NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Evo sam u jednom od prethodnih postova opisala moguću situaciju (za znak i podznak je valjda sigurna).
... nezgodno bez datuma analizirati 7. polje jer je vladar onda Merkur koji se tada šetao između Urana i Plutona (pa još retrogradan), a ne znamo u kom je znaku (između Device i Vage je).
Po tome vladar 7. polja mu je retrogradan, u konjunkciji sa Uranom... (pitanje je samo kog orbisa).

Drago nam je. :D Čekam da postaviš neko konkretnije pitanje. :wink:

Hm...
Pa evo...npr...nikada nisam bila sama,nisam ni sada, uvek je tu bilo barem po 5 muskaraca u isto vreme...koji bi se udvarali...i to bese bas lepo :lol:
Elem, od pre godinu dana, ne da mi se niko ne udvara...nego bre ne pamtim da me kad me poslednji put neko smeknuo.....ono u prolazu makar...:? Mislim, potrebno ti je to, nebi li se bolje osecao...pa me zanima sta se to desava....Hocu da se vratiiiiii.....
:lol:
Da skratim....ljubav ?

astro_w2gw_03_jelena_hp.57944.24127.gif

ako moze neko da mi protumaci ovu moju kartu, posto je za mene ovo totalno apstraktno, a bas me zanima, mnogo me zanima... mooooolllim vasss:)

E vip evo ti karta od moje drugarice

p.s. kada ti spavas :)

Tesko pitanje, kad mi dozvoli Viktor... zadnje 2 godine, tesko, po 2-3 sata dnevno, nekad manje...

Odgovor za Jelenu: Mora da ide u neki veci medecinski centar na ispitivanje i to u drugi grad ( Beograd na primer). Imala je probleme u zacetku i ranije, posebno 16-17 godina i neki vid sirenja problema tokom 20-21-ve godine kada ima vise oddve stvari koje su se udruzile i povezale i napravile poremecaj. Bitna su jojdva lekara nastrani, jedan stariji, kao profesor i jedan nestomladji, bolje joj je kodmuskaraca nego daje lece zene. Jedan vid regeneracije ima u 22-goj godini ali periodicno problem do 24-25-te godine. Problem je sto ima Neptuna upolju zdravlja i bolesti pa ce joj dati pogresnu dijagnozu ili je leciti pogresnom terapijom u nekom momentu.
Stavi link na astromedecinuda ti drugi dopune detaljima, da ne sirimo temu ovde.
Vezu ima od 16-17-te godine ali je uskracena u njoj i nije to za nju na neki nacin, ohladice se i preboletito.Pored toga joj se svida i neko drugi, to nije rekla!? Bitna za vezu joj je 24-25-ta godina, a za brak bolje ukasnijim godinama ( 28-33).
Toliko od ja.

@ ffffff kako bese
ako moze neko da mi protumaci ovu moju kartu, posto je za mene ovo totalno apstraktno, a bas me zanima, mnogo me zanima... mooooolllim vasss:)[/QUOTE]

A sta? Cela karta ne bi stala na 10-15 kucanih strana.... Konkretno pitanje, molicu vas lepo..

Hm...
Pa evo...npr...nikada nisam bila sama,nisam ni sada, uvek je tu bilo barem po 5 muskaraca u isto vreme...koji bi se udvarali...i to bese bas lepo :lol:
Elem, od pre godinu dana, ne da mi se niko ne udvara...nego bre ne pamtim da me kad me poslednji put neko smeknuo.....ono u prolazu makar...:? Mislim, potrebno ti je to, nebi li se bolje osecao...pa me zanima sta se to desava....Hocu da se vratiiiiii.....
Da skratim....ljubav ?
Eh, te Vage ... Ja ti lepo rekoh da se udaješ a ti bi mene na ignore :lol:

Za početak, na blic - evo sad će Jupiter da napravi sekstil sa vladarem tvog 5. polja pa može da donese neko poznanstvo ili nekog potencijalnog. :wink:
Za ostalo, reci mi jeste li rektifikovale krinka i ti tačan stepen tvog Asc-a (da sad ne tražim), gde je tačno ?

Eh, te Vage ... Ja ti lepo rekoh da se udaješ a ti bi mene na ignore :lol:

Za početak, na blic - evo sad će Jupiter da napravi sekstil sa vladarem tvog 5. polja pa može da donese neko poznanstvo ili nekog potencijalnog. :wink:
Za ostalo, reci mi jeste li rektifikovale krinka i ti tačan stepen tvog Asc-a (da sad ne tražim), gde je tačno ?
Pa jesmo, slozile smo se da je ipak tacno 5:15....dakle tacna je natalna...
A sto se "udadbe " tice...bolje biti i sam , nego sa makar kim...:???:

