NATALNA KARTA - U SLIKAMA

EVO OVAKO, DOSLA SAM NA JEDAN ZAKLJUCAK PA BI BILO LEPO DA GA IZNESEM.

POSTO OVO STO RADIMO JE BESPLATNO, DOBRA VOLJA I KAD SAM JA U PITANJU, NECU NIKOGA DA OSTAVIM BEZ ODGOVORA, ZAMOLILA BIH SVE, KAD ZA TO NE PLACAJU , NEMA RAZLOGA DA SE IGRAMO ZMURKE, ZNACI, KAD POSTAVE PITANJA DIREKTNA NEKA TO BUDE I ZAISTA DIREKTNO - TRENUTNO STANJE- ZNACI.. KAD PITAJU ZA LJUBAV NEKA NAGLASE, NISAM U VEZI ILI JESAM U BRAKU PA HOCE DALJE DA ZNAJU, DA NE GUBIMO VREME. I ZA POSAO TAKODJE, RADIM ILI NE RADIM, HOCU DA ZNAM ZA PROMENE ILI STA VEC ZNAM, KAKVO GOD PITANJE DA HOCE DA POSTAVE. Nema potrebe da se "zavlacimo" na bilo koji nacin, ne radimo to za pare pa sad da treba nesto da se dokazujemo, znaci dobra volja i sto jasnije i direktnije, tako ce svako da dobije i jasniji odgovor sa mnogo manje cekanja. Ko hoce, nek izvoli..

Zdravo,
je se ne razumem baš u ove natalne karte, i jedino što znam je znak i podznak...
Pa... ako ima šanse da mi ti nešto više kažeš? Datum rođenja je 24.04.1986. u 19:10 u Šapcu... A zanima me naravno ljubav i posao... U ljubavi je jedan blizanac igrao bitnu ulogu... Da li je to konačno gotovo i da li je tako najbolje... Imala bih još pitanja, ali prvo da vidim da li možeš da mi kažeš bilo šta bez natalne karte?Pozz...

Nemamo prijavljenog ni jednog vidovnjaka na ovom forumu, bar ovde gde smo mi koji komuniciramo, pa tako da odgovora bez natalnih karti tesko da ce da ima..

http://imageshack.us]
astro01dankamaksimovichnx9.gif
[/URL][/IMG]

OVO NIJE USPELO,POKUSAJ PONOVO DA POSTAVIS KARTU

HVALA TI PUNO MALO SI ME OHRABRILA ALI ŽIVOT JE TAKAV, NADAM SE DA SVE TO NEĆE BITI KOBNO NA KRAJU. TATA ME JAKO BRINE BIO JE NA MAGNETNOJ REZONANCI NISU BAŠ NAJBOLJI REZULTATI..... ALI U SVAKOM SLUČAJU TRUDIM SE DA RODITELJIMA POMOGNEM KOLIKO MOGU. MAMA ME NI NE SLUŠA STALNO JE TERAM DA IDE KOD LEKARA ALI ONA NEĆE... ZNATE KAKVI SU MATORCI. ZA ŠKOLU SI POGODILA ZAVRŠILA SAM VIŠU PROŠLE GODINE A OVE SAM UPISALA FAX I DO SADA SVE IDE PO PLANU.... MOJ DEČKO JE UPRAVO IZGUBIO MAJKU I TREBA DA POČNEMO DA ŽIVIMO ZAJEDNO NE ZNAM DA LI JE TO DOBRA IDEJA???? ŠTA TI KAŽEŠ VIPI

Ovo cu da pogledam kasnije ili veceras

PA NISAM MISLILA BUKVALNO TRENUTNO STANJE NEGO LJUBAV ME MUČI NE ZNAM ŠTA SE TO DEŠAVA NIKAKO DA SE NEŠTO KONKRETIZUJE, BUDE KAO SVE OK NA POČETKU A POSLE KATASTROFA........... POMOĆ MOLIM

LJUBIM TE PUNO I HVALA TI

KIKI, ako nije problem, imas temu KAKO POSTAVITI NATALNU KARTU i pogledaj pa je ubaci na forum, da sve ne radim sama bas, taman dok budem nasla vremena da pocnem da odgovaram na pitanja...sada ne mogu to...

