NATALNA KARTA - U SLIKAMA

pa neznam piše moguće dva braka mada ja mislim da ako si prije tog braka imala dugu vezu da se i to
smatra jednim brakom:think:
možda će neko nešto reći ko se bolje razumije...

evo otprilike nešto copy-paste, i ja to neznam povezivati tako da ne uzimaj sve u obzir...
ovo je čisto lupetanje:lol:

Ova osoba bi trebalo da svog budućeg partnera upozna u komšiluku, preko brata ili sestre, može da se desi i na nekom kursu i sl. Partner je inteligentan, šarmantan, duhovit, komunikativan. Može biti mlađi ili mladolikog izgleda. Vitkog tela, svetlije puti, malo spicaste brade, tanke svetlije kose. Brak u kojem može stalno biti problema, posebno u komunikaciji, zbog neozbiljnosti partnera. Ovaj položaj donosi mogućnost dva braka, osim ako ostali aspekti ne pokažu drugačije.
ključna reč je sloboda - sloboda misli, govora i akcije. Bezbrižna osoba, prijateljski nastrojena i optimista. U kasnijim godinama teži proširivanju duhovnih horizonta. Darežljiva je. Lako se uzbudi, smeje se na način koji pleni pažnju, tako da će retko kad ostati neprimećena u gomili. Vitka struka,dosta se dobro uklapa u svako društvo. Karmički se položaj ogleda kroz nevolje zbog rođaka. Možda će se čak i odvojiti od njih. Položaj koji naglasava muzikalnost, maštu i obično ima uspeha u pisanju i poeziji, jer je naglašene osećajnosti. Koncentracija je inače kamen spoticanja u školi. Putovanja su konfuzna i neorganizovana.

može se desiti da često u životu menja dom ili mesto boravka.

sportski tip, razumno troši energiju. Zdrav odnos prema ljubavi. Plodan je, voli decu. Srećan čovek i sa najobičnijim zadovoljstvima. Vrlo jaka osećanja. Talenat za umetnost.

želi da iz partnerstva izvuče neka korist. Brak može nastupiti iznenada i da proisteknu problemi, da se sve završi rastankom. Često i dva braka. Tu nema strasti. Potreban joj je intelektualan partner, nisu bitne godine. Ne ljuti se ozbiljno na druge, a to retko traje dugo. Njena životna filozofija je: "živi i pusti druge da žive". Privlači vazdušne tipove.

ništa ne radi bez razloga i stihijski. Sve je osmišljeno, programirano do detalja i uredno. Religiji i filozofiji pristupa praktično. Možda će putovati u vezi sa svojim poslom, nikada - bez razloga. Ne troši bez razloga. Treba da stekne visoko obrazovanje kao bi lako postigla blagostanje. Dar za diplomatiju. Taktična je, ima uspeha u pružanju usluga drugima, možda rukovodeći položaj ili nekakav posrednik.

realna je po pitanju svoje karijere, ali neodlučna da se osamostali. Takticna je u odnosima sa javnošću, mnogo više nego sa ljudima sa kojima živi. U sve ulazi iz koristoljublja. Prisutno je izraženo osećanje za formu, strukturu i talenat za lepotu, prema tome, bilo bi dobro da se bavi arhitekturom. Ukoliko su naglasene umetničke sklonosti to je neizlečivi romantičar koji će sve žrtvovati u ime ljubavi. Uspeh će verovatno postici kada već bude nešto naučila i sazrela, a tada uspeh nešto lakše postiže, pre svega u Pravu jer može objektivno sagledavati i procenjivati.

kada voli to radi iz duše, ali je isto kada mrzi! Prema prijateljima se mora ophoditi tolerantnije jer do njih dolazi jako teško. A kada ih stekne daje i više nego što objektivno može da bi ih zadržala. Inicijativa kojom imresionira druge ljude je odraz prirodnog liderstva koji može biti kratkog veka zbog odsustva takta.

možeš slobodno reći ako sam "nešto" pogodila:whistling:

