NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Web poseti malo psihijatra, izvini sto sam uopste i pitala, to nije razlog da me vredjas i zivcanis tu i posipas pamet. JASNO?! Nisam mislila da podcenjujem bilo ciji rad, samo sam pitala jer mi je drugarica tako rekla- i ona bi za mene uradila isto. Da mislim da je horoskop smejurija ne bi ni pitala i verovala u njega... Nije lepo da tako ljudima solis pamet. Uostalom SAMA SI SEBE PODCENILA! Hvala

Ziva sam:oops: Vik je bolje, ali jos ne mogu da se ukljucim...videla sam sva pitanja, pa ko moze da ceka, neka saceka jos malo..ne vredi, na silu nista ne moze da se stigne..:oops:

VIPcurlic molila bih te da mi pomognes da rastumacim nedoumicu, a i sve ostale koji imaju dobru volju za to...webhanuma, elle_77...

Imam devojcicu, i mnogo me plasi njeno 4 polje , jer sam razvedena i plasim se da bi mi ex muz mogao uzeti starateljstvo. Njeno 4 polje je u lavu sa saturnom na 23leo50 i to je retrogradan, i pravi kvadrat sa Algolom i sa ASC(27tau43)
Inace saturn u njenom hor pravi konjukciju sa ocevim marsom koji je u 10 kuci 23leo40

Mozes li mi ti ili ko ovo malo razjasniti?
Pitanje bi bilo ovo, da li ce mo nas dvije ziveti zajedno?
Inace sam procitala da je 24. stepen lava - Stepen naručenog ubistva. koliko je to tacno i sta to znaci za muzev mars u 10 kuci na tom stepenu i cerkin retr saturn u 4 kuci na tom stepenu

koliko sam shvatila njen saturn govori o tome da ce se desiti nesto lose sa nasim brakom(sto se i desilo), tacnije sa njenom porodicom, onda nesto staro i rustikalno??? mozda kuca??? Ili baba i djed ce je podizati???
Da li je 4 kuca , kuca majke, tj moja kuca u njenom hor?

SA opozicija NE (u 10 kuci-ocevoj???)

Prilazem njenu nat chart
AndjelaChart-1.gif

i moju nat chart
TamaraChart-1.gif

Puno hvala
pozdrav

Web poseti malo psihijatra, izvini sto sam uopste i pitala, to nije razlog da me vredjas i zivcanis tu i posipas pamet. JASNO?! Nisam mislila da podcenjujem bilo ciji rad, samo sam pitala jer mi je drugarica tako rekla- i ona bi za mene uradila isto. Da mislim da je horoskop smejurija ne bi ni pitala i verovala u njega... Nije lepo da tako ljudima solis pamet. Uostalom SAMA SI SEBE PODCENILA! Hvala
Necemo teske reci ovde...
Cenimo se medjusobno..

Prilozi

• NATALNA KARTA ANDJELINE.gif
    NATALNA KARTA ANDJELINE.gif
    25,2 KB · Pregleda: 9
CAO EVO MENE...HTELA SAM DA TE PITAM ,,,,ZELELA BIH DA ZNAM ISHOD SUDSKOG PROSESA KOJI CE BITI OVE GODINE ,,NEZNAM JOS KADA TACNO ..ALI ME INTERESUJE DALI CU USPETI..ILI SU POTESKOCE VEC TU..
Nepovoljno po tebe :-( Tj nepovoljno ako je to sto cekamo u drugoj polovini godine, ako je kroz koji dan jos i imas sansu.
Objasnjenje:

1. tr saturn je u sedmom. On donosi pravdu na ostar i suv nacin. Retko kad je pozitivan (dobar znak, dobar aspekt...), a ovde to na zalost nije slucaj.
2. tr jupi u 11oj daje ti visoka stremljenja i nade sada. To je vezano za sudjenje jer pravi trigon sa merkurom u sedistu. Jupi ce uskoro krenuti retro sto ce promeniti i tvoja ocekivanja i umanjiti mogucnosti
3. neptun ti se blizi ac-u ljudi tad jako cesto cine pogresne postupke, to je doba samoobmane
4. uran ce na leto napraviti direktnu opoziciju na vladara sedmog (merkur u sedistu) -promena doma (vladar cetvrte takodje), trzavice na sudu ili nagle presude koje nisu u tvoju korist. I kad odmakne od merkura nece biti dobro jer ce praviti opoziciju na sunce (nekoliko godina) koje je prvi vladar sedme kuce -partner i sud (pretpostavljam da se razvodis ili je imovinska rasprava)
5. tr pluton krece retro i opet ce da kvadrira tvoje sunce -sukob sa autoritetima, okolnosti na koje ne mozes uticati i sl