Morala je da ima neku znacajniju vezu u periodu 19-20-ta ili 21-22 godine, cak i sa situacijom da se radi o istom coveku sa nekim prekidom ili razdvojenoscu..Imala je takodje i rane aspekte za udaju posebno kada bi se odlucila da joj treba porodica .. Bilo kako bilo, 23-24 losija u polju emocija ili dece (nije za trudnoce bas povoljno), njena 26-ta i 28-ma mogucnost emotivnih promena a 30-34 bolje i za brak, veze, decu, cak do dva deteta. (ako se nije udala pre). Ako radi, nezadovoljna ce biti u poslu do 30-te, a ako ne radi moze da ima promene tokom ove godine, mada ne mislim da su stabilne , pre 30-te ne verujem da moze da ima posao kojim je zadovoljna (bilo da se radi o novcu, radnom vremenu, odnosima na poslu ili sam posao kao posao).

:-)Mi smo razdvojene, ona je u BG-u, pa ne znam bas sve detalje. Pitala sam sve. Imala je ozbiljnu vezu koja je trajala 5 godina, prekinuta je krajem avgusta. Nju zanima da li ce doci do obnove te veze. Tacno je da je sad u nekoj fazi emotivnih promena. Od 2000. godine je u BG-u, tada je upisala fax, nije ga jos zavrsila, pri kraju je, radi, to joj je treci posao, prethodni je promenila pre sest meseci. I dalje nije zadovoljna poslom, napisala mi je: "Sada mi je ok i atmosfera i društvo,nije ni plata loša,samo ja očekujem u životu mnogo više.. "

Izvini zbog uopstenosti. Hvala sto si nam izasla u susret. To je bas lepo od tebe. Primetila sam da svima izlazis u susret. Ja bih volela da mi ti uradis natalnu kartu i sve to ostalo sto se radi. Mozes li da mi to u vezi natalne i svega drugog sto se radi objasnis i da mi kazes kolika je cena za sve to. Hvala! :-)

:-)Mi smo razdvojene, ona je u BG-u, pa ne znam bas sve detalje. Pitala sam sve. Imala je ozbiljnu vezu koja je trajala 5 godina, prekinuta je krajem avgusta. Nju zanima da li ce doci do obnove te veze. Tacno je da je sad u nekoj fazi emotivnih promena. Od 2000. godine je u BG-u, tada je upisala fax, nije ga jos zavrsila, pri kraju je, radi, to joj je treci posao, prethodni je promenila pre sest meseci. I dalje nije zadovoljna poslom, napisala mi je: "Sada mi je ok i atmosfera i društvo,nije ni plata loša,samo ja očekujem u životu mnogo više.. "

Izvini zbog uopstenosti. Hvala sto si nam izasla u susret. To je bas lepo od tebe. Primetila sam da svima izlazis u susret. Ja bih volela da mi ti uradis natalnu kartu i sve to ostalo sto se radi. Mozes li da mi to u vezi natalne i svega drugog sto se radi objasnis i da mi kazes kolika je cena za sve to. Hvala! :-)

Ok, emotivne promene su na vidiku ali mislim da nisu bas u prvoj polovini 2008 godine ( ne mogu to ovako detaljno da vidim), mnogo pre je to u drugoj polovini,kada Saturn bude krenuo u drugu polovinu Device, prekoDSC i doneo potrebu da se stabilizuje u vezi, takodje ce i Jupiter tada da bude u sekstilu sa Uranom iz 8 (odnosi sa partnerom i veze)i trigon tom Saturnu ( tamo od septembra 2008 i dalje). Kako je Jupiter u opziciji vladaru 7 polja i kako je raskinula negde kada je Saturn presao preko Neptuna (koji je u opoziciji sa Suncem i Merkurom iskvadratiranim iz 7 polja), mislim da je ta veza koju je imala odradila svoje.. Zbog one njene potrebe da se vraca starim ljubavima odnosno da ima prekid i pomirenje sa osobom sa kojom je u vezi, molila bih za datum rodjenja te osobe kojoj se nada da ce da se vrati. Nekada Saturn zna da vraca na staro a ona se pita da nije pogresila, posebno sto joj je Sunce nesigurno sa opozicijom Neptuna u natalu. Za njegov povratak moram da pogledam i horoskop tog decka, da bih bila sigurna da li i on to zeli.Trigon Venere u 5 i Urana u 8 je odrzavao tu vezu godinama, sada je taj Uran aktivan pa i zato moram da pogledam. Uglavnom, tek u 28-moj treba da pocne da razmislja o mogucoj udaji a to nije bas daleko,od rodjendana 2008 ulazi u 28-mu godinu.Preporuka je da saceka sa udajom i decom, jer joj je zasigurno povoljnije, o kom god partneru da se radi, vreme kada Jupiter predje u znak Riba, mislim tokom 2010 godine.
Emocije i posao joj se poklapaju u narednim godinama, ukljucuju aspekte Venere...Sa Saturnomu 6 polju i Jupiterom u 11 nije cudo sto joj ekipa ljudi oko nje odgovara,sa trigonom Urana iz Riba prema Veneri moze i da joj novcano bude sasvim pristojno, promena joj jeste odgovarala, a to sto ona u globalu nije zadovoljna je ono sto treba dalje u zivotu da napreduje,sto stoji od njene 30-31-ve godine. I bitno je da ce to biti posle trudnickog bolovanja, ta neka promena, direktna u poslu. Njena 31,33 i 36-ta su bitne u poslovnim promenama. Za sada, sa Saturnom koji ce doci u sekstil Veneri, vladaru polja novca i posla, ne vidim da nesto drasticno treba da menja ili da ostane bez posla u narednih godinu do dve dana.. Postici ce ona ono cemu tezi, samo su za to vaznije njene 30-te godine

