NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Ako mislis za umetnost, moracu da to odradim kasnije, sad imam privatnih obaveza...moras da me sacekas..
Mislim na to..posto trenutno radim u turizmu..vucem jos jedan ispit da zavrsim visu..ne znam da li bi trebalo da nastavim da guram u tom smeru i dalje, pocela sam i jos jedan jezik da ucim..ova promena posla mi je dosla negde u junu ove godine i to sasvim neocekivano..rekla bi pukom srecom, bas kad sam se najmanje nadala....eto da imas neke smernice..Ali ono sto me je vise zanimalo je ljubav..na to sam mislila, 2008 da li donosi bar nesto po tom pitanju..??:confused:
Sacekacu kolko god da kazes..pozzzz

Ne,...ne treba m8i uporedni kad nismo zajedno,..nego me zanima njegov brak, da li ce doci do prekida braka nekad, da li ce doci do promene posla,..i sta mozes uopsteno o ovoj osobi da mi kazes.

Vidis, duso, to je vrlo nezahvalna stvar kad se radi o takvoj situaciji..iz kog razloga..vec sam nekom objasnjavala u prethodnim postovima kako je natalna karta licni pogled na svet, to odredjena osoba vidi sebe i svoj zivot.

Razumem kad neko kao ti ili ja, hoce da vidi uporedno slaganje, bilo da ste bili u vezi do skoro ili da jeste trenutno, to je nesto sto je realno gledanje, vase energije postoje ili su se razisle pa tebi kao tebi treba odgovor zasto ili kako ili nacin da to propustis i nastavis svoj zivot dalje. Nije naivno raditi horoskope, to je ulazenje u energetsku sferu drugog bica, i kada bi bili najposteniji i najrealniji, mi ljudi, ne bi smeli da cackamo energije drugih koji nisu deo naseg zivota, posebno kada nama nisu dali dozvolu da to radimo.
Ma kako se tebi ovo cinilo sto ja pisem, realno ili nerealno, ja tacno znam o cemu govorim i necu to da objasnjavam na ovoj temi, nego cu ovako da uradim, da ne bih brkali babe i zabe, kako kazemo i da ne bi nikome remetili energetska polja i vec sve o cemu se trudim zadnjih 20 godina da vodim racuna ..ovako cemo nas dve..
Pogledacu tvoju, sta i ko tebi stoji, pogledacu kolike su sanse da se veza koja je bila obnovi sa vama i sta mislim o njemu, da li si mu ti sudjena kao neki sledeci brak i uz put, kroz to,da li on uopste ima sledeci brak..

Mislim da ces dobiti realan odgovor koji trazis, a pri tom necu da kopam po njegovom zivotu i njegovoj energiji jer kad niste zajedno, kad vase energije nisu spojene, ja i bilo ko ovde ko postuje astrologiju i nalazi se na nekom odgovornom putu duhovnog razvoja, nema pravo da zbog tudjih, realnih ili nerealnih zelja i potreba, cacka po bilo cijoj karmi.. Nemamo prava na to na taj nacin..
Ja to znam, ti ili bilo ko drugi ko ne poznaje astrologiju ili ne pripada ovom svetu energija na taj nacin ili nije imao prilike ni interesovanja da dublje zaviri u sfere energija, vi to ne morate znati, vama je oprosteno ali nama nije..Nadam se da cemo naci zlatnu sredinu, ja sam rada da to ucinim....

ja sam vec postavila pitanje ali u pogresnoj temi.

planiram da putujem u SAD na godinu dana (AU PAIR) pa samo da vidim ako neko bude imao malo vremena da pogleda, da li sam izabrala dobar period ,koji dio SAD mi ja dobro aspaktovan i ako ima jos nesto "upecatljivo" tj nesto na sta bih trebala obratiti paznju.
Hvala svima ...

Vipcurlic, да ли би била толико добра да погледаш и мој чарт, ако те не мрзи. Само опште оцене, ништа више. Помало сам се занимао за астрологију пре неколико година и за моју карту сам досад чуо пар различитих тумачења, а када сам тумачио сам себи увек ми фали она објективност коју имамо код других, па не знам како да се изборим са супротним знацима. Баш бих волео да чујем и твоје мишљење, позз. ;)

Ако ти је ово пракса за неко будуће професионално бављење астрологијом, радо ћу ти рећи како ствари код чега стоје, и шта се до сада показало као тачно, а шта као не.