Dakle nekoliko losih tranzita upucuju na los ishod. S druge strane tvoj natal ima jako dobre predispozicije za dobar brak i pobedu na sudu...dakle ovo je samo faza kroz koju prolazis. Sta god se desi ulozi zalbu i promenice se tek za par godina ali neophodno je da uran izadje iz riba i da pluton ponovo udje u jarca (iz kog nije ni izasao) i da neptun nije na ac-u (tj u opoziciji sa dc-om)

Pozdrav svima, ja sam nova, pa evo moje natalne karte. Zanimala bi me prije svega ljubav, posto postoje dve osobe iz razlicitih gradova (i drzava) pa s kim cu se skrasit i u kojem periodu?
Hvala

Da se udas hoces svakako ali bez obzira sto razmisljas o skrasavanju sada oko 30-te, mislim da je bolje resenje nesto kasnije, negde si najzrelija za tako nesto oko 33-34 godine pa na dalje, Imas mogucnost za vise paralelnih veza kao i za vise od jednog braka a ko ti je sudjen, to mora da se vidi iz njihovih natalnih karti...onaj ko je razlicitog porekla od tebe taj ima vise sanse za opstanak, da se tako izrazim

Volela bih kada bi mi neko objasnio sta mi donosi u V - Uran u Skorpiji a pored njega i Fortuna i Severni cvor. Dali se to odnosi nesto i na moju decu (imam dvoje dece).:?:

Licno mislim da trebas sa Uranom u 5 polju da imas spontani gubitak neke trudnoce, posebno obrati paznju u 35, 39 i 42-43 godini...sto se dece tice, moze da oznaci tvoj stav prema njima, odnosno da ne zelis da budes klasican roditelj..to je osnovno..a decu dozivljavas kao licnu nagradu, ostvarenje svoje u duhovnom polju

evo za mog brata...
Intersuje ga kakve su sanse da nastavi(zavrsi) studije koje je zapoceo, putovanje u inostranstvo u narednih godinu - dve dana.....
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...wcTX-u1198106770;go.x=23;go.y=9;nhor=5;nho2=5

Studije sa Uranom mogu da trpe prekide i nastavak istih, zavrsi]e ih ako bude smatrao da treba, da zeli sam to da uradi. Ima aspekte da ide za inostranstvo kao i da radi u njemu i to je nesto sto ga interesuje jako...sa kvadratom Urana iz Riba prema Uranu i Suncu moze da se dogodi neko preseljenje na odredjeno ili putovanje u narednih godinu ili dve..

eto!
uspesno :)
interesuje me sta se onako na prvu loptu zakljucuje o mom horoskopu...
- glavne karakteristike moje licnosti...
i koja profesija (ili profesionalna oblast) se cini najprikladnijom...

bas bi mi znacio komentar.
naravno, ne zuri mi se, ali bi bilo super da dobijem neki odgovor :)
pozdrav!

Duso, ono sto je meni bitno i sto je tebi u stvari bitno, ne mora da se poklapa, moje vidjenje moze da bude drugacije od tvog, pa prema tome budi direktna sto se tice pitanja, da bi dobila direktan odgovor. Ti znas sta zelis da pitas, glavne karakteristike - to nista ne znaci...za profesiju imas temu na profesionalnoj orijentaciji - pa pitaj tamo sta te interesuje..:-)

zdravo svima.. Sta je najupecatljivije u mojoj karti vezano za ljubav i karijeru,znam da je uopsteno probacu da budem konkretnija.. trenutno sam u vezi 4god a zavrsavam arhitekturu...pozdravcici

Tebi je u ljubavi bitna 27-28 godina kako za brak tako i za porodicu, sa Mesecom u Raku imas potrebu da se vezes i da tvoje veze dugo traju tako da nije cudo sto imas vezu koja je tim vodama...No, ja bih rekla da je tek ovaj period ispred tebe bitan za odluke i resavanja jer ces naglo da se odlucis za promene u svom zivotu kad Uran bude trigonirao taj mesec. saturn je sada u kvadratu Uranu i do promene mora da dodje, da bude po starom nece moci, a to moze da znaci da veza koju imas trpi prekretnicu..

:heart:Pozdrav svima , ja dobila posao pa sad ne stižem da se javim !
Zamolila bih nekoga da posavetuje moju drugaricu Kaju , ciji link prilažem evo ovde
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...-u1184572197;go.x=22;go.y=10;nhor=101;nho2=54
da joj kazete kakve ce srece biti u ljubavi ...:heart::rolleyes:

Pa, Kaja bi morala da se izjasni sta je konkretno zanima jer je mogla i oko 18-19 i oko 29-te da ima neke bitne ljubavi i promene u polju odnosa i partnera, i koliko vidim da nije bas nesto imala mnogo srece u zivotu do sada. Ima aspekte i za vise veza, vanbracnu ili bracnu zajedniciu kao i za pucanje istih, pa je najbolje da kaze sta je konkretno zanima u njenom sadasnjem stanju, pa da to gledamo, ovako je uopsteno sve..

