- Poruka
- 17.889
Ma, svakog to nekad zakači ... s vremena na vreme ... a neke stalno :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam razumela ...
On ako ima takvo 7. polje, ili ... ?
Po tome vladar 7. polja mu je retrogradan, u konjunkciji sa Uranom... (pitanje je samo kog orbisa).... nezgodno bez datuma analizirati 7. polje jer je vladar onda Merkur koji se tada šetao između Urana i Plutona (pa još retrogradan), a ne znamo u kom je znaku (između Device i Vage je).
Drago nam je.Ljudi...ja sam tu ...:OI
Ljudi...ja sam tu ...:OI
Ljudi...ja sam tu ...:OI
Drago nam je.Čekam da postaviš neko konkretnije pitanje. :wink:
E vip evo ti karta od moje drugarice
p.s. kada ti spavas![]()
Eh, te Vage ... Ja ti lepo rekoh da se udaješ a ti bi mene na ignoreHm...
Pa evo...npr...nikada nisam bila sama,nisam ni sada, uvek je tu bilo barem po 5 muskaraca u isto vreme...koji bi se udvarali...i to bese bas lepo
Elem, od pre godinu dana, ne da mi se niko ne udvara...nego bre ne pamtim da me kad me poslednji put neko smeknuo.....ono u prolazu makar...:? Mislim, potrebno ti je to, nebi li se bolje osecao...pa me zanima sta se to desava....Hocu da se vratiiiiii.....
Da skratim....ljubav ?
Pa jesmo, slozile smo se da je ipak tacno 5:15....dakle tacna je natalna...Eh, te Vage ... Ja ti lepo rekoh da se udaješ a ti bi mene na ignore
Za početak, na blic - evo sad će Jupiter da napravi sekstil sa vladarem tvog 5. polja pa može da donese neko poznanstvo ili nekog potencijalnog. :wink:
Za ostalo, reci mi jeste li rektifikovale krinka i ti tačan stepen tvog Asc-a (da sad ne tražim), gde je tačno ?
Ma zezala sam se bre za udaju
(ženo, imam Saturna u 7., vladara 7. u Jarcu i Veneru u 9. - do braka mi je kao do lanjskog snega. Štaviše, sneg volim, čak i ako je lanjski ...)
:shock:
Sto odma` ne kazes sestro
NIsta, idemo ti i ja za Italiju....da pronadjemo Adrijana Celentana...tebi je i onako Venera u devetoj, mozda bi se i tebi on dopao...a s`obzirom da ti je i Saturn u sedmoj,nema veze sto ima 170 godina....8)
Samo ne znam zasto se meni dopada....:???:
Ajde sto ona voli....ona ima pokrice ( Saturn u sedmoj ) ali sto ja bre
Pa dobro, Elle voli starije i ozbiljne.8-)
Šta ima tu loše?![]()
Pa dobro, Elle voli starije i ozbiljne.8-)
Šta ima tu loše?![]()
Ti stvarno nemas ni srca ni duse :?:?
Ovo su klevete !
Čuj, meni i ovako ne gine neki strejndžer- metuzalem koji će me iz mile Srbije odneti u bolje sutra (... negde iza duge) a kad ja budem pisala razlednice sa kraja sveta da vidim koliko će onda smajlija da bude, a ??
![]()
Djuro, zar ti delujem kao neko ko šalje kitch razglednice ??Ti stvarno nemas ni srca ni duse :?
Lepo ti kazem da mi treba uteha...a ti jos pominjes neke razglednice ... ( samo jos da si mi rekla da ce na slici biti dvoje zaljubljenih ...kako se ljube :-? )
Ovo je agonija...
![]()