Ma zezala sam se bre za udaju :lol:
(ženo, imam Saturna u 7., vladara 7. u Jarcu i Veneru u 9. - do braka mi je kao do lanjskog snega. Štaviše, sneg volim, čak i ako je lanjski ... :lol: )

:shock:
Sto odma` ne kazes sestro :lol:
NIsta, idemo ti i ja za Italiju....da pronadjemo Adrijana Celentana...tebi je i onako Venera u devetoj, mozda bi se i tebi on dopao...a s`obzirom da ti je i Saturn u sedmoj,nema veze sto ima 170 godina....8)

Samo ne znam zasto se meni dopada....:???:

:?
Ovo su klevete ! :lol:

Čuj, meni i ovako ne gine neki strejndžer- metuzalem koji će me iz mile Srbije odneti u bolje sutra (... negde iza duge) a kad ja budem pisala razlednice sa kraja sveta da vidim koliko će onda smajlija da bude, a ??

:?
Ovo su klevete ! :lol:

Čuj, meni i ovako ne gine neki strejndžer- metuzalem koji će me iz mile Srbije odneti u bolje sutra (... negde iza duge) a kad ja budem pisala razlednice sa kraja sveta da vidim koliko će onda smajlija da bude, a ??
Ti stvarno nemas ni srca ni duse :?
Lepo ti kazem da mi treba uteha...a ti jos pominjes neke razglednice ... ( samo jos da si mi rekla da ce na slici biti dvoje zaljubljenih ...kako se ljube :-? )
Ovo je agonija...:roll:
:lol::lol:

Pozdrav!
Nadam se da cu dobro postaviti link za kartu jer me zanima nekoliko stvari vezanih za ljubav.
Dakle, kako i kada cu upoznati bracnog partnera, njegov opis i sta ce se desavati na polju ljubavi u narednoj godini. Takodje, zanima me da li postoji mogucnost povratka jedne ljubavi iz blize proslosti.
Dakle sve sto je vezano za veze i brak...

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...s=0&add=18&add=19&add=20&add=22&node=-Yn&ast=

Unapred hvala!
I

Ti stvarno nemas ni srca ni duse :?
Lepo ti kazem da mi treba uteha...a ti jos pominjes neke razglednice ... ( samo jos da si mi rekla da ce na slici biti dvoje zaljubljenih ...kako se ljube :-? )
Ovo je agonija...:roll:
:lol::lol:
Djuro, zar ti delujem kao neko ko šalje kitch razglednice ??
Ne, mislila sam na razglednice iz egzotičnih predela. :-D

Nego, jesi videla ti svoj solar za ovu godinu ? :shock: (naravno da jesi). Asc skoro na Asc-u ... Bitan period za tebe. Vladar 7. je na MC-u i natalnom Mesecu ... Sunce u 1. ... Solar za narednu godinu po pitanju ljubavi čini mi se nešto upečatljiviji, jer je vladar 7. tada u konjunkciji sa Suncem u 10.
Ja se za ljude sa ovakvim natalom nikad ne brinem da će ostati sami, ti čak imaš vladare 5. i 7. polja u 1. što je prilično dobro za odnose tog tipa jer uvek tebi neko prilazi ... Faktički dobijaš sve na gotovo, dešava se samo po sebi. Tražim razlog za ovu "stanku" u tvom ljubavnom životu ali je bar ovako na prvi pogled (bez jako detaljne analize) ne vidim, jedino ako ti je Saturn prolaskom kroz 11. malo ograničio i druženja, kontakte generalno ... Jer to po mom mišljenju jedino može biti razlog tome, neka vrsta izolacije ili nešto sl. (iako ovo baš i nije izolacija u klasičnom smislu ... :-? niti je jedina simbolika Saturna kroz 11., nego se hvatam za slamku) jer mislim da inače zaista nemaš problem da privučeš pažnju, čak štaviše ... :wink:

@ Ivfinity

Jako ti je bitan kraj januara i februar 2008 za emotivnu sferu, sa osobom koja mora da ima naglasenu zemlju, vatru i vodu u svom horoskopu ( kao znak, podznak, polozaj Meseca), i uopsteno druga polovina 2008 godine. Ulazis tada u 29-tu godinu, kao sudbinski bitnu, lako moze dase desi da se iz toga izrodi brak i porodica. perid 38-41 godina je kritican za taj brak, i izmedju 42-44 godine moze da se on i zavrsi.Izmedju 49-52 godine stoje aspekti za vanbracnu vezu koja moze da do tvoje 54-te bude i krunisana drugim brakom. Emotivne krize kakve si imala izmedju 20-21-ve ili oko 24-te godine mogu da se ponove u tom kasnijem periodu (bracne krize).

Vracanje na staru ljubav... mislim da je pitanje zbog Bika u podznaku koji ima tu tendenciju, nisam sigurna da to tako treba. Sacekaj januar, bice ti dosta stvari jasnije u narednoj godini.

Back