Mozete li da mi kazete da li cu imati jedan ili vise brakova?
Hocu li imati decu? Kada ? I u kakvim cu odnosima biti sa decom? Takodje, ako ima sanse, recite mi koliko dece cu imati, molim Vas.
Vezano za moju karijeru sta vidite?
Hvala unapred!!!! :heart: :-P

Pogledajte prilog 34516

Ovako, za polje dece ce da se gleda na temi koja za to postoji, dete mo`es da imas ili rano ili kasno u zivotu, do 26 ili posle 32-34 godine, kako mi se cini.. za brak..moze da dodje do krize u rano sklopljenom braku, posebno ako je sklopljen do 22-25 godine..Period 27-29 je diskutabilan u tom odnosu i mislim da bi konkretan odgovor zahtevao da se to bolje pogleda na uporednim horoskopima.

Ako neko ume da procita, neka mi kaze da li cu ziveti u inostranstvu?

I po Vasem misljenju, gde bi ja to trebalko da sretnem svog muza, cime ce se on baviti, horoskopski znak i sl.

kao prvo, moze da dodje do selidbe i to prvo van grada pa moza i van zemlje ali ne pre 31-33 kada stoji u stvari bitna promena u zivotu. Moglo je da se do sada desava nesto slicno ali je ovo u 30-tim jako bitno kao tvoja prekretnica u zivotu..

Imala si rane aspekte za vezu odn brak, mogla i zvanicno da ga sklopis ili sa nekim da zivis kao da si u braku, no nisam sigurna u opstanak tvojih veza pre 30-tih godina, tako da bi sve to bilo dovedeno pod znak pitanja, ako si sigurna da je ovo tvoje vreme rodjenja tacno...naime, do svoje 26-te si birala partnere po polju emocija, gde si mogla i da pogresis i nadjes nekog ko ti je kao veza bio dobar ali kao bracni partner da imate nesklade ili nemogucnosti neke u zajednici, a kako ti licne , velike promene stoje izmedju 31-33 godine, u slucaju da si sklopila rani brak, moze da dodje do pucanja tog istog i sklapanja nekog drugog u kasnijim godinama. Nisi ti neko ko voli da se udaje pa da se razvodi, najradije bi da ostanes tu gde jesi ali ako ti partner nije kompatibilan..ne vredi trpeti nesto i zrtvovati se ako tu nema pespektive..

Vip,jel mozes,kad budes imala vremena,da pogledas mojoj drugarici horoskop,zanima je kada ce se udati,deca... Imala je pre 2 duge veze. Hvala ti u svakom slucaju.
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=vzcfileGQc2aW-u1206045287

Kao prvo mlada je jos jako, pre 28-30-te ne bi trebalo da razmislja o braku a i kasnije joj nije kasno u stvari..kuda zuri kada nije zrela za zajednicu i decu jos uvek?Voli decu i ima potrebu da se veze i bez obzira na njene veze treba joj vremena da nadje sabilnog coveka.Izmedju 32-34 godine je mozda neko najidealnije vreme za nju i imace decu, ne mora da brine za to..

Vip moja karta postoji ali evo je opet za svaki slucaj,Pitanje mi je bilo sta mi donosi Uran u V kuci u Skorpiji, dali ima neki uticaj i na decu imam ih dvoje i jos jedno pitanje mnogo mi je vazno jer mi je haos u zivotu. Dali mi stoji ra[img=http://img106.imageshack.us/img106/9387/nikolanjaqy8.th.gif]zvod? Hvala ti puno unapred cekacu koliko bude treblo nije problem.

Razvod..?..tesko da bi ti to zelela i kada bi to bilo potrebno..osoba sa osom Rak/Jarac tesko da pristaje na tako nesto...Rizicna ti je 34-ta godina, ovo ne zavisi samo od tvog horoskopa, imam utisak da bi partner bio taj koji bi tako nesto potencirao, prelomno je 34-38 godina za promene u emotivnoj sferi i nije naivno i nije lako...

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=1lxfilevWFKPm-u1202597413

ali te molim
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...xfilevWFKPm-u1202597413&nhor=3&go.x=16&go.y=5

nesto nece slike da uploadue pa evo linkovi
izvini sto te smaram ali mi trebaju informacije, za ovu osobu i nas dvoje, ona je abortirala prosle godine u maru ili aprilu, interesuje me od aprila ove godine mesec sta utice na nas, deca, veza ali prvo sta vidis za nju posao , zdravlje grudi stomak glava, i mi hvala ti
[/QUOTE]

Mislim da cemo ovo odraditi na pp jer mi se cini da isto pitanje i tamo ceka da se ukljucim..

Back