PA NISAM MISLILA BUKVALNO TRENUTNO STANJE NEGO LJUBAV ME MUČI NE ZNAM ŠTA SE TO DEŠAVA NIKAKO DA SE NEŠTO KONKRETIZUJE, BUDE KAO SVE OK NA POČETKU A POSLE KATASTROFA........... POMOĆ MOLIM

LJUBIM TE PUNO I HVALA TI

Rak-Vaga..nikad da docekas, zar ne!?Sve ti se cini nikako..Morala si da se odreknes neke osobe do koje ti je bilo stalo u polju emocija, takva ti je sudbina, izmedju 22-24 godine je trebala da postoji neka ili tajna ili pomalo fatalna veza za tebe. naglo krene pa stane, mora tako do tvoje 29-te mada bih rekla da je blize 30-toj godini.. Naglo i brzo ces da se odlucis za brak, sto inace ne lici na tebe, izbor ce biti svakako dobar, mozda i bolji nego da ga " bacis na probni rad" ... :) Mozes da se opustis, zaista, imaces 2-3 deteta, jedino sto mislim da taj partner moze da bude sa vezom ili brakom iza sebe..Menjas mesto boravka uz njega i sa njim, treba da budes i van zemlje, koliko mi se cini..

Zato , duso, ne misli nego se opusti...

stevi25,hvala puno...jel moze neko da mi malo pogleda naprimer vip..kad se zavrsava taj faks...posao...koja mi profesija lezi..vaga je puno konfunzana i neodlucna pa joj treba pomoc

Dkle si stigla sa faksom?Trebalo je da ova 23-24 godina budu produktivne, moras za neko krace vreme da iskoristis pozitivne aspekte i da to nesto zbiflas i ubrzas..Remetio je Jupiter koncentraciju ali nije strasno, potrudi se u narednih 3-4 meseca, imas pozitivne aspekte za polaganje i zaboravi na ono sto te remeti i odvlaci ti koncentraciju.. Najranije za zavrsetak je 24-25-ta a najkasnije 26-27 godina. Ne smes da dozvolis da se razvlacis, kasnije ti nije povoljno..Emocije te razvlace a stalno mozes da nadjes razlog za stres, za tremu ili nesigurnost. Ako pozuris,ako je moguce, posao stoji vec od 25-26 ali je 29-ta promena i 31-va bitnija promena, ono sto je zaista u poslu tvoja zelja i ostvarenje. 31-32 je napedak i 36-37 promena koja je zasluzena zbog napretka..