Haha pa ima par stvari, definitivno imas potencijala. :) Npr. partnera upoznala u komsiluku preko drugarice, on je tada bio na kursu. Partner je sve gore navedeno inteligentan, saramantan,duhovit ... :zper: E sad sto se tice partnerskih odnosa, nije bas tacno...ovo za drugi brak do sad se nije desilo, iskreno se nadam da nece. Sto se tice menjanja mesta boravka 100 % tacno. Putovanja definitivno kanfuzna. :lol: Kad volim volim iz duse, isto tako i mrzim, nemam takta, narocito prema bliznjima, neodlucna sam i cesto netolerantna, plus control freak. Sve u svemu :klap:.

Ovde se govori o dva braka iz razloga sto je sedmo polje u vodoliji pa je to po astrologiji uglavnom pokazatelj dva braka, medjutim to je neko "generalno" tumacenje. Mora se gledati vladar sedmog polja, kao i dispozitor istog. Ovde se nece desiti drugi brak iz razloga sto je vladar sedmog polja saturn veoma lepo postavljen u vagi gde se on lepo oseca, tu je u tzv. egzaltaciji, zatim je u konjukciji sa jupiterom koji je jedan od "najlepsih" benefika sto se planeta tice. A onda je ta konjukcija u trigonu sa svojim dispozitorom venerom u vodoliji. Tako da pored svih ovih lepih aspekata sto se braka tice, cisto sumnjam da moze da se desi nesto ruzno, kao sto je razvod ili problemi tog tipa.

Da li može neko da zaviri u moje parče neba! :D
Hvala unapred!

r7lm4h.jpg

jel moze neko meni da uradi natalnu kartu? par puta sam davao podatke ali ko god cuje kaze da je dosta komplikovano i odbije da radi, ili nezeli da mi kaze. moji podaci su 29.12.1989, 15-15, Srbija-Beograd.

evo natalna...

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_01_zbunjen_89.69709.8664.gif&res=100&va=&cid=h01filej8qpIW-u1300216705

da dodam onako generalno nešto....pošto niko ne odgovara:aha:

Ovi ljudi su lutalice u duši i uglavnom se ne zadržavaju predugo na jednom mestu. Čak i ukoliko drugi faktori u horoskopu naglašavaju potrebu za stalnošću ili konstantnim mestom boravka, ove osobe ipak neće dozvoliti bilo kakve ograničavajuće faktore već će se potruditi da ličnu slobodu sebi obezbede na bilo koji drugi način, mimo okolnostiOni veruju da u sebi imaju zajednički sadržalac sa svima sa kojima dolaze u kontakt i imaju poseban dar da su u stanju da otvore vrata za druge ili da im uklone prepreke na putu ostvarenja.

Ljudi rođeni sa ovakvom pozicijom Hirona, moraće da nauče mnoge lekcije vezane upravo za ograničenja.Ovakvi ljudi će u određenom trenutku iskusiti nešto što će ih naterati da razmisle o prividnosti fasade i ličnog imidža i zagledati se dublje u samu suštinu bića, van onoga što je vidljivo na površini. Mogu postati veliki učitelji i ličnosti snažne i izražene individualnosti.Ovde bi vas Chiron mogao učiniti vitezom u svjetlucavom oklopu koji trči uokolo i spašava sve oko sebe. Naravno, dok to radite, zapostavljate sebe. Isto biste mogli biti mudar savetnik, ali sami svoje savete ne slušate. Chiron u 1. kući može biti vrlo darovit učitelj, ali kako osoba uči druge, tako sama sebe ne može naučiti....

