NATALNA KARTA - U SLIKAMA

VIP - kako stojis sa vremenom? Vidim da dosta ljudi čeka odgovor. Pošto sam se tek registrovala, mislim da se moje poruke još uvek ne vide na forumu. Mnogo me zanima trenutno stanje " mojih planeta" -http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3;btyp=w2gw;nhor=1;cid=x4yfileQSOWnA-u1198586990 .............Zahvaljujem unapred

POŠTO ČESTO ČITAM VAŠA ĆASKANJA ALI SE NIKAD NISAM REGISTROVALA... OVA TEMA ME JE POKRENULA POŠTO MI JE ASTROLOGIJA UVEK BILA JAKO ZANIMLJIVA KAO I SVE DRUGO ŠTO IMA VEZE SA MISTIKOM. VOLELA BIH DA MI PROTUMAČITE MOJU NATALNU KARTU, POSEBNO MOJE ZDRAVLJE KOJE JE POČINJEM DA MISLIM VIŠE DOSADNO JER MI STALNO NEŠTO FALI I ZDRAVLJE MOJE PORODICE, BRINEM ZA NJIH JAKO... A FAKULTET I POSAO AKO IMATE VREMENA. OVE GODINE SAM NASTAVILA STUDIJE I RADIM TRENUTNO U TURIZMU... HVALA VAM UNAPRED NADAM SE DA ME NEĆETE RAZOČARATI... KISS OVO JE MOJA NATALNA KARTA http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3;btyp=w2gw;nhor=1;cid=lpofile6krhGK-u1198591299. ILI AKO NE MOŽETE DA JE PRONAĐETE MOJI PODACI SU 09.03.1984 U 04:10 U BEOGRADU :razz:

Prilozi

• natalna tajchiko.jpg
    natalna tajchiko.jpg
    34,3 KB · Pregleda: 11
Imas deo neke analize ispod
ovoga sto si video, pa cu kasnije da pogledam ovo sto si mi pisao,sad jurim za deteom

:oops: Извињавам се нисам ни видео да си већ дала део одговора, изгледа да сам прелетео преко тога. Доста тога је тачно, ово нарочито:

Trebalo bi da imas oko 28-29 godina rekla bih i najznacajnije godine su ti bile 10,12,16 u skoli, sa 17 si trebao biti jako zaljubljen i sa 21 godinom vec na neki nacin zreo i samostalan. Mnogo je rano bilo za zenidbu ali si se osecao da bi ti to mogao. .Tvoja 24-ta je bila bitna za neki tvojlicninapredak ali licno mislim da tek sa periodom30-39 godina u stvari imas pravu priliku da ostvaris sebe. Na rukuce da ti idu ovaj trigon Saturna i Jupitera 2008 i 2009 ti je inace bitna..akonisi zenjen, moze dadodje do potrebe za tako necim , ako jesi.. prinove na vidiku.. Posto si resio da pricamo otvoreno, a sada su kasni tj rani sati,evo odradila sam vecinu i dosla do tebe, pa da vidimo sta ces reci da tebe konkretno zanima..Da bas tebi ne ispadne da nisam nista rekla, evo, samo sam nabacala par stvari, no nevezano za njih, kreni sa pitanjima ili predgovorom pa da pocnemo da se pisemo koliko sutra tj danas ili veceras..
Sto se astrologije tice, imas i prednost i manu, gomila planeta u devici je prednost jer te interesuju detalji ali i mana, sitnicav si, od sitnica i detalja ne vidis celinu nekada i ne smeta tebisubjektivnost negositnicavost kod tebe samog ..plus kvadrat Neptuna..sumnje u pogresno zakljucivanje..imas dar intuicije ali nije ti vreme pre 35-36 do 38-39 da je verbalizujes ili bolje d kazem materijalizujes..neko ti je u porodici majke bio dobar,jako dobar intuitivac..ne bi me cudilo daje imao interes da gleda u solju ili karte..pa za sebe bar..Nije ti lako, trebas da spojis zemlju sa duhom, moze ali treba iskustva i godina..Rano su ti se desavala ta neka otvaranja energja u glavi, ili si sanjaocudne slike, snove, no prvo ide materija, sazrevanje, duh, pa materijalizacija pa projekcija i spajanje..tako nesto rekla bih....

