gost 411056
Aktivan član
- Poruka
- 1.765
Iz puke radoznalosti, da li bi mi neko protumacio natalnu kartu?
Pitam, da ne postavljam bezveze...
Pitam, da ne postavljam bezveze...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isprepadati nekog na osnovu horoskopa i nije baš vrhunac etičnosti.
A nije ni poenta, ako ćemo realno![]()
pozdrav svima od mene, nova sam !
prijavila sam se na forum ne bi li mi koja dobra dusa protumacila natale/sinastriju, jer sam u velikoj konfuziji glede osobe s kojom sam u nekoj vrsti veze
pa ako mi se posreci i neko mi odgovori, recite koje sve podatke trebate za analizu
unaprijed veliko hvala :*
Tvoja karta?
^ Evo na brzinu, ljubav ti nece biti iz istog grada.
Kakva je to medicinska intervencija bila pre jedno 5 godina? Najveci problem je poceo kada si imao negde oko 28-29 godina. Problemi sa zdravljem su izrazeni, ali izrazena je i velika sposobnost da se svakom poslu pristupi potpuno profesionalno. Gledaj da ne jedes ljuto previse niti bilo sta sto moze da steti debelom crevu. Uspeh trazi preko inostranih ljudi, iz drugih gradova i sl. U stalnom dopisnistvu.
Stoje ti deca intelektualci.
Da mozete meni da protumačite polje brakaTvoja karta?
^ Evo na brzinu, ljubav ti nece biti iz istog grada.
Kakva je to medicinska intervencija bila pre jedno 5 godina? Najveci problem je poceo kada si imao negde oko 28-29 godina. Problemi sa zdravljem su izrazeni, ali izrazena je i velika sposobnost da se svakom poslu pristupi potpuno profesionalno. Gledaj da ne jedes ljuto previse niti bilo sta sto moze da steti debelom crevu. Uspeh trazi preko inostranih ljudi, iz drugih gradova i sl. U stalnom dopisnistvu.
Stoje ti deca intelektualci.
Da mozete meni da protumačite polje braka
Moze evo slikaZa polje braka neću, ali ako imate uporedni, e to već mogu.