gde ste ljudi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://img530.imageshack.us/img530/6779/mojanatalnaca5.gif
a jel ja imam neke sanse da idem u inostranstvo?
Imas deo neke analize ispod
ovoga sto si video, pa cu kasnije da pogledam ovo sto si mi pisao,sad jurim za deteom
ops: Извињавам се нисам ни видео да си већ дала део одговора, изгледа да сам прелетео преко тога. Доста тога је тачно, ово нарочито:Trebalo bi da imas oko 28-29 godina rekla bih i najznacajnije godine su ti bile 10,12,16 u skoli, sa 17 si trebao biti jako zaljubljen i sa 21 godinom vec na neki nacin zreo i samostalan. Mnogo je rano bilo za zenidbu ali si se osecao da bi ti to mogao. .Tvoja 24-ta je bila bitna za neki tvojlicninapredak ali licno mislim da tek sa periodom30-39 godina u stvari imas pravu priliku da ostvaris sebe. Na rukuce da ti idu ovaj trigon Saturna i Jupitera 2008 i 2009 ti je inace bitna..akonisi zenjen, moze dadodje do potrebe za tako necim , ako jesi.. prinove na vidiku.. Posto si resio da pricamo otvoreno, a sada su kasni tj rani sati,evo odradila sam vecinu i dosla do tebe, pa da vidimo sta ces reci da tebe konkretno zanima..Da bas tebi ne ispadne da nisam nista rekla, evo, samo sam nabacala par stvari, no nevezano za njih, kreni sa pitanjima ili predgovorom pa da pocnemo da se pisemo koliko sutra tj danas ili veceras..
Sto se astrologije tice, imas i prednost i manu, gomila planeta u devici je prednost jer te interesuju detalji ali i mana, sitnicav si, od sitnica i detalja ne vidis celinu nekada i ne smeta tebisubjektivnost negositnicavost kod tebe samog ..plus kvadrat Neptuna..sumnje u pogresno zakljucivanje..imas dar intuicije ali nije ti vreme pre 35-36 do 38-39 da je verbalizujes ili bolje d kazem materijalizujes..neko ti je u porodici majke bio dobar,jako dobar intuitivac..ne bi me cudilo daje imao interes da gleda u solju ili karte..pa za sebe bar..Nije ti lako, trebas da spojis zemlju sa duhom, moze ali treba iskustva i godina..Rano su ti se desavala ta neka otvaranja energja u glavi, ili si sanjaocudne slike, snove, no prvo ide materija, sazrevanje, duh, pa materijalizacija pa projekcija i spajanje..tako nesto rekla bih....
Izmedju 30-38 godine ces da vise putujes, ali 30-32 ides i vracas se, ne mozes da se direktno ostvaris van zemlje, da tamo ostanes. Izmedju 32-38 godine bi htela i ne bi htela. Znas, ti ne osecas da pripadas ovoj zemlji i ovom svetu oko sebe, ovim ljudima, ali nemas ni predstavu gde bi to bilo neko tvoje drugo mesto.. Tek si posle 38-me slobodnija za promene..
ops:
Молио бих те само да ми кажеш на шта мислиш када кажеш "отварања енергија у глави"?
Едит: е да, хвала! Нема одговарајући смајли на Крсти, ево ти са другог сајта![]()
ZASTO ME OBICNO PRIVLACE MUSKARCI KOJI SU OKRUTNI,BEZDUSNI MAMINI SINOVI KOJI MISLE SAMO NA SEBE,A ZA ONE KOJI SU OK MOMCI I KOJIMA JE ZAISTA STALO DO MENE NE MOGU DA SE VEZEM? RODJENA SAM 6.12.1988. U 04:50 U RUMI
Prenela sam pitanje..