Imate potrebu da budete potrebni, ne dopustate drugima da budu nezavisni i ne propustate lako ulogu utesitelja i negovatelja. Ako osetite da su vam dobre namere zloupotrebljene mozete biti zajedljivi i inadzija. Moguce je da poticete iz porodice ranjene otvorenim nasilnistvom ili sadistickom emotivnom manipulacijom pod plastom sale ili "dobronamernog" zadirkivanja. Ako su vas nekad ismejali zbog otvorenog ispoljavanja emocija ili vam cak pripisali melodramaticnost, trudicete se kasnije da emocije sakrijete ne samo od drugih nego i od sebe. Postacete manipulator troseci mnogo snage na kontrolu ili potiskivanje osecanja. Trebalo bi da naucite kako da se odbranite od eventualnog emocionalnog ranjavanja narocito u bliskim odnosima kada su u fokusu pitanja zavisnosti.

Opisuje bolesti koje su opasne ili fatalne. Često govori o operacijama ili oporavku. U poslovnom smislu ovo će opisati radna mesta gde su ljudi militantni, operacione sale i slična mesta gde se radi o životu i smrti. Ukoliko je sve dobro postavljeno govorimo o berzama. Ukoliko osoba radi neki prosečan posao, onda se lako javlja višak energije i nastaju problemi na radnom mestu, sa saradnicima. Podčinjeni mogu da se loše odnose prema osobi, tj. vlasniku aspekta. Kolege mogu biti kriminalci ili opasni ljudi.

Povoljno može biti samo ako su oba partnera iskrena da im brak nije potreban već su u osnovi prijatelji. Ovo je opis odnosa u kom se ne opraštaju prevare jer bračni partner i za manje nesuglasice jako burno reaguje. Skandal na javnom mestu. Povoljno može biti jedino u slučaju da je partner sam Uran, ili da je u karti natusa ova planeta dobro postavljena i povoljno aspektovana. Naglo se u brak ulazi a i do razvoda vodi nagla odluka. Ukoliko je Uran retrogradan u karti partner može biti neiskren, on ćuti o svojim potrebama, možda je prevaren u braku pre nego što će sam varati. Ovo je snažna naglasa društvenih odnosa.

Poslednja izmena:
Ako nekog ne mrzi, neka mi protumači ovo.. (:

evo....ja neznam povezivat :(a tako bi volila ali ako neko stigne neka ti pogleda i nešto kaže...

Osobe sa ovim polozajem imaju dosta uspeha u sportu,imaju jaku seksualnu energiju. Zenama donosi tezak porodjaj,spekulacije i ogovaranja.Uopsteno osobe sa ovim polozajem imaju dosta problema sa decom i u ljubavi.

Ovakve osobe mogu biti duboko povređene od strane partnera i primivši ovakav udarac izgubiti veru u ljubav. Jako je važno da nauče da opraštaju, da se nauče saosećanju, sažaljenju i da formiraju partnerski odnos sa sebi sličnom osobom.

voli ljubav, flert, sve muško-ženske relacije, voli uvek da postoji ljubavna tenzija, i uvek ima puno prilika, sreće, sve joj je uzvraćeno. Žena je vrlo senzualna i talentovana za ljubavne stvari, a oba su vešti su u taktiziranju da bi došli do konačnog cilja u tim ljubavnim igrama. Ume da izbegne ili da izgladi nerprijatne situacije jer voli da unosi lepu atmosferu gde god se pojavi. Ima veliki osećaj za estetiku, ukoliko nisu lepe onda se lepo oblače - poseduju damske manire.
Ako se Venera nađe u Vagi to je kombinacija za umetnost, popularnost i omiljenost. Vrlo im je važno da imaju nekog pored sebe i teško im je bez razmene ljubavi, stalno su zaljubljeni u nekog. Mrzi loš ukus i prljavštinu, nekulturu. Muškarac će biti privućen milošću; dobročinstvom; dobrim ukusom i ženstvenošću žene. Žene će nastojati da pročiste svoje želje i da prihvate partnera koji ih tretira isto, težice da mu omoguće da budu muško, muževni. Za oba pola su partnerski odnosi principijelno i centralno pitanje u životu. A odnos sa partnerom se ne smatra vrednim ako nije zastupljena romansa. Zato će i birati partnere koje dele njihov ukus i s kojim će moći da razmenjuju misli i osećanja. Ključna reč je zajedništvo, koje se mora ispoštovati, inače ništa od partnerstva. To je osoba kojoj su odnosi sa drugim ljudima od najvećeg značaja u životu. Neka se pazi kada nešto želi da dokaže da nepotrebno i preterano ne ide u kompromis. Venera je u sedistu, pa su svi kvaliteti ispoljeni, te je osoba naročite lepote, erosa, šarma, pozitivna, otmena, elegantna.

