NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Mene vec godinama zanima samo i iskljuciov ljubav,...jel ima u mojoj karti neka ozbiljna veza konacno???
jer vec 8 godina nemam ni jednu ozbiljnu vezu, vec sve neke kombinacije...?? :rida: :rida:

kaže: Ascedent u Vodoliji- Descedent u Lavu
Partner se upoznaje na javnom mestu, u toku neke proslave ili skupa. Osoba koja može biti vrlo uspešna dominantna, ostvarena i na položaju, može biti malo egocentričan i sebičan, zavisno od aspekta koje Sunce ima u natalu. Žena često bira partnera koji liči na oca. Partner srednje visine, krupnog grudnog koša, svetlijih krupnih očiju, kasnije moguće slabije kose. Brak koji može biti kvalitetan, ukoliko se izbalansiraju karakteri.
a i nemora to da znači....kad budu imali vremena nek ti pogledaju...

kaže: Ascedent u Vodoliji- Descedent u Lavu
Partner se upoznaje na javnom mestu, u toku neke proslave ili skupa. Osoba koja može biti vrlo uspešna dominantna, ostvarena i na položaju, može biti malo egocentričan i sebičan, zavisno od aspekta koje Sunce ima u natalu. Žena često bira partnera koji liči na oca. Partner srednje visine, krupnog grudnog koša, svetlijih krupnih očiju, kasnije moguće slabije kose. Brak koji može biti kvalitetan, ukoliko se izbalansiraju karakteri.
a i nemora to da znači....kad budu imali vremena nek ti pogledaju...

Hvala ti Wenerice puno,....mada ja celog zivota imam problema sa nalazenjem partnera...nesto mi govori da cu i ostati sama

astro_w2gw_01_nik_nik_hp.33253.4006.gif

Može li mi neko nešto reći o ovoj karti?Posebno finansije me interesuju...

Poslednja izmena:
Mene vec godinama zanima samo i iskljuciov ljubav,...jel ima u mojoj karti neka ozbiljna veza konacno???
jer vec 8 godina nemam ni jednu ozbiljnu vezu, vec sve neke kombinacije...?? :rida: :rida:

ha,ha zeza te ova vodolija iz podznaka 100% znam iz iskustva :)) ja sam isto bik vodolija i cini mi se da bi sve bilo jednostavnije da je neki drugi podznak... mada ja sam naucila da se vise oslanjam na intuiciju pa kud puklo! :)

Cao, jel moze neko da pogleda ovu moju i kaze mi nesto o prijateljima, poslu, ljubavi...

Treba da se čuva da ne bude žrtva nekog nazovi-prijatelja. Tim prije što je vrlo senzitivna, suosjećajna i puna razumijevanja za druge, ali i ranjiva. Odgovara joj sklapanje prijateljstva sa ljudima koji imaju iste poglede na život kao i ona, i koji poštuju iste moralne i etičke principe. Njezini ciljevi i životni planovi najvjerojatnije će podrazumijevati sticanje solidnog obrazovanja, a nakon toga bavljenje nekom od pravničkih profesija ili rad u državnoj administraciji.

Filozofski se odnosi prema nedaćama koje je snađu, i ima sklonost prema tajnim ljubavnim i drugim vezama. Ključ razumijevanje osobne ličnosti može joj biti njezin partner. Imat će njegovu pomoć i podršku u iskrenom suočavanju sa samim sobom, i otkrivanju i zadovoljavanju osobnih težnji i potreba. Uslijed toga je moguća vrlo duboka emocionalna povezanost, a njihovu vezu samo smrt može prekinuti.

Neumoran je radnik i sa užitkom ulaže svu svoju energiju u posao kojim se trenutno bavi. Kada je posao u pitanju neumoljiva je, kako prema sebi,tako i prema drugima, i ne može shvatiti da drugi ne raspolažu tolikom energijom kao i ona. Zbog toga može postati neomiljena kod svojih podređenih. Veći uspjeh može postići ako se bavi nekom samostalnom djelatnošću ili ako sa nalazi na nekoj rukovodećoj funkciji. Teško joj pada podređeni položaj, jer ne podnosi autoritete i miješanje u njezin posao.

ovo je sve copy-paste čisto da neko nešto napiše:znamiguje:

Back