Vipcurlic, да ли би била толико добра да погледаш и мој чарт, ако те не мрзи. Само опште оцене, ништа више. Помало сам се занимао за астрологију пре неколико година и за моју карту сам досад чуо пар различитих тумачења, а када сам тумачио сам себи увек ми фали она објективност коју имамо код других, па не знам како да се изборим са супротним знацима. Баш бих волео да чујем и твоје мишљење, позз. ;)

Ако ти је ово пракса за неко будуће професионално бављење астрологијом, радо ћу ти рећи како ствари код чега стоје, и шта се до сада показало као тачно, а шта као не.

Videla sam pitanje, necu jos neko vreme moci da se ukljucim u analize, imam privatnih obaveza..mozda u toku noci ili sutra najverovatnije. Koliko sam snimila kartu, ne vidim datum rodjenja, pa budi ljubazan da mi ga ostavis, da ne trazim koliko godina imas. Volela bih da imas neka konkretna pitanja, da smanjimo utroseno vreme i da razjasnimo konkretno stavke koje te zanimaju. Prakse mi ne fali, veruj mi,radim 20 punih godina astrologiju i 15 godina profesionalno od toga, rado zelim da komentarisemo sve sto napisem jer je to jedini i pravi put za tacnu analizu..Ovde, na forumu je lakse kad komentarisemo konkretne stvari.

Evo.....:)

Prilozi

• VIOLETA.jpg
    VIOLETA.jpg
    35,3 KB · Pregleda: 6
@ samanta

covek ovaj ima krize u svom braku ali takodje voli svoje dete (ili decu), i nije od onih koji bi tek tako da se razvedu, kako vreme prolazi. Imao je kriza, usao je rano u brak,nije bio zreo za tako nesto, cini mi se,,sklon je tajnoj vezi ali i da se saznaza tu vezu i nije mu svejedno kad bi to bilo tako, negirao bi to.Ti si u ovu vezu usla sa aspektom Meseca i Urana na njegovom Neptunu i ASc, davao ti je
neke nade i nisi mi bas delovala prakticno u toj vezi, nisi nesto dovoljnomislila o svemu, ali cisto sumnjam da je on bio i ostao iza njih, svojih obecanja ,dosledan nekim stvarima o kojima je pricao.Covek ume da napravi ispad pa da se kaje za to i pobegne...Rekla bih da ce Jupiter i Saturn da mu donesu prinovu u porodici, ako se tako dogodi, ne vidim razlog za rastavu braka. Ovo bi zahtevalo
uporednu analizu mnogo pre nego ovakvo,povrsno gledanje.
Sto se tebe tice, imao je emocija prema tebi, ne svidja mi se tvoja ideja da bi mu ti rodila dete iako nije u braku sa tobom, mislim da si mlada i da tvoje vreme tek dolazi i da je sada i tebi rano za neko vezivanje. Imas vremena do tvoje 30-te da biras i jako je bitno sta ces da izaberes jer inace imas aspekte za dva braka, koliko mi se cini.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...9627276&hsy=-1&smon=12&nhor=51&go.x=16&go.y=9
Nadam se da sam dobro postavio natalnu kartu.Interesuje me ljubav pre svega,ako neko ima malo vremena.Hvala!

Ovako, da ne pisemo sta je bilo i kako, interesuje te sta dalje, zar ne!? Nemoj da se vracas proslosti, ni u glavi ni fizicki,imas jako dobru mogucnost da umesto toga (jer ti je Mars u Biku trigon Venera u Devici), iskoristis Jupiter iSaturn da ti donesu stabilnu vezu koja izmedju 34-35-te moze da lici na brak. Ne mora dete u 35-toj, mada moze da se desiali ne masis ono u 37-moj godini. Kako god ti bilo strasno ili drago ovo stopisem, pustices taj kvadratu 5 polju emocija koji imas i sve prohujale nade, ulaganje licno i promasene emocije, krize i dileme i opusti se i gledaj napred jer je vrlobrzo vreme koje nosi mogucnost da isplivas izkriza u kojima si mogao da budes.Nemoj sam sebi da odugovlacisi prolongiras nesto sto ne moras. Nekad znamo da tako,vracajuci se u proslost, blokiramoaspekte koji dolaze i ne vidimo prilike koje se nude. Morao bi posle dosta da cekas da se sloze planete i aspekti ali bas mislim da za to nemas potrebe, nimalo..

Back