Ne,...ne treba m8i uporedni kad nismo zajedno,..nego me zanima njegov brak, da li ce doci do prekida braka nekad, da li ce doci do promene posla,..i sta mozes uopsteno o ovoj osobi da mi kazes.
Vidis, duso, to je vrlo nezahvalna stvar kad se radi o takvoj situaciji..iz kog razloga..vec sam nekom objasnjavala u prethodnim postovima kako je
natalna karta licni pogled na svet, to odredjena osoba vidi sebe i svoj zivot.
Razumem kad neko kao ti ili ja, hoce da vidi uporedno slaganje, bilo da ste bili u vezi do skoro ili da jeste trenutno, to je nesto sto je realno gledanje, vase energije postoje ili su se razisle pa tebi kao tebi treba odgovor zasto ili kako ili nacin da to propustis i nastavis svoj zivot dalje.
Nije naivno raditi horoskope, to je ulazenje u energetsku sferu drugog bica, i kada bi bili najposteniji i najrealniji, mi ljudi,
ne bi smeli da cackamo energije drugih koji nisu deo naseg zivota,
posebno kada nama nisu dali dozvolu da to radimo.
Ma kako se tebi ovo cinilo sto ja pisem, realno ili nerealno, ja tacno znam o cemu govorim i necu to da objasnjavam na ovoj temi, nego cu ovako da uradim, da ne bih brkali babe i zabe, kako kazemo i da ne bi nikome remetili energetska polja i vec sve o cemu se trudim zadnjih 20 godina da vodim racuna ..
ovako cemo nas dve..
Pogledacu tvoju, sta i ko tebi stoji, pogledacu kolike su sanse da se veza koja je bila obnovi sa vama i sta mislim o njemu, da li si mu ti sudjena kao neki sledeci brak i uz put, kroz to,da li on uopste ima sledeci brak..
Mislim da ces dobiti realan odgovor koji trazis, a pri tom necu da kopam po njegovom zivotu i njegovoj energiji jer kad niste zajedno, kad vase energije nisu spojene,
ja i bilo ko ovde ko postuje astrologiju i nalazi se na nekom odgovornom putu duhovnog razvoja, nema pravo da zbog tudjih, realnih ili nerealnih zelja i potreba, cacka po bilo cijoj karmi.. Nemamo prava na to na taj nacin..
Ja to znam, ti ili bilo ko drugi ko ne poznaje astrologiju ili ne pripada ovom svetu energija na taj nacin ili nije imao prilike ni interesovanja da dublje zaviri u sfere energija, vi to ne morate znati, vama je oprosteno ali nama nije..Nadam se da cemo naci zlatnu sredinu, ja sam rada da to ucinim....