Оно за 17. и 24. годину је погођено у сам центар. Одакле се оно за 17. годину види? Нека дирекција? Најјача љубав коју сам у животу осетио, а на тако траљав начин никад до краја остварена. За 21. годину је такође тачно, мада су ми те године од 21-24. биле најмучније и најнепродуктивније. А касне тридесете су далеко...

За мајку си у праву, са њене стране, то јест са стране њеног оца а мог деде, иде нека интуитивна и "мистична" црта, снови итд., међутим код њих је то увек било потискивано. Деда као дете и мама у младости су имали снове о неким критичним стварима што су се накнадно догодиле, а нешто слично можда и интензивније има и код мене, али о томе не бих у овом посту. Молио бих те само да ми кажеш на шта мислиш када кажеш "отварања енергија у глави"?

Едит: е да, хвала! Нема одговарајући смајли на Крсти, ево ти са другог сајта
thankyouqn1.gif

Izmedju 30-38 godine ces da vise putujes, ali 30-32 ides i vracas se, ne mozes da se direktno ostvaris van zemlje, da tamo ostanes. Izmedju 32-38 godine bi htela i ne bi htela. Znas, ti ne osecas da pripadas ovoj zemlji i ovom svetu oko sebe, ovim ljudima, ali nemas ni predstavu gde bi to bilo neko tvoje drugo mesto.. Tek si posle 38-me slobodnija za promene..

:oops:

Молио бих те само да ми кажеш на шта мислиш када кажеш "отварања енергија у глави"?

Едит: е да, хвала! Нема одговарајући смајли на Крсти, ево ти са другог сајта
thankyouqn1.gif

Znaci, poceli smo da se "pronalazimo" kako to ja kazem..Dobro... Mozda sam se malo cudno izrazila ali mi nije na odmet, sastavilo se neko duze vreme u budnom stanju pa ne mogu biti sasvim jasna i koncizna..Otvaranje energetskog polja , to znaci, imao si osecaj da se nesto desava sa tobom sto nisi znao da objasnis,mogao si da imas jaka stanja i osecanja bas iz tog razloga...

Original postavio Bogart Pogledaj poruku
Ех, а ја намерно склонио датум, да буде само слика. 28 година.

У принципу, више ме занима колико се ту види оно што заиста јесте, него што тражим одговоре на нека питања. Конкретно, материјално стање, некретнине, каријера, стање у браку.

*mislim da ovo treba da se rasclani pitanjima, bas konkretnim stavkama, pokusacu to u toku veceri *

Општу слику сам тражио (мада знам колики је то проблем) чисто јер ме занимало шта можеш рећи само на основу карте, а без икаквог личног контакта.

*ovo mi je bas bilo slatko...pa i karta se analizira u principu bez licnog kontakta kad pisem i saljem ljudima informacije..kao i ovde, zar ne, i ne mora da bude uopsteno jer smatram da svako treba apsolutno da zna sto konkretnije, t je on sto im je bitno..*

Људи који ме знају обично у прави план стављају тај Марс на асцеденту и конјункцију Меркур-Јупитер, описујући ме као неки "ноћни тип Марса" више налик на шкорпију него на Девицу-Рак упркос стелијуму, док је пар људи без да су ме икад видели или знали, наглашавало управо тај стелијум и афликцију Марс-Плутон-Месец. А то би било и моје друго питање: колико је уопште Плутон у наталу заиста битан, с обзиром на твоје вишегодишње искуство? Мали је, малтене непокретан, а одскора чак и званично није планета што му дође да је у рангу неког Хирона или Лилит, зар не?