BRAK: žena obično lako udje u brak, i može biti srećan. Muški su nestabilniji. Ukoliko se ostali elementi ne protive, žena običnbo lako uđe u brak, a ako nema loših aspekata brak će biti srećan Ukoliko su loši aspekti brak će brzo propasti.

HARMONIJA: teži da uskladi sve krajnosti, potreba za mirom, izbegava neugodne situacije.

Aspekt sreće je naglašen u životu. U svim okolnostima i prostoru nadje svoju sreću jer ima puno prilika, sreće; sve joj je uzvraćeno.

UMETNOST: muzika i ples.

EROTIKA: je naglašena i do cilja uvek nadje neki miran put. Prosto zrači neku magnetsku energiju. Ali ovo je položaj flerta. Ljubav zbog ljubavi i zadovoljstva i verovatno neće pitati "šta košta". A seks je nešto drugo. Prvo ljubav.

Čak i kada mirujete, vi svojom energijom, utičete na ljude oko vas, slamate njihov otpor njihovom neverovanju u vaše sposobnosti. Zato je mudro da ipak malo kontrolišete taj svoj nagon i da se previše ne eksponirate, već da malo istražite šta je to što vas nagoni na takvo ponašanje, tj. da tako vatreno nastupate u pojedinim trenucima. Na ličnom plau je istaknuta posesivnost, sexualne želje, ideološke opsesije koje vas mogu odvesti na stranputicu. Prilika vam je da u ovom životu malo dublje sagledate sebe i pronađete neke odgovore koje drugi ne mogu – tajnu prirode ljudskog ponašanja.

Neko je u prošlosti izgubio bogatstvo, na čudan način.
Opasno izaziva sudbinu jer voli preterane rizike, izaziva autoritete jer precenjuje sebe.

Osoba može putovati u inostranstvo iz neugodnog razloga kao što je smrt, može imati neprilika na putu sa lopovima ili odlazi u inostranstvo iz nužde, nakon nekog neprijatnog događaja. Takođe, osobu će vući da putuje na mesta gde je nekada živela. Pluton predstavlja dodir sa poslednjim stvarima koje smo radili pre smrti prethodne inkarnacije.
U pogledu učenja ovo može da da osobu koja menja studije ili naglo menja interesovanje.
Ukoliko je dobro postavljen ovo daje studije ekonomije, politike, vojne studije ili psihologiju.

Ukoliko je Neptun negativno postavljen osoba može biti sklona preuveličavanju i uticaju drugih ljudi. Takođe to može biti simbol tajnog neprijatelja, koji nije ništa drugo do nerazjašnjenih unutršnjih pitanja koje osoba ima poteškoća da razume i dokuči.

Prijatelji su tajni neprijatelji, neko čeka u mraku ako je nepovoljan aspekat strah od napada u mraku - ako je pozitivan dobri obrti sudbine. Duhovno buđenje, čovek otkriva nešto alternativno, ovo je I tajna sa prijateljem ili razvedenim čovekom.

