hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.284
ko zna kakav je izveštaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoćeš da mi kažeš da bi tebi bilo lakše da ti neko polomi rebra, izudara po licu i išutira po bubrezima, nego da ti žena malo zvoca??Danas su žene dosta emancipovanije nego nekad,pa se sve vise cuje kako vrse nasilje nad muskarcima.Moje misljenje je da je to uglavnom psihicko nasilje koje je mnogo gore i teze od fizickog.
Ja pristajem na to sve pod uslovom da mi vise nikada ne zvoca.Hoćeš da mi kažeš da bi tebi bilo lakše da ti neko polomi rebra, izudara po licu i išutira po bubrezima, nego da ti žena malo zvoca??
Svaka tebi čast.Ja pristajem na to sve pod uslovom da mi vise nikada ne zvoca.

Muškarac koji jednom digne ruku na ženu, više je ne spušta!Toga bi trebalo da bude svesna svaka žena. Ovakvo batinanje koje si ti opisala, je stvar za psihijatriju ili neku ustanovu zatvorenog tipa(napr.zatvor).Druga je problematika u ženama koje trpe ovakvo nasilje.To se već graniči sa mazohiznom,pa je i njima potrebno lečenje. Osuđujem nasilje, ali osuđujem i onog ko je punoletan/na i isto trpi.Ne vezano da li se radi o ženama ili muškarcima.Ne vezano o uzrocima("korenima") , motivima i načinima na koji se nasilje ispoljava(psihičko ili fizičko).Jer, kao što rekoh... , to je već stvar za psihijatriju.Normalan čovek ili žena se tome odupire, ne trpi.Jer da bi opstala, mora sačuvati svoj integritet. Žrtva koja nasilje trpi,izaziva sažaljenje drugih, ali su joj "mehanizmi" odbrane slabi ili ne postoje, jer ili uživa u nanošenju patnji i bola(mazohizam).Uglavnom zbog toga na to pristaje i trpi.Hoćeš da mi kažeš da bi tebi bilo lakše da ti neko polomi rebra, izudara po licu i išutira po bubrezima, nego da ti žena malo zvoca??
Naravno da je stvar za psihijatriju. A misliš da batinanje koje sam ja opisala ne postoji u porodicama? Itekako postoji. O ženama koje trpe takvo nasilje mogu da se pišu knjige. Svakako ih ne treba osuđivati i govoriti kako one to žele jer tu postoji mnogo faktora zašto one ostaju sa takvim muškarcima. Od toga da ne mogu da pobegnu, do pretnji ostalim članovima porodice, straha, nemogućnosti države da pomogne i tako dalje. To je već preveliko udubljivanje u temu.Muškarac koji jednom digne ruku na ženu, više je ne spušta!Toga bi trebalo da bude svesna svaka žena. Ovakvo batinanje koje si ti opisala, je stvar za psihijatriju ili neku ustanovu zatvorenog tipa(napr.zatvor).Druga je problematika u ženama koje trpe ovakvo nasilje.To se već graniči sa mazohiznom,pa je i njima potrebno lečenje. Osuđujem nasilje, ali osuđujem i onog ko je punoletan/na i isto trpi.Ne vezano da li se radi o ženama ili muškarcima.Ne vezano o uzrocima("korenima") , motivima i načinima na koji se nasilje ispoljava(psihičko ili fizičko).Jer, kao što rekoh... , to je već stvar za psihijatriju.
Vidi...za sve postoji rešenje.I svako rešenje je bolje, nego trpeti nasilje.Tako postoje i žene koje su nasilnicima "presudile" i bile su oslobođenje sankcija(robije), jer su dokazano bile žrtve nasilja u porodici. Koja je razlika u ženi koju muž prebije i ona ga nakon toga recimo ubije, od žene koja bude prebijanja iz dana u dan?Razlika je u" mehanizmu" odbrane. Jedna je tip žrtve, u drugom slučaju je nasilnik digao ruku na pogrešnu ženu.Naravno da je stvar za psihijatriju. A misliš da batinanje koje sam ja opisala ne postoji u porodicama? Itekako postoji. O ženama koje trpe takvo nasilje mogu da se pišu knjige. Svakako ih ne treba osuđivati i govoriti kako one to žele jer tu postoji mnogo faktora zašto one ostaju sa takvim muškarcima. Od toga da ne mogu da pobegnu, do pretnji ostalim članovima porodice, straha, nemogućnosti države da pomogne i tako dalje. To je već preveliko udubljivanje u temu.