*vidis, svaka planeta sa svojim delovanjem je stalno aktivna, mala ili velika, nebitno je, posebno u nekim godinama kada se direktno aktivira sa svojim aktuelnim stvarima, kada je ona kao "lokomotiva" koja vuce ostale planete.Mene nisu interesovale filozofske razmene misljenja o delovanju planeta u uopstenom smislu, uvek me je vuklo da vidim sto jasnije i konkretnije, sve sto se da izvuci iz sitnih, svakdnevnih stvari u zivotu..Ti si sve i uvek, samo nekad vise ili manje naglaseno..*

ZASTO ME OBICNO PRIVLACE MUSKARCI KOJI SU OKRUTNI,BEZDUSNI MAMINI SINOVI KOJI MISLE SAMO NA SEBE,A ZA ONE KOJI SU OK MOMCI I KOJIMA JE ZAISTA STALO DO MENE NE MOGU DA SE VEZEM? RODJENA SAM 6.12.1988. U 04:50 U RUMI

Prenela sam pitanje..

Mislim da nije tako strasno, odnosno nece biti strasno kako ti to sada vidis i dozivljavas, jednog dana kada budes bila starija..Trazis jake i direktne muskarce, snazno da deluju na tebe, da su sposobni, samostalni, zrace "muski" a to u mladjim tvojim godinama nije slucaj, sa kvadratom Neptuna ti se ucine jaki i samostalni a ispadnu vrlo brzo lazljivi ili iskompleksirani, prividno jaki, frustrirani ili agresivni, sto cini da se razocaras u njih i sebe samu, svoju procenu.Nista tebi ne fali sem godina jer nema potrebe da negde juris i zuris,tvoj muskarac i tvoj voz nece nigde da pobegne. Bice on tu..rano jke u periodu 17-24-te godine. Prihvati to tako, zabavljaj se i drzi na distanci, ne zuri, budi slobodna i voli sebe, a tvoj ce partner dadodje , onaj koji ce da ima kvalietet koje trazis u njemu, tamo posle 25 do 29-te najkasnije....

POŠTO ČESTO ČITAM VAŠA ĆASKANJA ALI SE NIKAD NISAM REGISTROVALA... OVA TEMA ME JE POKRENULA POŠTO MI JE ASTROLOGIJA UVEK BILA JAKO ZANIMLJIVA KAO I SVE DRUGO ŠTO IMA VEZE SA MISTIKOM. VOLELA BIH DA MI PROTUMAČITE MOJU NATALNU KARTU, POSEBNO MOJE ZDRAVLJE KOJE JE POČINJEM DA MISLIM VIŠE DOSADNO JER MI STALNO NEŠTO FALI I ZDRAVLJE MOJE PORODICE, BRINEM ZA NJIH JAKO... A FAKULTET I POSAO AKO IMATE VREMENA. OVE GODINE SAM NASTAVILA STUDIJE I RADIM TRENUTNO U TURIZMU... HVALA VAM UNAPRED NADAM SE DA ME NEĆETE RAZOČARATI... KISS OVO JE MOJA NATALNA KARTA http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3;btyp=w2gw;nhor=1;cid=lpofile6krhGK-u1198591299. ILI AKO NE MOŽETE DA JE PRONAĐETE MOJI PODACI SU 09.03.1984 U 04:10 U BEOGRADU :razz:

Zdravo Tajchiko i dobrodosla..videcemo sta mozemo da ucinimo da se bolje osecas i druzis sa nama..