Mislim da nije tako strasno, odnosno nece biti strasno kako ti to sada vidis i dozivljavas, jednog dana kada budes bila starija..Trazis jake i direktne muskarce, snazno da deluju na tebe, da su sposobni, samostalni, zrace "muski" a to u mladjim tvojim godinama nije slucaj, sa kvadratom Neptuna ti se ucine jaki i samostalni a ispadnu vrlo brzo lazljivi ili iskompleksirani, prividno jaki, frustrirani ili agresivni, sto cini da se razocaras u njih i sebe samu, svoju procenu.Nista tebi ne fali sem godina jer nema potrebe da negde juris i zuris,tvoj muskarac i tvoj voz nece nigde da pobegne. Bice on tu..rano jke u periodu 17-24-te godine. Prihvati to tako, zabavljaj se i drzi na distanci, ne zuri, budi slobodna i voli sebe, a tvoj ce partner dadodje , onaj koji ce da ima kvalietet koje trazis u njemu, tamo posle 25 do 29-te najkasnije....
POŠTO ČESTO ČITAM VAŠA ĆASKANJA ALI SE NIKAD NISAM REGISTROVALA... OVA TEMA ME JE POKRENULA POŠTO MI JE ASTROLOGIJA UVEK BILA JAKO ZANIMLJIVA KAO I SVE DRUGO ŠTO IMA VEZE SA MISTIKOM. VOLELA BIH DA MI PROTUMAČITE MOJU NATALNU KARTU, POSEBNO MOJE ZDRAVLJE KOJE JE POČINJEM DA MISLIM VIŠE DOSADNO JER MI STALNO NEŠTO FALI I ZDRAVLJE MOJE PORODICE, BRINEM ZA NJIH JAKO... A FAKULTET I POSAO AKO IMATE VREMENA. OVE GODINE SAM NASTAVILA STUDIJE I RADIM TRENUTNO U TURIZMU... HVALA VAM UNAPRED NADAM SE DA ME NEĆETE RAZOČARATI... KISS OVO JE MOJA NATALNA KARTA http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3;btyp=w2gw;nhor=1;cid=lpofile6krhGK-u1198591299. ILI AKO NE MOŽETE DA JE PRONAĐETE MOJI PODACI SU 09.03.1984 U 04:10 U BEOGRADU :razz:
evo i pitanje, da se na vracete unazad...
Sto se tice putovanja u inostranstvo, to u zivotu mozes da radis ali konkretno pitanje treba pogledati u solarnim horoskopima, samo da naglasis kad si to tacno planirala, da se vidi u koji deo bi to padalo...Mozes i da ides ali i da se zadrzis samo neko odredjeno vre3me pa da se vracas i tako do tvoje 31-ve godine. Volis da putujes i jako te privlace neobicni krajevi i neobicni ljudi i takve partnere sanjas, da tako kazem. Po natalu se vidi da bi i posao trazila van zemlje i izmedju 25-29 ces da radis po tom pitanju, a konkretno da uspes izmedju 29-30-te godine. Mozes i kad odes povremeno, posebno ako je to kod rodjaka ili prijatelja, da radis nesto "honorarno" dok si tamo (pazis decu, pomazes starima, pruzas neku pomoc i sl).
Toliko od mene..
planiram da idem u inostranstvo na leto i da ostanem nekoliko meseci a zanima me da li postoji mogucnost da cu tamo i ostati ?? Moja karta je vec postavljena na strani 5 .
VIP - kako stojis sa vremenom? Vidim da dosta ljudi čeka odgovor. Pošto sam se tek registrovala, mislim da se moje poruke još uvek ne vide na forumu. Mnogo me zanima trenutno stanje " mojih planeta" -http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3;btyp=w2gw;nhor=1;cid=x4yfileQSOWnA-u1198586990 .............Zahvaljujem unapred
Imam jos jedno kratko pitanjceplaniram da idem u inostranstvo na leto i da ostanem nekoliko meseci a zanima me da li postoji mogucnost da cu tamo i ostati ?? Moja karta je vec postavljena na strani 5 .
Eto vip ako bude vremena ti mi nesto napisi .Hvala![]()
hvala..puno mi znaci ovo sto ste napisali.ja planiram ici januar ili februar jer sam u decembru aplicirala pa bi bilo realno..mozete li da vidite da li cu se ,ne znam kako da se izrazim, tamo snaci? puno pozz
Imam jos jedno kratko pitanjceplaniram da idem u inostranstvo na leto i da ostanem nekoliko meseci a zanima me da li postoji mogucnost da cu tamo i ostati ?? Moja karta je vec postavljena na strani 5 .
