NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Pa moras da radis u turizmu i ugostiteljstvu..sa ispitom se ne razvlaci, eto je 24-25 godina bitna za kraj, bas te mrzi, zar ne..odlutala glava negde kao tudja da je..jezik uci svakako, imas mogucnost da dva ili tri jezika( sa sve svoga) znas da koristis mada jedan neces da volis preterano, koristice ti taj sad sto ga ucis do 29-te..Sa Neptunom u 2 polju, radis poslove koje ne volis ili za koje nisi adekvatno nagradjena platom za svoj trud irad inikako da imas dovoljno para,uvekti nekako odu kroz prste,tako slatko..Izmedju 29-37 godine bitno napredujes u poslu koji budes radila i pare suvidne..umetnicka dusa moze da dodje do izrazaja ali posle 30-tihgodina i to posebno 37-39, 43-ca i dalje..

Ljubav sad..Saturn u 10, Jupiter u 2-3 polje..putovanje da..upoznavanje neko mozda druga polovina 2008, mladja osoba, tvojih godina negde ili malko vise..Nisi ti za vezivanje jos...

ovo za ucenje je vrlo tacno..nadam se da ce se privesti kraju, cak sta vise u januaru..iako cekam rezultate ispita jos uvek..
Drago mi je da znam da ovo moje ucenje jezika nije uzaludno..ovo za novac je takodje tacno..
Nije mi jasno sto si rekla MORAS.." pa moras da radis u turizmu i ugostiteljstvu.."??
a sto se tice ljubavi nije bas bio utesan odgovor...ali ok..prezivecu kao i do sada!!
HVALA , HVALA, HVALA, veliki poljubac od mene..

ja sam vec postavila pitanje ali u pogresnoj temi.

planiram da putujem u SAD na godinu dana (AU PAIR) pa samo da vidim ako neko bude imao malo vremena da pogleda, da li sam izabrala dobar period ,koji dio SAD mi ja dobro aspaktovan i ako ima jos nesto "upecatljivo" tj nesto na sta bih trebala obratiti paznju.
Hvala svima ...
evo i pitanje, da se na vracete unazad...

Na privatnom planu...22-23 godina bitne za emotivno sirenje, osoba mra da je na naki nacin vezana za tvoje okruzenje, bilo stambeno u komsiluku bilo na fakultetu..mladja je..niste izistog kraja rodom..tobi trebalo "odokaativno" drugom polovinom 2008 godine mada tebi nesto nije bilo do veza u zadnjem periodu od pola godine, rekla bih.Nisi jos za zenidbu, imas preca posla da zavrsis.Odgovaraju ti vodene i zemljane osobe, po mogucstvu plavuse mada volis ti i crnke, ne manises bas ni njima. Izmedju 24-32 imaces ponude ili pokusaje da ides van, mozes da imas rodjake van zemlje ili tvoje partnerke da imaju nekog, rano je bas odmah da se ide, ali mozes da se organizujes lepokasnije i da se do svoje 35-te lepo ostvaris.. Neces ostati u BGD,tisi to nesto mislio pa odbacio te ideje ali ce stvari doci na svoje mesto.Mnogo truda i rada u mladjim godinama a pare u srednjim ( tamo u 35-40-tim tako da mozes da budes zadovoljan).Brak u zrelijim godinama je povoljnije resenje, deca takodje...

E hvala. Nisam video. Sta znaci ovo "ne manises bas ni njima"? Inace, ne volim toliko puno plavuse, ipak vise crnke. A jesi htela reci da cu bas ziveti u inostranstvu, ili cu samo raditi par godina recimo?

Definitivno ides van zemlje na duze vreme, mora u srednjim godinama, nece te iste stvari vezivati sada i posle 35-te, potreba da se vratis ce da postoji..Prvo dete odn trudnoca partnerke nece biti izneta, do dva deteta, ali se to bolje vidi u zenskimhoroskopima..pa kad se ozenis...

Videla sam pitanje, necu jos neko vreme moci da se ukljucim u analize, imam privatnih obaveza..mozda u toku noci ili sutra najverovatnije. Koliko sam snimila kartu, ne vidim datum rodjenja, pa budi ljubazan da mi ga ostavis, da ne trazim koliko godina imas. Volela bih da imas neka konkretna pitanja, da smanjimo utroseno vreme i da razjasnimo konkretno stavke koje te zanimaju. Prakse mi ne fali, veruj mi,radim 20 punih godina astrologiju i 15 godina profesionalno od toga, rado zelim da komentarisemo sve sto napisem jer je to jedini i pravi put za tacnu analizu..Ovde, na forumu je lakse kad komentarisemo konkretne stvari.

Ех, а ја намерно склонио датум, да буде само слика. :lol: 28 година. ;)

У принципу, више ме занима колико се ту види оно што заиста јесте, него што тражим одговоре на нека питања. Конкретно, материјално стање, некретнине, каријера, стање у браку.

Општу слику сам тражио (мада знам колики је то проблем) чисто јер ме занимало шта можеш рећи само на основу карте, а без икаквог личног контакта. Људи који ме знају обично у прави план стављају тај Марс на асцеденту и конјункцију Меркур-Јупитер, описујући ме као неки "ноћни тип Марса" више налик на шкорпију него на Девицу-Рак упркос стелијуму, док је пар људи без да су ме икад видели или знали, наглашавало управо тај стелијум и афликцију Марс-Плутон-Месец. А то би било и моје друго питање: колико је уопште Плутон у наталу заиста битан, с обзиром на твоје вишегодишње искуство? Мали је, малтене непокретан, а одскора чак и званично није планета што му дође да је у рангу неког Хирона или Лилит, зар не?

Ех, а ја намерно склонио датум, да буде само слика. :lol: 28 година. ;)

У принципу, више ме занима колико се ту види оно што заиста јесте, него што тражим одговоре на нека питања. Конкретно, материјално стање, некретнине, каријера, стање у браку.

Општу слику сам тражио (мада знам колики је то проблем) чисто јер ме занимало шта можеш рећи само на основу карте, а без икаквог личног контакта. Људи који ме знају обично у прави план стављају тај Марс на асцеденту и конјункцију Меркур-Јупитер, описујући ме као неки "ноћни тип Марса" више налик на шкорпију него на Девицу-Рак упркос стелијуму, док је пар људи без да су ме икад видели или знали, наглашавало управо тај стелијум и афликцију Марс-Плутон-Месец. А то би било и моје друго питање: колико је уопште Плутон у наталу заиста битан, с обзиром на твоје вишегодишње искуство? Мали је, малтене непокретан, а одскора чак и званично није планета што му дође да је у рангу неког Хирона или Лилит, зар не?

Imas deo neke analize ispod
ovoga sto si video, pa cu kasnije da pogledam ovo sto si mi pisao,sad jurim za deteom

ej...vip...evo nesto za tebe:):):):)....
L1123148.jpg
.

ovo je jedini nacin da vidis krevet....

Back