Ok, emotivne promene su na vidiku ali mislim da nisu bas u prvoj polovini 2008 godine ( ne mogu to ovako detaljno da vidim), mnogo pre je to u drugoj polovini,kada Saturn bude krenuo u drugu polovinu Device, prekoDSC i doneo potrebu da se stabilizuje u vezi, takodje ce i Jupiter tada da bude u sekstilu sa Uranom iz 8 (odnosi sa partnerom i veze)i trigon tom Saturnu ( tamo od septembra 2008 i dalje). Kako je Jupiter u opziciji vladaru 7 polja i kako je raskinula negde kada je Saturn presao preko Neptuna (koji je u opoziciji sa Suncem i Merkurom iskvadratiranim iz 7 polja), mislim da je ta veza koju je imala odradila svoje.. Zbog one njene potrebe da se vraca starim ljubavima odnosno da ima prekid i pomirenje sa osobom sa kojom je u vezi, molila bih za datum rodjenja te osobe kojoj se nada da ce da se vrati. Nekada Saturn zna da vraca na staro a ona se pita da nije pogresila, posebno sto joj je Sunce nesigurno sa opozicijom Neptuna u natalu. Za njegov povratak moram da pogledam i horoskop tog decka, da bih bila sigurna da li i on to zeli.Trigon Venere u 5 i Urana u 8 je odrzavao tu vezu godinama, sada je taj Uran aktivan pa i zato moram da pogledam. Uglavnom, tek u 28-moj treba da pocne da razmislja o mogucoj udaji a to nije bas daleko,od rodjendana 2008 ulazi u 28-mu godinu.Preporuka je da saceka sa udajom i decom, jer joj je zasigurno povoljnije, o kom god partneru da se radi, vreme kada Jupiter predje u znak Riba, mislim tokom 2010 godine.
Emocije i posao joj se poklapaju u narednim godinama, ukljucuju aspekte Venere...Sa Saturnomu 6 polju i Jupiterom u 11 nije cudo sto joj ekipa ljudi oko nje odgovara,sa trigonom Urana iz Riba prema Veneri moze i da joj novcano bude sasvim pristojno, promena joj jeste odgovarala, a to sto ona u globalu nije zadovoljna je ono sto treba dalje u zivotu da napreduje,sto stoji od njene 30-31-ve godine. I bitno je da ce to biti posle trudnickog bolovanja, ta neka promena, direktna u poslu. Njena 31,33 i 36-ta su bitne u poslovnim promenama. Za sada, sa Saturnom koji ce doci u sekstil Veneri, vladaru polja novca i posla, ne vidim da nesto drasticno treba da menja ili da ostane bez posla u narednih godinu do dve dana.. Postici ce ona ono cemu tezi, samo su za to vaznije njene 30-te godine

Decko je rodjen 07.12.1980., ne zna tacno vreme. Inace, upoznala je nekog drugog decka skoro, rodjenog 15.07.1978., pa se pita sta ce biti od toga. Za ovo sto si napisala, ona mi je poslala poruku: "Mogu ti reci, odusevljena sam ovim tekstom." Hvala jos jednom, i za mene i za sestru!

@ izgubljena - sestra

Od oka bih rekla da ce rak da ima vise sanse u nastupajucem periodu. Mnogo je razocarao ovaj Strelac, na kraju se pitala sto je i bila sa njim... Nema potrebe nigde da zuri, ne mogu bez vremena rodjenja da joj kazem detaljnije u kakvom je stanju ko od njih dvojice, ali ja navijam za Raka...

@tajchiko
Moraces da mi das podatke za decka, aktivan ti je Mars u 9 polju u 24 godini kao i Uran na Suncu i Merkuru u 1 polju, pa bi da se selis, odnosno da zivis sa partnerom..Ako ga posmatram preko tebe, kao tvog partnera, izgleda da je zaista morao da ima gubitak u porodici..da ne bi nagadjali, daj mi njegove podatke, mada licno mislim da je za tebe bolje vreme nesto kasnije jer veze pre 26-28 mogu da pucaju..pa i da se udas sada, mislim da bi imala u tim godinama krize u braku i teskoce, sa razvodom. Zato sam i rekla da ides polako, koliko mozes..redom..

Hoce VIP samo ne moze sada, kasnije ili veceras, ti u medjuvremenu napisi jasno oko cega se to Vaga dvoumi, da vidimo sta je realno...i tesi se, svaka Vaga se uvek i uvek dvoumi i muci..[Hvala draga Vip ,ostalo mi je jos tri ispita ,pa me zanima da li to mogu nekako do juna da zavrsim?Dvoumim se oko odabira buduce profesije..da li postoji sansa da se bavim poslim vezanim za medije na neki nacin(narocito me novinarstvo zanima)Hvala..:):):)

Ok. Hvala. Poslala sam ti opet poruke na mejl, ne znam da li si videla i ja jos moj nisam pogledala. Ako je ovo slika tvog deteta, mogu samo da kazem: mnogo je slatko - kuc, kuc ... da ga ne ureknem, mada ,mislim da nemam urokljive oci.

da,to je vrtirep..rekoh, za nju :Od oka bih rekla da ce rak da ima vise sanse u nastupajucem periodu. Mnogo je razocarao ovaj Strelac, na kraju se pitala sto je i bila sa njim... Nema potrebe nigde da zuri, ne mogu bez vremena rodjenja da joj kazem detaljnije u kakvom je stanju ko od njih dvojice, ali ja navijam za Raka..

Toliko..

Hvala Vip na odgovoru,ostalo mi je jos tri ispita pa me zanima moze li to realno do juna biti zavrseno?
Takodje se dvoumim oko odabira buduce profesije...je li moguce da se bavim nekim poslom vezanim za medije(novinarstvo me posebno zanima).Hvaaaala

Back