@ tajchiko

Zdravlje..genetika i osetljivost nasledjeno na majku i zenske osobe iz porodice, najugrozeniji su ti disajni putevi i to sinusi, bronhije i baza pluca i mogu]e su periodicno neke reakcije koje ukazuju na pad imuniteta ili preosetljivost..Tvoje zlezde i limfni cvorvi reaguju.Izmedju 23-29 godine je to nekako propratni deo tebe i mislim daces da budes manje osetljiva od svoje 31-32 godine.Imam nekako utisak da se ti i ne cuvas nesto posebno, znas za izletis nedvoljno obucena ili je to bilo nesto u ranijim godinama, ali ipak nije na odmet da malo vise mislis na sebe..Mozes povremeno da budes i slabije krvne slike, proveravati gvozdje u krvi nije na odmet. Podlozna si infekcijama uvek u zivotu ali manje u kasnijim godinama. Sto se tice majke, mogla je da ima neke intervencije u zivotu i do sada ili do tvoje 48 godine ( oma mora da ima neku operaciju , manjeg ili veceg obima ali je to ne ugrozava zivotno, pa ne brini,i posebno da vodi racuna o stanju bubrega, besike,materice, jednog jajnika, neka cuva ruke, noge, prste, imace problema sa venama verovatno, zeludacna sluzokoza je osetljiva ali nanervnoj bazi, nesto joj zivot nije bio uopste sladak. Otac je sklon akutnim oboljenjima i povredama, nagli tok i nagli razvoj,kad mu fali,bas mu fali, dosta je odsutan ili osoben covek i kao da ga ti i ne poznajes u stvari... Ti ne podnosis misao da treba da ostanes bez roditelja jednog dana, to su stresne situacije za tebe,mada uopste ne moras da budes klasicno vezana za njih, mozes i da se odvojis osamostalis, sto je za tebe povoljnije ali stres je stres. On ti stvara hormonalne probleme, napetost i nemir iznutra i mislim da ces tek izmedju 30-40-tih godina da naucis da stresne situacije propustas kroz neki filter, odnosno da ti manje stete psiholoski i funkcionalno. .Turizam i ugostiteljstvo je vid posla koji mozes da radis, mada mislim da ti je tek period od 31-ve bitan za zaradjivanje i da budes sa osecajem da si na pravom poslu, isplativom i da ga uz to jos i volis.. Studije..Moguci prekidi ali se trudi da manje pauziras, bila losija 19, 23-24 i nakon toga 26-ta pa se potrudi da to do 26-te privedes kraju ili zavrsis..imas mogucnost da jedan ili dva ispita polazes do marta i obavezno izadji, prolaznost je skoro zagarantovana i kad se najmanje nadas..Udvaraju ti se vrsnjaci i cak mladje osobe od tebe, vidi, najbolji neki period ti je posle 26-te jer sta god da imas izmedju 23-26 godine ne mora da bude trajno, nekad je bolje da budes sama.. Bitna ti je za emocije 26-27 godina, izmedju 29-32 godine i brak i deca moguci vrlo lako.. samo ne zuri, kvadrat Sunca i Merkura sa Uranom u natalu daje ti promene stanja i raspolozenja, cas si depresivna, cas euforicna, treba ti neko za koga da se vezes i osetis stabilnija jer samu sebe nekada ne pratis, a pri tomi ne bi jer se ne osecas zrelo ni sposobno.. Samo uspori i udahni, idi redom koji sam ti navela i naci ces svoju ravnotezu..

evo i pitanje, da se na vracete unazad...

Sto se tice putovanja u inostranstvo, to u zivotu mozes da radis ali konkretno pitanje treba pogledati u solarnim horoskopima, samo da naglasis kad si to tacno planirala, da se vidi u koji deo bi to padalo...Mozes i da ides ali i da se zadrzis samo neko odredjeno vre3me pa da se vracas i tako do tvoje 31-ve godine. Volis da putujes i jako te privlace neobicni krajevi i neobicni ljudi i takve partnere sanjas, da tako kazem. Po natalu se vidi da bi i posao trazila van zemlje i izmedju 25-29 ces da radis po tom pitanju, a konkretno da uspes izmedju 29-30-te godine. Mozes i kad odes povremeno, posebno ako je to kod rodjaka ili prijatelja, da radis nesto "honorarno" dok si tamo (pazis decu, pomazes starima, pruzas neku pomoc i sl).

Toliko od mene..