Radim u pravosudju. Upisala sam fax ponovo pa me interesuje hoću li ga konačno završiti, kako sam planirala, pošto pauziram 7 godina sa pravnim fakultetom i sada sam rešila da ponovo pokušam.
Inače, nisam udata, već sam do skora bila u nekoj vezi (verena) pa smo se posvadjali.:confused:

da li mozete da je protumacite? hvala/............

ona je karta isparila...
da pokušam ponovo...
Pogledajte prilog 178448

Evo ovako nešto generalno…
Sve je copy-paste i da napomenem da sam skidala sa više strana tako da neznam ni autora a ni sajt odakle je skinjeno…

Osobe sa ovom pozicijom meseca su pre svega zainteresovane za porodicu,vrednošću svoje porodice i okoline,harmonije.Roditelji i zavičaj su uzor u njihovoj svesti mada su tajanstveni po pitanju svoje porodice.Često će se seliti,vole da grade i premeštaju nameštaj po kući.Žrtva je prevara na poslu jer ne drži puno do sebe. Nije baš vredna, sklona je lenjosti. Ali voli posao koji podrazumeva mnogo kretanja, putovanja. Jako je važno da nađe posao koji će joj omogućiti da se razvije kao ličnost. Uredna je, ali ne voli rutinu.

Zdravlje: Mogućnost problema sa kukovima, butinama, kao i išijadikusom, ali i problemi sa cirkulacijom, jetrom ili tumorima koji nastaju ukoliko ne osujeti sklonost ka preteranim uživanjima. Potreba za snom.

Ovo je opis odnosa u kom se ne opraštaju prevare jer bračni partner i za manje nesuglasice jako burno reaguje. Skandal na javnom mestu. Povoljno može biti jedino u slučaju da je partner sam Uran, ili da je u karti natusa ova planeta dobro postavljena i povoljno aspektovana. Naglo se u brak ulazi a i do razvoda vodi nagla odluka. Ukoliko je Uran retrogradan u karti partner može biti neiskren, on ćuti o svojim potrebama, možda je prevaren u braku pre nego što će sam varati. Ovo je snažna naglasa društvenih odnosa. Uran na ovoj lokaciji nije dobar pokazatelj za brak. On obično označava razvod, nagli prekid ljubavne veze, a ponekad i naglu smrt partnera. Inače to su osobe koje imaju moderna ili slobodoumna shvatanja o braku. Dosta lako i brzo stupaju u vezu, a još brže se razilaze. Takođe ovaj položaj ukazuje i na drastične promene u partnerskim odnosima na poslovnom planu. Ove osobe su nosioci promena i imaju smisla za reforme.Osoba može biti svesna nedostataka svog partnera ali će ih nadomeštati tajnim vezama. Idealizuju svog partnera i ponekad ne vide jasno osobu koju su odabrali za saputnika. Nisu imuni na tajne veze unutar braka. Često se razočaraju u brak i partnera. Aktivni su deo nekog udruženja ili zajednice. Znaju da budu nerealni, da prave greške. Imaju donekle čudan odnos prema javnosti, znaju biti tajanstveni i povučeni.

Ove osobe vole da putuju,imaju interesa za nauku,religiju,višeg su uma i izuzetno obrazovani.Imaju mogućnosti za život u inostranstvu ili poslovanje sa strancima,privlače intelektualni razgovori,filozofija,nauka,književnost.Uglavnom imaju visoko obrazovanje,dosta putovanja ili veze u inostranstvu ili sa strancima.Položaj Venere je veoma dobar za umetnike,imaju uspeha kroz umetnost,modu ili sopstvenu lepotu.Daje popularnost,dosta prijatelja i dobar položaj.Ove osobe imaju opasnosti od gubitka reputacije,često imaju mnogo tajnih neprijatelja, dosta izdaja i podvala.Takodje opasnost od izgnanstava,zatvora,bolnica i sl.

Hoće li neko meni da pogleda natalnu? plizzzz!:(

evo nešto onako...što se tiče partnera....
a za fakultet stvarno neznam nadam se da će ti neko javit ko zna...

Brak koji često može da bude bez papira, pre se odlučuju na zajednički život. Partner se može upoznati u inostranstvu, zatim na nekom vidu doškolavanja, blizu fakulteta i sl. Partner je krupan, obarzovan, produhovljen, nasmejan, optimista, može biti sklon gojaznosti. Kosa malo slabija, svetlija, krupne nasmejane oči. U ovom slučaju brak može da uspe uz dosta tolerancije i slobode.

Back