Eto vip ako bude vremena ti mi nesto napisi .Hvala![]()
Malo slabije kapiram, od premora... ne znas jos tacno, cekas vizu ili sta? Ne brini se kako se snalazis tamo, to je ok kad odes, rekla sam ti i da nesto mozes da zaradis..
to mi se desava cesce, pa razumijem.Izmedju 30-38 godine ces da vise putujes, ali 30-32 ides i vracas se, ne mozes da se direktno ostvaris van zemlje, da tamo ostanes. Izmedju 32-38 godine bi htela i ne bi htela. Znas, ti ne osecas da pripadas ovoj zemlji i ovom svetu oko sebe, ovim ljudima, ali nemas ni predstavu gde bi to bilo neko tvoje drugo mesto.. Tek si posle 38-me slobodnija za promene..
TU SI UPRAVU SKROZ,JA BAS NEMAM OSECAJ DA PRIPADAM OVOJ SREDINI,PONEKAD SE OSECAM KAO DA SAM VAN VREMENA,SAMO NEZNAM U KOME JE PROBLEM,MENI ILI SREDINI,VEROVATNO MENI...
A I NAUCILA SAM DA UZIVAM U ZIVOTU I DA BUDEM OPUSTENA,JER NERVIRANJE NICEMU NE VODI,POSTO SI U PRAVU ZA TO DA SU LAZLJIVI,JAKI SAMO NA RECIMA I ISKOMPLEKSIRANI,NA SVU SRECU JOS NIJE BILO AGRESIVNIH,JEDINI PROBLEM MI JE STO BI ZELELA DA IMAM NEKOG NORMALNOG PORED SEBE,NEKAD MI TO JAKO FALI...ALI DOBRO STRPLJENJA... A HOCE MI PARTNER BITI PUNO STARIJI OD MENE ILI NE?ZASTO ME OBICNO PRIVLACE MUSKARCI KOJI SU OKRUTNI,BEZDUSNI MAMINI SINOVI KOJI MISLE SAMO NA SEBE,A ZA ONE KOJI SU OK MOMCI I KOJIMA JE ZAISTA STALO DO MENE NE MOGU DA SE VEZEM? RODJENA SAM 6.12.1988. U 04:50 U RUMI
Prenela sam pitanje..
Mislim da nije tako strasno, odnosno nece biti strasno kako ti to sada vidis i dozivljavas, jednog dana kada budes bila starija..Trazis jake i direktne muskarce, snazno da deluju na tebe, da su sposobni, samostalni, zrace "muski" a to u mladjim tvojim godinama nije slucaj, sa kvadratom Neptuna ti se ucine jaki i samostalni a ispadnu vrlo brzo lazljivi ili iskompleksirani, prividno jaki, frustrirani ili agresivni, sto cini da se razocaras u njih i sebe samu, svoju procenu.Nista tebi ne fali sem godina jer nema potrebe da negde juris i zuris,tvoj muskarac i tvoj voz nece nigde da pobegne. Bice on tu..rano jke u periodu 17-24-te godine. Prihvati to tako, zabavljaj se i drzi na distanci, ne zuri, budi slobodna i voli sebe, a tvoj ce partner dadodje , onaj koji ce da ima kvalietet koje trazis u njemu, tamo posle 25 do 29-te najkasnije....
TU SI UPRAVU SKROZ,JA BAS NEMAM OSECAJ DA PRIPADAM OVOJ SREDINI,PONEKAD SE OSECAM KAO DA SAM VAN VREMENA,SAMO NEZNAM U KOME JE PROBLEM,MENI ILI SREDINI,VEROVATNO MENI...
Samo je problem pogresna postavka gledanja sa tvoje strane - NEMA NI U KOME PROBLEMA, SAMO TI TAKO OSECAS I TAJ OSECAJ TE TERA DA MENJAS, I TAJ OSECAJ JE ZA TEBE ISPRAVAN.. znaci nema greske nigde!
A HOCE MI PARTNER BITI PUNO STARIJI OD MENE ILI NE?