Sto se tice putovanja u inostranstvo, to u zivotu mozes da radis ali konkretno pitanje treba pogledati u solarnim horoskopima, samo da naglasis kad si to tacno planirala, da se vidi u koji deo bi to padalo...Mozes i da ides ali i da se zadrzis samo neko odredjeno vre3me pa da se vracas i tako do tvoje 31-ve godine. Volis da putujes i jako te privlace neobicni krajevi i neobicni ljudi i takve partnere sanjas, da tako kazem. Po natalu se vidi da bi i posao trazila van zemlje i izmedju 25-29 ces da radis po tom pitanju, a konkretno da uspes izmedju 29-30-te godine. Mozes i kad odes povremeno, posebno ako je to kod rodjaka ili prijatelja, da radis nesto "honorarno" dok si tamo (pazis decu, pomazes starima, pruzas neku pomoc i sl).

Toliko od mene..

hvala..puno mi znaci ovo sto ste napisali.ja planiram ici januar ili februar jer sam u decembru aplicirala pa bi bilo realno..mozete li da vidite da li cu se ,ne znam kako da se izrazim, tamo snaci? puno pozz

Imam jos jedno kratko pitanjce :) planiram da idem u inostranstvo na leto i da ostanem nekoliko meseci a zanima me da li postoji mogucnost da cu tamo i ostati ?? Moja karta je vec postavljena na strani 5 .
Eto vip ako bude vremena ti mi nesto napisi .Hvala :)

VIP - kako stojis sa vremenom? Vidim da dosta ljudi čeka odgovor. Pošto sam se tek registrovala, mislim da se moje poruke još uvek ne vide na forumu. Mnogo me zanima trenutno stanje " mojih planeta" -http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3;btyp=w2gw;nhor=1;cid=x4yfileQSOWnA-u1198586990 .............Zahvaljujem unapred

Trenutno stanje ide nasolarne horoskope, ja ne volim da ih radim, rekla sam, zahtevaju mnogo vremena i dostakarti za detaljnu analizu, ja volim natale i eventualno traznite kad neko ima bitna pitanja...Jurim se sa detetom i povremeno pregledam poruke..ako ti je hitno ne znam kako da ti pomognem..koliko hitno...I neispavana sam i malo usporeno reagujem..a ti si tek sad postala vidljiva.. Objasni mi problem i hitnost, pada vidimo..

hvala..puno mi znaci ovo sto ste napisali.ja planiram ici januar ili februar jer sam u decembru aplicirala pa bi bilo realno..mozete li da vidite da li cu se ,ne znam kako da se izrazim, tamo snaci? puno pozz

Malo slabije kapiram, od premora... ne znas jos tacno, cekas vizu ili sta? Ne brini se kako se snalazis tamo, to je ok kad odes, rekla sam ti i da nesto mozes da zaradis..

Imam jos jedno kratko pitanjce :) planiram da idem u inostranstvo na leto i da ostanem nekoliko meseci a zanima me da li postoji mogucnost da cu tamo i ostati ?? Moja karta je vec postavljena na strani 5 .
Eto vip ako bude vremena ti mi nesto napisi .Hvala :)

kad na leto? Saturn ti se nalazi u 9 polju i povoljno mu je da te "jedva posalje" i "jedva vrati" kako ja to zovem kada on odlaze neke stvari,bitno je da ce biti u nekom periodu Jupiterna tvom Suncu u 2 polju, trigon Saturn u Devici u 9 polju a sunce ti vlada 9 poljem...lici na pozitivno, samo kad..da to ne bude mozda na jesen tek..ne mogu ovako, morali bi da se crtaju solarii polusolari, turi pitanje na solarne i trazi da neko pogleda to direktno......U globalu ti je kraj 2008i 2009 pocetak pozitivan za tako nesto..

Malo slabije kapiram, od premora... ne znas jos tacno, cekas vizu ili sta? Ne brini se kako se snalazis tamo, to je ok kad odes, rekla sam ti i da nesto mozes da zaradis..