To su mene bas pitale gospodje forumasice haha
Velika vecina nisu mazohisti, valjda ne mislis stvarno sve ovo sto si pisalaMuškarac koji jednom digne ruku na ženu, više je ne spušta!Toga bi trebalo da bude svesna svaka žena. Ovakvo batinanje koje si ti opisala, je stvar za psihijatriju ili neku ustanovu zatvorenog tipa(napr.zatvor).Druga je problematika u ženama koje trpe ovakvo nasilje.To se već graniči sa mazohiznom,pa je i njima potrebno lečenje. Osuđujem nasilje, ali osuđujem i onog ko je punoletan/na i isto trpi.Ne vezano da li se radi o ženama ili muškarcima.Ne vezano o uzrocima("korenima") , motivima i načinima na koji se nasilje ispoljava(psihičko ili fizičko).Jer, kao što rekoh... , to je već stvar za psihijatriju.Normalan čovek ili žena se tome odupire, ne trpi.Jer da bi opstala, mora sačuvati svoj integritet. Žrtva koja nasilje trpi,izaziva sažaljenje drugih, ali su joj "mehanizmi" odbrane slabi ili ne postoje, jer ili uživa u nanošenju patnji i bola(mazohizam).Uglavnom zbog toga na to pristaje i trpi.
Dobro...sad kad bih terala sprdnju na ovom pdf-u, rekla bih da ovako može na muškarca "vrištati" samo nezadovoljna i "nezadovoljena" žena.Broj žena koje su u Srbiji optužene za nasilje prema muškarcima povećao se u poslednjih 15 godina čak 60 puta, stoji u najnovijim izveštajima Ministarstva unutrašnjih poslova.Kakvo je vase misljenje o ovoj pojavi ?
Pogledajte prilog 681360
Šta je po tebi osoba koja trpi da se neko nad njim iživljava? Majka Tereza?Velika vecina nisu mazohisti, valjda ne mislis stvarno sve ovo sto si pisala
Prvo jedno mnogo bitno pitanje ako hoces da odgovoris naravno: Jel si bila zrtva nasilja nekad al ono ozbiljno a ne da te je neko udario par puta?Šta je po tebi osoba koja trpi da se neko nad njim iživljava? Majka Tereza?
Nisam bila žrtva nikakvog nasilja, niti sam tip osobe koji bi to mogao trpeti.Kao što sam već rekla, ne opravdan ni nasilje, niti trpljenje istog. Zašto? Zato što je to začarani krug iz koga žrtva mora naći izlaz, što pre.Prvo jedno mnogo bitno pitanje ako hoces da odgovoris naravno: Jel si bila zrtva nasilja nekad al ono ozbiljno a ne da te je neko udario par puta?
Evo i odgovora, takve osobe su preplasene i ako pocnu da se nekome zale mogu da prodju jos gore pa da ugroze i jos nekoga, mentalno su drugaciji od obicnih ljudi emotivno prilicno nestabilni i zbog tog nasilja moze da im se promeni mnogo toga u zivotu. Znaci drugaciji jesu za druge ljude su cudni i nazivace ih svakakvim imenima, ali nisu mazohisti uglavnom
Pa niko ne razmislja uh vidi kako divan dan bas bih volela da me neko bije danas. To se ne opravdava prosto si zrtva nasilja niko te nista ne pita i prepustena si sebiNisam bila žrtva nikakvog nasilja, niti sam tip osobe koji bi to mogao trpeti.Kao što sam već rekla, ne opravdan ni nasilje, niti trpljenje istog. Zašto? Zato što je to začarani krug iz koga žrtva mora naći izlaz, što pre.
Ma... ko ti kažePa niko ne razmislja uh vidi kako divan dan bas bih volela da me neko bije danas. To se ne opravdava prosto si zrtva nasilja niko te nista ne pita i prepustena si sebi
Postoje i žene nasilnici. Ima i onih koje biju svoje muževe. Muževi trpe najviše ako u tom braku ima i dece. Zna se politika naših sudova, dete u većini slučajeva pripadne majci. U tom slučaju muževi preživljavaju još veći pakao. Pored toga što su žrtve ostaju i bez onoga što najviše vole, a to su deca. To je pravi začarani krug. Zato je najbolje ne trpeti, već odmah prijaviti nasilnika nadležnim službama, bar će negde biti zabeleženo.Broj žena koje su u Srbiji optužene za nasilje prema muškarcima povećao se u poslednjih 15 godina čak 60 puta, stoji u najnovijim izveštajima Ministarstva unutrašnjih poslova.Kakvo je vase misljenje o ovoj pojavi ?
