gost 410637
Primećen član
- Poruka
- 919
Ovo je samo povrsna analiza.
Prvo, vrlo vrlo kompleksan horoskop. Osoba je vrlo kompleksna.
Imas Kite patern. http://seattleastrology.org/the-unique-and-special-nature-of-the-astrology-kite-pattern/
sa unutrasnjim zenskim planetama Mo-Ve-Ma sa Ne-Ur . 11 kuca jaka , znaci Uran je jak.
Saturn u Jarcu ! 5 u opp sa Jupiterom u 11. Slaba opp sa vladarom Suncem. Ogranicenja u 5 kuci , kuci dece. pogotovo sto je stelijum u 5 oj kuci. Znaci aktivnosti prema 5oj kuci. Da li to znaci da ces podrediti 5tu kucu tu 11?
Merkur podvladar u 12 , u konjukciji sa Mesecom ( diary ) koji je u paternu kite. Ali u Lavu gde je Merkur i Mesec , pogotovo Mesec nelagodan. ( osoba brine ili ne o najblizima , familiji, sukob personality sa tradicijom) jer je Venera u Raku, ipak emotivna.
Opozicije daju unutrasnju tenziju ali i kreativnost, kao i Mesec i Merkur u 12. Stihovi , pisanje pod anon name.
Ja bih zakljucila da osoba ima jak uticaj Neptuna i Urana . 11 i 12 kuca .
Kompleksan karakter, koliko introvertan sa Mesecom i Merkurom i Devicom sumnja u sebe , a opet Lav i Rak i Mars je guraju na akciju i da se drzi svojih principa ( Lav) .
Hvala. U sustini astrodienst mi je do skoro pokazivao, Mars i Neptun a i ostalo kao i astrotheme. Sad je nesto izmenio, ne znam sta mu je. Nije velika razlika ali ipak.