Natalna karta i uporedni horoskop!

Ovo je samo povrsna analiza.

Prvo, vrlo vrlo kompleksan horoskop. Osoba je vrlo kompleksna.

Imas Kite patern. http://seattleastrology.org/the-unique-and-special-nature-of-the-astrology-kite-pattern/

sa unutrasnjim zenskim planetama Mo-Ve-Ma sa Ne-Ur . 11 kuca jaka , znaci Uran je jak.

Saturn u Jarcu ! 5 u opp sa Jupiterom u 11. Slaba opp sa vladarom Suncem. Ogranicenja u 5 kuci , kuci dece. pogotovo sto je stelijum u 5 oj kuci. Znaci aktivnosti prema 5oj kuci. Da li to znaci da ces podrediti 5tu kucu tu 11?

Merkur podvladar u 12 , u konjukciji sa Mesecom ( diary ) koji je u paternu kite. Ali u Lavu gde je Merkur i Mesec , pogotovo Mesec nelagodan. ( osoba brine ili ne o najblizima , familiji, sukob personality sa tradicijom) jer je Venera u Raku, ipak emotivna.

Opozicije daju unutrasnju tenziju ali i kreativnost, kao i Mesec i Merkur u 12. Stihovi , pisanje pod anon name.

Ja bih zakljucila da osoba ima jak uticaj Neptuna i Urana . 11 i 12 kuca .

Kompleksan karakter, koliko introvertan sa Mesecom i Merkurom i Devicom sumnja u sebe , a opet Lav i Rak i Mars je guraju na akciju i da se drzi svojih principa ( Lav) .

Hvala. U sustini astrodienst mi je do skoro pokazivao, Mars i Neptun a i ostalo kao i astrotheme. Sad je nesto izmenio, ne znam sta mu je. Nije velika razlika ali ipak.
ZF4jZmblAQN3ZGx5ZQN5ZQNjZQNjZGNjZQNjZQNkZQRkAGL.png

Pa i vidi se po karti da te zanima samo L'amour! Mesec u 5oj. I brak. Kuca formalnih dogovara, gde spada i brak i bilo koje pratnerstvo je 7 kuca i najaktivnija ti je.

- - - - - - - - - -

Ruzna ti je ova karta, uradi je u astrodienst. Open in new tab, desni klik save picture as... ili tako nesto.Pa ovde ikonica treca s desne strane, pored videoa from computer, upload, postavi datoteku. To kapiram da si provalila ali eto.

Jesi li bila vec u braku? Uran u devetoj kvadrira. Mozda si izgubila veru u neki brak. Ili ti se raspalo neko drugo partnerstvo. A posto je Saturn u 8oj i kvadrira Mesec, moze biti da se zaljubis u nekog ko te na intelektualnom nivou ne zadovoljava.
Udajes se iskljucivo iz ljubavi jer ti je vlaadr sedme u petoj,

Disco, evo da pokusam onako kako si rekla, nadam se da je to to :*
astro_w2gw_milica_stankovic.31635.3326.png

Ovaj Kite simbolicno predstavlja kazu lenjost i kazu sudbinu. Sve je to OK. Postoji taj energetski protok. I unutarnji konflikt predstavljen opozicijom. I moguca resenja. I tako.
Ono sto mene ovde interesuje kako to da u mom Kiteu ucestvuju dva malefika, prvi Uran, drugi Mars. Kako to protumaciti?
Je l si sigurna da mi je izrazen Neptun? i uran... jer 12 kuca nije Ribe, samo delimicno od simbolike Riba i Neptuna tu ima...

Poslednja izmena:
Ovaj Kite simbolicno predstavlja kazu lenjost i kazu sudbinu. Sve je to OK. Postoji taj energetski protok. I unutarnji konflikt predstavljen opozicijom. I moguca resenja. I tako.
Ono sto mene ovde interesuje kako to da u mom Kiteu ucestvuju sva tri malefika, prvi Saturn, drugi Mars i treci Uran. Kako to protumaciti?
Je l si sigurna da mi je izrazen Neptun? i uran... jer 12 kuca nije Ribe, samo delimicno od simbolike Riba i Neptuna tu ima...

Nije zmaj (kite) samo lenjost i sudbina, on je mnogo vise od toga!
Mislim da je to jedan od najboljih aspekata koji mozes dobiti u horoskopu, ali i vrlo izazovan, to je onaj gori deo
Imam ga i ja ;), radi se o spajanju suprotnih energija, spajanju 1 i 7 cakre, ostvarenju.