Pogledajte prilog 681360
Cekaj kako si meni reko da sam nasilan a sad da je moja zena veciU principu zene su veci nasilnici od muskaraca, kao generalno fizicki slabije nalaze druge puteve za nasilje, pa cesto pristaju na nasilje muskaraca da bi sprovele svoje nasilje.
Od 1000 zena 800 ce ispoljiti neki vid nasilja, paleta nacina se jako prosirila pa je i nasilje vidljivije...recimo najveci broj nasilnica svoje nasilje sprovodi javno tako da je mnogo lakse utvrditi ko je nasilnik zato se i odnos drzave menja prema zenama...zena sudija nije slepac da ne vidi ko je agresivniji od dvoje koji stoje pred njom...ma koliko neke poluzene i polumuskarci pisali lazne izvestaje....
Znate u srbiji je 90% sudija zena....tako da je tesko tvrditi da su muskarci ti koji su na strani muskaraca u sporovima oko nasilja u porodici....
Ja bih volela da upoznam muškarca koga žena "bije"Postoje i žene nasilnici. Ima i onih koje biju svoje muževe. Muževi trpe najviše ako u tom braku ima i dece. Zna se politika naših sudova, dete u većini slučajeva pripadne majci. U tom slučaju muževi preživljavaju još veći pakao. Pored toga što su žrtve ostaju i bez onoga što najviše vole, a to su deca. To je pravi začarani krug. Zato je najbolje ne trpeti, već odmah prijaviti nasilnika nadležnim službama, bar će negde biti zabeleženo.
Poseti sigurne kuće.Ja bih volela da upoznam muškarca koga žena "bije"
mene bi bilo sramota da pravim sprdnju od necega s cim se neko muci svaki danJa bih volela da upoznam muškarca koga žena "bije"
Pa ni muskarac ne muci "samo fizički", uz to se podrazumeva da je vređa i preti.Zena moze da muci muskarca psihicki sto je mnogo gore od fizickog zlostavljanja.
Pravi muskarac nikoga ne muci. To je gnjida. Ja sam mislio na zvocanje i knjucanje u mozak zene u mozak od muskarca. To mi je gore zlostavljanje nego da me isprebijaju na ulici. A sto si mi kupio x factor rumenilo rekla sam ti da hocu drugo i slicne stvari..Pa ni muskarac ne muci "samo fizički", uz to se podrazumeva da je vređa i preti.
Šta si ti zamislio? Scenu kako muškarac šutira ženu koja je pala od udaraca i leži na pločicama a inače dok je šutira govori joj: "Ljubavi moja" pa drugi šut: "Volim te najviše na svetu", pa pljune na nju, kaže: "Mene ovo boli više nego tebe" i tako daljeeeee
Pa i ja "zvocam" kad keva ide u prodavnicu i ja joj kažem da mi kupi gumene bombone, ona dođe kući sa 8 kesa, a zaboravila jednu jedinu stvar koju sam tražila, pa šta.Pravi muskarac nikoga ne muci. To je gnjida. Ja sam mislio na zvocanje i knjucanje u mozak zene u mozak od muskarca. To mi je gore zlostavljanje nego da me isprebijaju na ulici. A sto si mi kupio x factor rumenilo rekla sam ti da hocu drugo i slicne stvari..

Redje muskarci zvocaju, obicno to rade zene a mene to iritira jako.Pa i ja "zvocam" kad keva ide u prodavnicu i ja joj kažem da mi kupi gumene bombone, ona dođe kući sa 8 kesa, a zaboravila jednu jedinu stvar koju sam tražila, pa šta.
Ala ste svi postali meki kao pamuk, ništa ne sme da vam se KAŽE, odmah je to "zvocanje" koje je u poslednje vreme koliko čitam proglašeno od zezanja do ozbiljnog "nasilja nad muškarcima".
Inače, "zvocanje" uopšte nije "rezervisano samo za žene" (" Gde sam ostavio ključeve? Što mi nisi ispeglala tamno plavu košulju? Ova sarma je mnogo velika, savijaj manje!, Gulaš nije dovoljno slan! Kol'ko bre da čekam još tu kafu? Što si zavezala kosu? )
Ne mogu da verujem da se i zvocanje deli na muško i žensko
Brate, druže, zvoc je zvoc. To je kao sa mozgom, ili ga imaš ili nemaš, a ne ove supermoderne knjige koje serendaju "Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere", i slično.