovano" , pa pita za svoju kartu misleci da je njegova karta stvarno nesto neobicna, a ja mu samo kazem da je karta - karta i da onu u stvari ne zele da se bakcu.
Da ne umisli da postoje komplikovane karte kao posebna kategorija! :zcepanje:
Sve su komplikovane na svoj nacin ako se zeli da se odradi valjano, sa sto manje greseka ( a uvek se podkrade greska ) ne moguce je ubosti bas sve. Nazalost.

U zivotu ces imati mnogo prijatelja i velike nade ces polagati u njih.Moj savet je da prvi put kad ti traze novac da ne dajes,pa bio u pitanju stari ili novi prijatelj.Uspeces samo u sopstvenim projektima.

Kad budes porasla i bila velika zapamti ovo,jer ce se pojaviti neko i traziti veliku svotu novca da ulozis u njegovu kucu ili nekretnine,namerno ili nenamerno nece ispasti dobro za ulozeno.

Radices u mup-u.

U zivotu ces imati mnogo prijatelja i velike nade ces polagati u njih.Moj savet je da prvi put kad ti traze novac da ne dajes,pa bio u pitanju stari ili novi prijatelj.Uspeces samo u sopstvenim projektima.

Kad budes porasla i bila velika zapamti ovo,jer ce se pojaviti neko i traziti veliku svotu novca da ulozis u njegovu kucu ili nekretnine,namerno ili nenamerno nece ispasti dobro za ulozeno.

Radices u mup-u.

hvala puno na odgovoru :)
a ovo za mup, sviđa mi se ta ideja, da znaš da sam razmatrala to odavno još ;)

Znas kako zvezde nista ne garantuju,one nude,ako budes ucio ti ces ga zavrsiti lakse nego ostali.Ocekivati je sledece godine 2012 ili 2013,obe su dobre sto se tice visih skola i ocekivati je diplomu u tom periodu.

Odmah nakon zavrsetka ces se zaposliti bez cekanja,a realno je i ocekivati u 2012 ponudu za posao paralelno sa studiranjem najverovatnije u nekoj firmi koju drzi rodjak.

Prvo zavrsi faks pa onda juri posao.Da bolje prodjes na faksu gledaj da napravis dobre kontakte sa ljudima iz racunovodstva i sluzbenim osobljem na univerzitetu.Najbolji bi bili blagajnici tj.oni koji rade sa novcem.Kad dajes prijave i zahteve znas koji su.Oni su ti pomagali i izlazili u susret do sada,mnogo ti mogu pomoci i za zavrsetak.Od njih mozes dobiti i neki ispit preko veze ako si spremna na tako nesto.

U svakom slucaju gledaj da se usemis sa njima tako ce ti priticati dosta ideja i docices do nacina kako najlakse poloziti ispit,cak i ako se samo budes druzila.Cak i ako te profesor vidi u drustvu sa njima delovace simbolika i bices mu simpaticna i desavace se da ti cesto progleda kroz prste ili ce ti reci kako se moze poloziti ispit bez samog izlazenja,recimo da odradis neko istrazivanje i slicno.

jej odgovor :D

pretpostavljam da to govoriš zbog merkura u 11oj, hmm mada dok sam bila aktivna na faksu sarađivala sam sa nekim profanima (kojima me sad blam da se javim), pauza se poklopila sa raskidom jedne? jedine? velike veze i onda sam počela honorarno da se bavim nečim i tako se skroz odvojila od faksa, a prosto celog života mi je toliko lako išlo sa školom da niko ne veruje da još nisam diplomirala

Back