NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Samo je problem pogresna postavka gledanja sa tvoje strane - NEMA NI U KOME PROBLEMA, SAMO TI TAKO OSECAS I TAJ OSECAJ TE TERA DA MENJAS, I TAJ OSECAJ JE ZA TEBE ISPRAVAN.. znaci nema greske nigde![/QUOTE]

A OTKUD ZAM ZIVIM NA SELU,ZNAS KAKO JE TO,SVE ZATUCANO I LUDO... OK AKO TI TAKO KAZES POKUSACEMO TO DA MENJAMO... :-)

evo ja moju da okacim;)

Prilozi

• sm.jpg
    sm.jpg
    33,4 KB · Pregleda: 15
kad na leto? Saturn ti se nalazi u 9 polju i povoljno mu je da te "jedva posalje" i "jedva vrati" kako ja to zovem kada on odlaze neke stvari,bitno je da ce biti u nekom periodu Jupiterna tvom Suncu u 2 polju, trigon Saturn u Devici u 9 polju a sunce ti vlada 9 poljem...lici na pozitivno, samo kad..da to ne bude mozda na jesen tek..ne mogu ovako, morali bi da se crtaju solarii polusolari, turi pitanje na solarne i trazi da neko pogleda to direktno......U globalu ti je kraj 2008i 2009 pocetak pozitivan za tako nesto..

Pa ja sam planirala kraj juna :-?Nije da ja hocu da ostanem tamo nego me zanima samo da li postoji mogucnost obzirom da vec idem na nekoliko meseci :roll:
Hvala u svakom slucaju;)

Zdravo,
je se ne razumem baš u ove natalne karte, i jedino što znam je znak i podznak...
Pa... ako ima šanse da mi ti nešto više kažeš? Datum rođenja je 24.04.1986. u 19:10 u Šapcu... A zanima me naravno ljubav i posao... U ljubavi je jedan blizanac igrao bitnu ulogu... Da li je to konačno gotovo i da li je tako najbolje... Imala bih još pitanja, ali prvo da vidim da li možeš da mi kažeš bilo šta bez natalne karte?Pozz...

Zdravo,
nadam se da možeš da mi kažeš nešto (narvno) o ljubavi i poslu...
U ljubavi je bitnu ulogu imao jedan blizanac... Da li je to konačno gotovo, i da li je tako i najbolje? A što se tiče posla-postoje realni uslovi za veliki uspeh u karijeri, ali me zanima šta astrologija kaže na to... Pozz

Hoce neko moju da okaci ..ja ne umem rodjena sam 16.oktobra 1984. u 06:17 u Somboru.Hvaaalaaaa unapred

Izbacila sam novu temu cim se otvori astrologija - KAKO POSTAVITI KARTU NA FORUM - pa pogledaj i pokusaj. Bas ako ne uspes, pored objasnjenja, da to izvedes, onda se javi da uradim ja..Obavezno je i pitanje,sto direktnije, da znamo sta te interesuje, da ne bude posle pitanje za pitanjem, u nedogled, jedno po jedno..

HVALA TI PUNO MALO SI ME OHRABRILA ALI ŽIVOT JE TAKAV, NADAM SE DA SVE TO NEĆE BITI KOBNO NA KRAJU. TATA ME JAKO BRINE BIO JE NA MAGNETNOJ REZONANCI NISU BAŠ NAJBOLJI REZULTATI..... ALI U SVAKOM SLUČAJU TRUDIM SE DA RODITELJIMA POMOGNEM KOLIKO MOGU. MAMA ME NI NE SLUŠA STALNO JE TERAM DA IDE KOD LEKARA ALI ONA NEĆE... ZNATE KAKVI SU MATORCI. ZA ŠKOLU SI POGODILA ZAVRŠILA SAM VIŠU PROŠLE GODINE A OVE SAM UPISALA FAX I DO SADA SVE IDE PO PLANU.... MOJ DEČKO JE UPRAVO IZGUBIO MAJKU I TREBA DA POČNEMO DA ŽIVIMO ZAJEDNO NE ZNAM DA LI JE TO DOBRA IDEJA???? ŠTA TI KAŽEŠ VIPI

:-):-):-):-):-)Ako moze neko nesto da kaze o ljubavi i poslu za moju sestru od tetke, link je:
http://img297.imageshack.us/img297/2074/astrow2gw11iiiiiiiiiiiida0.gif

Morala je da ima neku znacajniju vezu u periodu 19-20-ta ili 21-22 godine, cak i sa situacijom da se radi o istom coveku sa nekim prekidom ili razdvojenoscu..Imala je takodje i rane aspekte za udaju posebno kada bi se odlucila da joj treba porodica .. Bilo kako bilo, 23-24 losija u polju emocija ili dece (nije za trudnoce bas povoljno), njena 26-ta i 28-ma mogucnost emotivnih promena a 30-34 bolje i za brak, veze, decu, cak do dva deteta. (ako se nije udala pre). Ako radi, nezadovoljna ce biti u poslu do 30-te, a ako ne radi moze da ima promene tokom ove godine, mada ne mislim da su stabilne , pre 30-te ne verujem da moze da ima posao kojim je zadovoljna (bilo da se radi o novcu, radnom vremenu, odnosima na poslu ili sam posao kao posao).

Back