- Poruka
- 5.887
Kada ovo postane svakodnevnica, onda brate zvocajte 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A mene ne iritira? Još mi nisu uradili lobotomijuRedje muskarci zvocaju, obicno to rade zene a mene to iritira jako.
Pa to uopšte nije bila sprdnja. Stvarno bih volela da upoznam.mene bi bilo sramota da pravim sprdnju od necega s cim se neko muci svaki dan
Kultivisan muskarac - muz,bez pitanja,tj.odobrenja zene,nesme da ima sa njom polni odnos,ako se njoj tog dana,jednostavno "nece".!Pa ovde ako kazes da si glava kuce i da zena ne moze da palamudi odma skacu da ti se krvi napiju, da si primitivac, naslinik, i sta ne sve.
To je zato sto to nikad nisi doziveo.....pa mislis da je to kao fetish za sve ljude, ali nije, samo za mazohiste....u ovoj neyebizi bi pristao i da me neka nasilno prisili na sex
Kultivisan je onaj koji ne sme da misli bez odobrenja zene....ne znam zasto svodjenje na seks.....Kultivisan muskarac - muz,bez pitanja,tj.odobrenja zene,nesme da ima sa njom polni odnos,ako se njoj tog dana,jednostavno "nece".!
Veci nasilnik jeste, ali si ti zato krupnija zverka, pa ne vidim razlog za nasilje...recimo za peting vise ide,,,,Cekaj kako si meni reko da sam nasilan a sad da je moja zena veci
Ovo recimo se zove nasilje...Ja sam nasilnik samo u samoodbrani
A zove se nasilje jer nije ispod toga napisala " ja cu da cepam drva svaki dan, a ti peri sudove"
jok, vise kao bezobrazluk....sto pitas? Da se nisi salila?@Metronomy šta si zapenio, zar ne kapiraš šalu?
A kad se ti salis a da nije podrugljivo na muski racun?@Metronomy šta si zapenio, zar ne kapiraš šalu?
Da nema zvocanja tebi bi bilo dosadno....A mene ne iritira? Još mi nisu uradili lobotomiju![]()
Ne vredi sada da ublazavas kao eto malo smo se zezali....A ako baš insistiraš "na tekstu ispod slike" evo može ovo: "Ja sam išla u kupovinu namirnica, napravila ručak, a ti operi sudove".
Kod sečenja drva bi moglo: "Ti si sekao drva, ja ću naložiti vatru i paziti ceo dan da je održavam"
Itd. Sve se može ako ima razuma, ako još ima i ljubavi, tek onda sve može.
Pa to uopšte nije bila sprdnja. Stvarno bih volela da upoznam.
Jesam se šalilajok, vise kao bezobrazluk....sto pitas? Da se nisi salila?

Takođe, samo je problem što mi niko ne veruje, jbte jednom lik zvao muriju zato što sam ga udarila nogom u glavu, dok su me hapsili, nisam verovala šta se dešava.Ja sam nasilnik samo u samoodbrani

Takođe, samo je problem što mi niko ne veruje, jbte jednom lik zvao muriju zato što sam ga udarila nogom u glavu, dok su me hapsili, nisam verovala šta se dešava.
Još leto, puno naselje a meni lisice još na leđa, jbte kao da sam Hanibal Lektor, svi gledaju, zemljo otvori se...
Onda u policiji su uveli i tog smrada i ja sam pomislila kad sam ga videla "Tek sad ću ti jjebbem mater" i počnem da glumim šatro tužna faca, još tužnija priča, kažem "On je meni već pretio da će ovako nešto da mi namesti zato što sam ga odbila, šmrc, šmrc, pa zar je moguće da mu verujete, on mene maltretira šmrc već duže vreme šmrc, pa ja ne bih mogla na kraju krajeva toliko visoko ni ruku da podignem akamoli da ga udarim nogom u glavu"
Na kraju mene puste, a njega zadrže zbog lažne prijave![]()

Ne radi se o svodjenju na seks,vec je to jedan od nacina,kojim muskarci najvise narusavaju integritet zene.....Kultivisan je onaj koji ne sme da misli bez odobrenja zene....ne znam zasto svodjenje na seks.....
Hajde probaj zivota ti da se upoznas sa nekom devojkom a da joj ne narusis integritet intime....Ne radi se o svodjenju na seks,vec je to jedan od nacina,kojim muskarci najvise narusavaju integritet zene.....
Istina uvek boli, al kad boli muskarca to je vec cudnoUmri muski _ Drugar.Imas puno zbrkanih nejasnih pojmova,nista te nisam razumeo.Moras da pises jasno i kultivisano (ako mozes). Medjutim,razumeo
sam iz tvog zbrkanog izlaganja,da ti zene ne cenis i ne postujes.! To ne mogu da shavatim,danas u 21 veku treceg milenijuma.!?!
Pises kao ortodoksni Srbin,ali iz vremena Karadjordja,kada je dobra puska,vredela vise od dve mlade zene.!!!
Jeste,boli me kada bilo ko ponizava zene.Zene su daleko visa bica od nas muskaraca.Nema na svetu vecih bitangi od nekih muskaraca,koji samoIstina uvek boli, al kad boli muskarca to je vec cudno