Evo ga dobar opis:
http://www.profesionalnaastrologija.com/clanak.php?id=1028#.W51bRnwuDIU

Sta sa povezivanjem cakri, 1 i 7. Sta, to moze svako. Svako i treba. Sta je to kod zmaja toliko bitno. Kakav kundalini, jbt, to je druga dimenzija. Ne znam sta ti termini traze u astrologiji. Prodavanje magle

- - - - - - - - - -

Kakvo povezivanje Uran 4 i Venera 10. Sta je to suprotstavljeno ili jedno te isto. Treba da poistovetim Urana i Veneru preko Meseca iz 12 i Marsa iz 9. Wtf

- - - - - - - - - -

Pritom Mesecu je nelagodno u Lavu a Mars je u izgonu i oni ce da pripomognu...
A onda i nije mi trigon zemljani vec je Mesec vatreni a i ovaj sto mu je tu u konjunkciji je isto vatren. I koji zakljucak treba da izvedem?

- - - - - - - - - -

To jeste zmaj ali nije :D

Ah da i treba da udruzim prosli zivot i ovaj i da prevazidjem nesto genetski. Sta? Kakav be prosli zivot?!
:hahaha:

Poslednja izmena:
Sta sa povezivanjem cakri, 1 i 7. Sta, to moze svako. Svako i treba. Sta je to kod zmaja toliko bitno. Kakav kundalini, jbt, to je druga dimenzija. Ne znam sta ti termini traze u astrologiji. Prodavanje magle

- - - - - - - - - -

Kakvo povezivanje Uran 4 i Venera 10. Sta je to suprotstavljeno ili jedno te isto. Treba da poistovetim Urana i Veneru preko Meseca iz 12 i Marsa iz 9. Wtf

- - - - - - - - - -

Pritom Mesecu je nelagodno u Lavu a Mars je u izgonu i oni ce da pripomognu...
A onda i nije mi trigon zemljani vec je Mesec vatreni a i ovaj sto mu je tu u konjunkciji je isto vatren. I koji zakljucak treba da izvedem?

- - - - - - - - - -

To jeste zmaj ali nije :D

Ah da i treba da udruzim prosli zivot i ovaj i da prevazidjem nesto genetski. Sta? Kakav prosli zivot.

Zbrka :lol:

Nemos mi reci prodavanje magle za cakre i prosli zivot a verujes u astrologiju z:mrgreen:

Jel mislis da mrtve planete, gomila minerala, zemlje, peska, vulkana magijski deluju na nas i uticu na nas zivot, psihu, ponasanje, licnost i ostalo, odakle mi izvlacimo sve ove zakljucke.
Planete su samo materijalan izraz mocnih arhetipa s visih dimenzija (cakre) koje emituju tu energiju tog arhetipa (venera - culnost, zadovoljstvo, zena, sve to sto znamo o njoj) i onda to tako deluje. S tim je direktno u svezi prosli zivot. To ti je valjda jasno.
A zmaj je izgleda posledica toga da nesto iz proslog zivota nismo zavrsili, a jako nam je bitno i zato ovaj specifican naboj energije koji nas vodi do odredjenog cilja. I sad mi treba da provalimo sta je to, ***** li ga, da ne zajebemo :lol: . Zmaj ima tu zajebanost kolko sam skonto da kaznjava, ako natus ne ispunjava svoju sudbinu rigoroznije nego kod ostalih. Istina je da svi trebaju da spoje 1. i 7, cakru, ali kod zmajevaca imamo i tu podrsku zvezda za tako nesto izgleda :D

Taj tvoj jeste zmaj mislim, zato sto je za zmaja bitno 3 trigona 2 sekstila i opozicija, i ovaj gornjih poprecni moze biti sekstil ili kvadrat svejedno. Cuti jos bolje sto nije skroz zemljani, sta ce ti da budes prizemna, mora malo vatre da se doda na to sve, iovako napete aspekte :P :mrgreen:

I to da zmaj daje lenjost je glupost. On je bas dinamican aspekt koji razbija uljuljkanost velikog trigona. E sad moze doci do lenjosti, verovatno zbog tog naboja i napetosti, pa se zbog toga smoris i dignes ruke od svega, jedino to ;)

Zbrka :lol:

Nemos mi reci prodavanje magle za cakre i prosli zivot a verujes u astrologiju z:mrgreen:

Jel mislis da mrtve planete, gomila minerala, zemlje, peska, vulkana magijski deluju na nas i uticu na nas zivot, psihu, ponasanje, licnost i ostalo, odakle mi izvlacimo sve ove zakljucke.
Planete su samo materijalan izraz mocnih arhetipa s visih dimenzija (cakre) koje emituju tu energiju tog arhetipa (venera - culnost, zadovoljstvo, zena, sve to sto znamo o njoj) i onda to tako deluje. S tim je direktno u svezi prosli zivot. To ti je valjda jasno.
A zmaj je izgleda posledica toga da nesto iz proslog zivota nismo zavrsili, a jako nam je bitno i zato ovaj specifican naboj energije koji nas vodi do odredjenog cilja. I sad mi treba da provalimo sta je to, ***** li ga, da ne zajebemo :lol: . Zmaj ima tu zajebanost kolko sam skonto da kaznjava, ako natus ne ispunjava svoju sudbinu rigoroznije nego kod ostalih. Istina je da svi trebaju da spoje 1. i 7, cakru, ali kod zmajevaca imamo i tu podrsku zvezda za tako nesto izgleda :D

Taj tvoj jeste zmaj mislim, zato sto je za zmaja bitno 3 trigona 2 sekstila i opozicija, i ovaj gornjih poprecni moze biti sekstil ili kvadrat svejedno. Cuti jos bolje sto nije skroz zemljani, sta ce ti da budes prizemna, mora malo vatre da se doda na to sve, iovako napete aspekte :P :mrgreen:

I to da zmaj daje lenjost je glupost. On je bas dinamican aspekt koji razbija uljuljkanost velikog trigona. E sad moze doci do lenjosti, verovatno zbog tog naboja i napetosti, pa se zbog toga smoris i dignes ruke od svega, jedino to ;)

Nisam ja lenja.
Nego ne razumem kakav je to cilj prakticno.

E pa to mora da se provali sreco :mazipsa: :lol:
Podrazumeva se skokovit duhovan napredak, e sad u kom smeru i na koji nacin to ti niko ne moze reci. Moramo to sami provaliti.
Mislim moze ti reci neki pro astrolog verovatno, al i to je pitanje u koga se pouzdati. A i nije fora da se sve sazvace :cool::D

A jesi li se ti astralno projektovao ili pricas ovde napamet? :D
Ma idi begaj, od toga moze da se poludi. Ajde meditiracu i meditirala sam ali da izmisljam neku toplu vodu ne mogu. :) Tj. Ne mogu vise :D

A jesi li se ti astralno projektovao ili pricas ovde napamet? :D
Ma idi begaj, od toga moze da se poludi. Ajde meditiracu i meditirala sam ali da izmisljam neku toplu vodu ne mogu. :) Tj. Ne mogu vise :D

Nisam jos, al ne znaci da ne planiram :lol: :lol:
Kad budem javim ;) ...ako ista ostane od mene :mrgreen:
Huuh nije valjda sve ovo previse za tebe? :D ... ti bi da bide lako, shvatljivo? E pa ne moze !! :D

Ono sto mene ovde interesuje kako to da u mom Kiteu ucestvuju dva malefika, drugi Mars i treci Uran. Kako to protumaciti?

U karti neptun nije istaknut...sto ne znaci da ga nema u okviru karte...i da ti nisi svjesna jedinka koja je u stanju da na njemu,kao i svemu drugom više manje "radi".Tako da evo pitam te...je li ti neptun izražen?

Što se tiče kitea...njega u tvom slučaju čine, s jedne strane, kolektivni uran a sa druge, lične planete mars,mjesec i u žižna venera. Poenta kitea svakako jeste intenzivni duhovni rast kroz odnose (čine ga veliki trigon-JU , seksitili-VE) i to upravo prevazilaženjem suprotnosti,različitosti,oprečnosti unutar nas i drugih (fokus problema koji od nas kite traži da "riješimo" jeste žižna opozicija). Zato kada postoji ,pogotovo, snažan kite (uski orbisi)...on od natusa traži stalni fokus na one domene koji čine takvu jednu energetski snažnu konfiguraciju..

Kod tebe, fina emotivna spona u okviru čulnosti materije, koja na ličnom niovu održava jednike u odnosu (venera) uči da prevazidje sve paradokse nazadujućih društvenih konvencija (Ur u jarcu) kada je su ti odnosi u pitanju i dostigne takvu jednu izdignutu emotivnu medjukonekciju (VE/UR) koja će na unutrašnjem nivou biti potpuno oslobodjena svih vanjskih prisila (UR u jarcu)...i biti u stanju da te prisile drustva u isto vrijeme podnosi i pametno "odradjuje" i da ih u isto vrijeme ,na fini,suptilni način kod drustva u okviru licnih odnosa od toga oslobadja...To se naravno postiže samo kada je ta usvojena prisila unutar sebe osvjestena u protivnom su svi odnosi su na svojevrsnoj neproduktivnoj distanci. Dakle natus je u svakom slucaju jedan tragač za odnosima koji će u suštinskom smislu biti pomaknutiji,progresivniji od onih koji su osobi u njenom odrastanju podsvjesno nametnuti vaspitanjem i društvom a čiji su ponavljani obrazaci na izvjestan način cijelog života predodredjeni, koliko god imali raznovrsnu "spoljšnju" formu...Osoba da bi prestala doživljavati njihovo ponavljanje ..mora sazrijevanjem naučiti prevazići,nadići dotadašnju unutrasnju (emotivnu) percepciju odnosa (Ve u raku)...a tek onda privući ono što donosi neko potpuno drugačije intimno iskustvo koje je u emotivnom smislu blisko takvom jednom raspolućenom idealu (kite). Kad kazem intimno ne mislim na seksualno...već duševno.