:lol: to mi se desava cesce, pa razumijem.
Ja u stvari cekam porodicu da se javi jer idem kao au pair, ali da vas sada ne gnjavim, javicu se kad me porodica kontaktira i budem znala datum polaska..pa tada da pogledate..
..samo me nemojte zaboraviti do tada...veliki kiss za vas..

Izmedju 30-38 godine ces da vise putujes, ali 30-32 ides i vracas se, ne mozes da se direktno ostvaris van zemlje, da tamo ostanes. Izmedju 32-38 godine bi htela i ne bi htela. Znas, ti ne osecas da pripadas ovoj zemlji i ovom svetu oko sebe, ovim ljudima, ali nemas ni predstavu gde bi to bilo neko tvoje drugo mesto.. Tek si posle 38-me slobodnija za promene..

TU SI UPRAVU SKROZ,JA BAS NEMAM OSECAJ DA PRIPADAM OVOJ SREDINI,PONEKAD SE OSECAM KAO DA SAM VAN VREMENA,SAMO NEZNAM U KOME JE PROBLEM,MENI ILI SREDINI,VEROVATNO MENI...

ZASTO ME OBICNO PRIVLACE MUSKARCI KOJI SU OKRUTNI,BEZDUSNI MAMINI SINOVI KOJI MISLE SAMO NA SEBE,A ZA ONE KOJI SU OK MOMCI I KOJIMA JE ZAISTA STALO DO MENE NE MOGU DA SE VEZEM? RODJENA SAM 6.12.1988. U 04:50 U RUMI

Prenela sam pitanje..

Mislim da nije tako strasno, odnosno nece biti strasno kako ti to sada vidis i dozivljavas, jednog dana kada budes bila starija..Trazis jake i direktne muskarce, snazno da deluju na tebe, da su sposobni, samostalni, zrace "muski" a to u mladjim tvojim godinama nije slucaj, sa kvadratom Neptuna ti se ucine jaki i samostalni a ispadnu vrlo brzo lazljivi ili iskompleksirani, prividno jaki, frustrirani ili agresivni, sto cini da se razocaras u njih i sebe samu, svoju procenu.Nista tebi ne fali sem godina jer nema potrebe da negde juris i zuris,tvoj muskarac i tvoj voz nece nigde da pobegne. Bice on tu..rano jke u periodu 17-24-te godine. Prihvati to tako, zabavljaj se i drzi na distanci, ne zuri, budi slobodna i voli sebe, a tvoj ce partner dadodje , onaj koji ce da ima kvalietet koje trazis u njemu, tamo posle 25 do 29-te najkasnije....
A I NAUCILA SAM DA UZIVAM U ZIVOTU I DA BUDEM OPUSTENA,JER NERVIRANJE NICEMU NE VODI,POSTO SI U PRAVU ZA TO DA SU LAZLJIVI,JAKI SAMO NA RECIMA I ISKOMPLEKSIRANI,NA SVU SRECU JOS NIJE BILO AGRESIVNIH,JEDINI PROBLEM MI JE STO BI ZELELA DA IMAM NEKOG NORMALNOG PORED SEBE,NEKAD MI TO JAKO FALI...ALI DOBRO STRPLJENJA... A HOCE MI PARTNER BITI PUNO STARIJI OD MENE ILI NE?

TU SI UPRAVU SKROZ,JA BAS NEMAM OSECAJ DA PRIPADAM OVOJ SREDINI,PONEKAD SE OSECAM KAO DA SAM VAN VREMENA,SAMO NEZNAM U KOME JE PROBLEM,MENI ILI SREDINI,VEROVATNO MENI...

Samo je problem pogresna postavka gledanja sa tvoje strane - NEMA NI U KOME PROBLEMA, SAMO TI TAKO OSECAS I TAJ OSECAJ TE TERA DA MENJAS, I TAJ OSECAJ JE ZA TEBE ISPRAVAN.. znaci nema greske nigde!

Back