Natalna karta i uporedni horoskop!

Screenshot_20190303-012655_Chrome.jpg

Evo, pa ako nekog ne mrzi nek pogleda

Isprepadati nekog na osnovu horoskopa i nije baš vrhunac etičnosti.

A nije ni poenta, ako ćemo realno :D

Mislim da se tu vise radi o scary true vise nego li o ima d' patish prici. :lol:

Mislim, to je apsolutno neizbezno i sa ovim se kad-tad susreo svaki profi astrolog jer hteo-ne hteo, pronadje se neko kome se stvari obistine nakon 5-6 godina onako kako je receno (u medjuvremenu ljudi zaborave pa ih prepadne saznanje da su se stvari odigrale kako je astrolog naglasio da ce biti, recimo). I onda obavezno uslede pozivi, nova pitanja, podpitanja. Ushicenost, cak. Desava se, jbg.

ali to je obicno momentalno, prodje za par dana. Cak ne bih nazvao strahom vec mozda i euforijom neke vrste...

pozdrav svima od mene, nova sam ! :)

prijavila sam se na forum ne bi li mi koja dobra dusa protumacila natale/sinastriju, jer sam u velikoj konfuziji glede osobe s kojom sam u nekoj vrsti veze :D

pa ako mi se posreci i neko mi odgovori, recite koje sve podatke trebate za analizu

unaprijed veliko hvala :*

Sto biste rekli o ovoj osobi?
110vgc6.jpg

Upalo mi je u oko jako ovaj aspekt Ve0Sa u Jarcu i Ma0PL u Skorpionu te Pl60Ve u Skorpionu.Prvo mi pada na pamet,neznam zasto da ova osoba ne moze se odvojiti od svoje prve ljubavi,sa jednom curom je on/off u vezi 7 godina,jednostavno se svako malo vracaju jedno drugome,s time da u sinastriji imaju Pl180Ve,on je pluton,ona je venera.U tih dvije godine koliko su bili razdvojeni on je imao nesto sa par cura,ali nista ozbiljno,jednostavno je cekao da mu se bivsa vrati.

@Hanny22

Astrologija je danas u skladu s vremenom ,sastavila isto neke svoje kondekse (npr. isar) ponašanja (očito s razlogom) ,koji bi svi ljubitelji astrologije trebali možda pročitati, i po kojima npr. nije etično javno iznositi neciju kartu bez njegovog licnog odobrenja...makar se i ne znao identet osobe o kojoj se diskutuje u karti (osim ako je osoba javna ,pa se karta smatra javnim dobrom).. ..Ja isto to nisam naravno znao dok nisam procitao, tako da nista strasno, na tebi je da li ces u vezi toga sebe da preispitaš ili nećeš (ono niko te nece poslati u zatvor lol)... a nzm kakva je politika pdf-a niti se u nju petljam niti sam kompetentan, tako da ovo ne smatraj kao preporuku da kartu izbrises ili nešto tako..već ju gledaj čisto kao neku univerzalnu informaciju...vezanu za samu astrologiju. :)

Tvoja karta?

^ Evo na brzinu, ljubav ti nece biti iz istog grada.

Kakva je to medicinska intervencija bila pre jedno 5 godina? Najveci problem je poceo kada si imao negde oko 28-29 godina. Problemi sa zdravljem su izrazeni, ali izrazena je i velika sposobnost da se svakom poslu pristupi potpuno profesionalno. Gledaj da ne jedes ljuto previse niti bilo sta sto moze da steti debelom crevu. Uspeh trazi preko inostranih ljudi, iz drugih gradova i sl. U stalnom dopisnistvu.

Stoje ti deca intelektualci.
Tvoja karta?

^ Evo na brzinu, ljubav ti nece biti iz istog grada.

Kakva je to medicinska intervencija bila pre jedno 5 godina? Najveci problem je poceo kada si imao negde oko 28-29 godina. Problemi sa zdravljem su izrazeni, ali izrazena je i velika sposobnost da se svakom poslu pristupi potpuno profesionalno. Gledaj da ne jedes ljuto previse niti bilo sta sto moze da steti debelom crevu. Uspeh trazi preko inostranih ljudi, iz drugih gradova i sl. U stalnom dopisnistvu.

Stoje ti deca intelektualci.
Da mozete meni da protumačite polje braka

Back