Poslednja izmena:
U karti neptun nije istaknut...sto ne znaci da ga nema u okviru karte...i da ti nisi svjesna jedinka koja je u stanju da na njemu,kao i svemu drugom više manje "radi".Tako da evo pitam te...je li ti neptun izražen?

Što se tiče kitea...njega u tvom slučaju čine, s jedne strane, kolektivni uran a sa druge, lične planete mars,mjesec i u žižna venera. Poenta kitea svakako jeste intenzivni duhovni rast kroz odnose (čine ga veliki trigon-JU , seksitili-VE) i to upravo prevazilaženjem suprotnosti,različitosti,oprečnosti unutar nas i drugih (fokus problema koji od nas kite traži da "riješimo" jeste žižna opozicija). Zato kada postoji ,pogotovo, snažan kite (uski orbisi)...on od natusa traži stalni fokus na one domene koji čine takvu jednu energetski snažnu konfiguraciju..

Kod tebe, fina emotivna spona u okviru čulnosti materije, koja na ličnom niovu održava jednike u odnosu (venera) uči da prevazidje sve paradokse nazadujućih društvenih konvencija (Ur u jarcu) kada je su ti odnosi u pitanju i dostigne takvu jednu izdignutu emotivnu medjukonekciju (VE/UR) koja će na unutrašnjem nivou biti potpuno oslobodjena svih vanjskih prisila (UR u jarcu)...i biti u stanju da te prisile drustva u isto vrijeme podnosi i pametno "odradjuje" i da ih u isto vrijeme ,na fini,suptilni način kod drustva u okviru licnih odnosa od toga oslobadja...To se naravno postiže samo kada je ta usvojena prisila unutar sebe osvjestena u protivnom su svi odnosi su na svojevrsnoj neproduktivnoj distanci. Dakle natus je u svakom slucaju jedan tragač za odnosima koji će u suštinskom smislu biti pomaknutiji,progresivniji od onih koji su osobi u njenom odrastanju podsvjesno nametnuti vaspitanjem i društvom a čiji su ponavljani obrazaci na izvjestan način cijelog života predodredjeni, koliko god imali raznovrsnu "spoljšnju" formu...Osoba da bi prestala doživljavati njihovo ponavljanje ..mora sazrijevanjem naučiti prevazići,nadići dotadašnju unutrasnju (emotivnu) percepciju odnosa (Ve u raku)...a tek onda privući ono što donosi neko potpuno drugačije intimno iskustvo koje je u emotivnom smislu blisko takvom jednom raspolućenom idealu (kite). Kad kazem intimno ne mislim na seksualno...već duševno.

:sad2:
:aha:
:ortaci:

Pa jeeste. Imam taj neki problem s konvencijom i bavim se glupostima. Imam utisak kao da se trosim ali ocigledno da tako mora :)
Hvala tebi.
A neptun...
Ne znam. Ja razvlacim neku patnju na dusi, sazaljevam slucajeve, ali mislim da sam u kontroli. Mislim da ne romantizujem zivot. I da ne lazem sto se vezuje za Neptun. Mislim da umem da odvajam babe i zabe. :) Tako da jeste mi izrazen Neptun kroz muziku i tugicu ali izrazene su i druge stvari.

Poslednja izmena:
Definitivno ! Kad si videla ovna da nije za borbu i pobedu ;) Pogotovo sa Marsom u Jarcu 0 Saturn u Jarcu ( Izdrzljivost ) u 90 aspektu sa Suncem u ovnu ( egzaltacija) . Aspekt je kvadrat koji daje borbu i materijalizaciju kroz borbu. Ma u 4 , znaci takmicenja u home / domovini.

Super si :) :)

I ako mi moze netko reci ako je slobodan za tranzite da mi objasni,upoznala se sa deckom uzivo 8.8,zapoceli vezu 18.8 ove godine,kakvi su tada bili tranziti? Obecavajuci? Jer napokon osjecam da primam ljubav koliko i dajem,moj mjesec i venera u biku sa jupiterom u 7.kuci :D

Back