Pilka
Obećava
- Poruka
- 72
Jao,Pilka, HVALA TI od srca!
Divna si, nemam reci!
Stvarno si srce.![]()
Nema na cemu

vipcurlic sigurna sam da je vreme izmedju ponoci i jedan sat posle ponoci. Ti gledaj kao da je ponoc.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao,Pilka, HVALA TI od srca!
Divna si, nemam reci!
Stvarno si srce.![]()
E sve si mi pogodila samo nazalost vec smo raskinulie a jel mislis da cemo se pomirimo....da te podsetim rodjena sam 14.03.1990 u 15 do 4 ujutru ...u kraljevu,on 4.10.1990 u 19 h u kraljevu ....jel ima nade da se pomirmo....da se on javi da se cujemo???
Nema na cemu
vipcurlic sigurna sam da je vreme izmedju ponoci i jedan sat posle ponoci. Ti gledaj kao da je ponoc.
pa ti si rekla da cemo d araskinemo najkasnije do jeseni ove godine ako ne i pre....xexexexe rekla si da cemo dosta da se svadjamo...tako je i bilo ceo april ,mislim on meni prebacivao,da bi me na kraju prevario ...e sad ima li tu nade jos za nas?
uhh........mislis da ti je resenje da se vracas u vezu za koju sam rekla da nema perspektivu, ili da budes "druga" ili koja po redu...ja mislim da nije jer malo godina imas i da trebas da ides dalje...greska je sto mislis da je jedini...i da se vratis njemu cisto sumnjam da moze da se nastavi dalje i posebno kad stoji kriza do jeseni ponovo..
e a jel ima neka nova ljubav na vidiku ???Barem neka mala uteha na primer sa nekim jarcemjoj oni me privlache mmmmmmmmmmmmm
za promenu, prijala bi ti jedna Skorpija u znaku i podznaku tamo na jesen, pre toga nisam sigurna da ima nesto bas mnogo stabilno..sve mi lici na prolazno..najblize nesto tek krajem juna ali prolazno, leprsavo ..
pa ti si rekla da cemo d araskinemo najkasnije do jeseni ove godine ako ne i pre....xexexexe rekla si da cemo dosta da se svadjamo...tako je i bilo ceo april ,mislim on meni prebacivao,da bi me na kraju prevario ...e sad ima li tu nade jos za nas?
Vip, ja sam ti postavljala pitanja pre nego sam se porodila! I eto, nisam se porodila 28.03. kada je tvoj Viktor(cini mi se) rodjen, izvini ako gresim, ali jednom si mi ja mislim tako rekla, ali sam se porodila 3 dana kasnije tj.31.marta, porodjaj mi je prosao super, mada sam ja malo duze imala bolove ali nema veze! E sad posto ja sebi vise i nisam tako bitna postavljam ti natalnu mog sincica i zelim samo ukratko kad budes imala vremena da mi pogledas, zdravlje i uspeh u svakom pogledu kroz zivot! U principu mi je samo bitnop da bude ziv i zdrav, jer je posle porodjaja imao neku infekcicjicu i bas sam se bila uplasila!
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...1201805062;go.x=15;go.y=7;go=Go;nhor=2;nho2=1
Puno te pozdravljam i hvala unapred!
Ovo je natalna karta mog tate. Nisam bas sigurna za vreme ali znam da je posle ponoci. Interesuje me najvise njegovo zdravlje, na sta treba da obrati paznju? Dosta pusi a i pije i ne vodi racuna o svom zdravlju, zadnjih par godina slabo i radi jer kaze da nema vise snage kao da ima 80 godina! Inace je gradjevinski limar. I hoce li biti vise posla ove godine?
Kad stignes, nista hitno. Hvala![]()