Nasilje žena nad muškarcima

Kada ovo postane svakodnevnica, onda brate zvocajte :lol:

FB_IMG_1587750098932.jpg

Ja sam nasilnik samo u samoodbrani
Ovo recimo se zove nasilje...
Kada ovo postane svakodnevnica, onda brate zvocajte :lol:

Pogledajte prilog 687150
A zove se nasilje jer nije ispod toga napisala " ja cu da cepam drva svaki dan, a ti peri sudove"
Nije napisala ni " ti ribaj pod, a ja cu da ocistim stalu", ali da zvoca kako je pranje sudova tesko i da dokazuje muke jadnih zena sto rade posao od dva sata ceo dan dok ti kopas jarak za kanalizaciju koju treba da dovuce selo to ne pominje.
Da ne govorimo o nasilju tipa " Dragana ide na godisnji odmor na havaje", a ja ne mogu ni u crnu goru jer si me ti upregao da ti cuvam decu.....
Nemoj slucajno da joj odgovoris " ti si htela decu", jer onda iskace azdaja koja nije nasilnik, nego neman...opravdano, jer je ona zena.....nezasticena...

Poslednja izmena:
A ako baš insistiraš "na tekstu ispod slike" evo može ovo: "Ja sam išla u kupovinu namirnica, napravila ručak, a ti operi sudove".

Kod sečenja drva bi moglo: "Ti si sekao drva, ja ću naložiti vatru i paziti ceo dan da je održavam"

Itd. Sve se može ako ima razuma, ako još ima i ljubavi, tek onda sve može.

A ako baš insistiraš "na tekstu ispod slike" evo može ovo: "Ja sam išla u kupovinu namirnica, napravila ručak, a ti operi sudove".

Kod sečenja drva bi moglo: "Ti si sekao drva, ja ću naložiti vatru i paziti ceo dan da je održavam"

Itd. Sve se može ako ima razuma, ako još ima i ljubavi, tek onda sve može.
Ne vredi sada da ublazavas kao eto malo smo se zezali....

Ovome se nisi nasmejala
Pa to uopšte nije bila sprdnja. Stvarno bih volela da upoznam.

Ja sam nasilnik samo u samoodbrani
Takođe, samo je problem što mi niko ne veruje, jbte jednom lik zvao muriju zato što sam ga udarila nogom u glavu, dok su me hapsili, nisam verovala šta se dešava.
Još leto, puno naselje a meni lisice još na leđa, jbte kao da sam Hanibal Lektor, svi gledaju, zemljo otvori se...
Onda u policiji su uveli i tog smrada i ja sam pomislila kad sam ga videla "Tek sad ću ti jjebbem mater" i počnem da glumim šatro tužna faca, još tužnija priča, kažem "On je meni već pretio da će ovako nešto da mi namesti zato što sam ga odbila, šmrc, šmrc, pa zar je moguće da mu verujete, on mene maltretira šmrc već duže vreme šmrc, pa ja ne bih mogla na kraju krajeva toliko visoko ni ruku da podignem akamoli da ga udarim nogom u glavu"

N
a kraju mene puste, a njega zadrže zbog lažne prijave :rotf:

Takođe, samo je problem što mi niko ne veruje, jbte jednom lik zvao muriju zato što sam ga udarila nogom u glavu, dok su me hapsili, nisam verovala šta se dešava.
Još leto, puno naselje a meni lisice još na leđa, jbte kao da sam Hanibal Lektor, svi gledaju, zemljo otvori se...
Onda u policiji su uveli i tog smrada i ja sam pomislila kad sam ga videla "Tek sad ću ti jjebbem mater" i počnem da glumim šatro tužna faca, još tužnija priča, kažem "On je meni već pretio da će ovako nešto da mi namesti zato što sam ga odbila, šmrc, šmrc, pa zar je moguće da mu verujete, on mene maltretira šmrc već duže vreme šmrc, pa ja ne bih mogla na kraju krajeva toliko visoko ni ruku da podignem akamoli da ga udarim nogom u glavu"

N
a kraju mene puste, a njega zadrže zbog lažne prijave :rotf:

Pustili su sigurno i njega malo kasnije morali tako da urade zbog protokola.Mogu da zamislim sta su mu jos i rekli. :kafa:

• Haha
Reactions: DUH
Ne radi se o svodjenju na seks,vec je to jedan od nacina,kojim muskarci najvise narusavaju integritet zene.....
Hajde probaj zivota ti da se upoznas sa nekom devojkom a da joj ne narusis integritet intime....
Bila neka profesionalni psiholog, i njena drugarica sociolog i isto tako tvrdili da zele da se u razgovoru postuje integritet i narocito licni prostor intime.
Ja rekoh, ajd...da vidimo kako ce to da izgleda....
Moguce je, ali zene nisu sklone tome....
I cim krene, odmah faul, ja joj ukazem, a malo opet pocne ,opet faul....ja opet ukazem...
I na kraju ona zakljuci da ne moze da upoznas osobu ako joj ne zadires u licni intimni prostor, tj da ne ispostujes njen integritet u tome prvo a posle i u ostalome...

Lepo je to kad razmisljas kao zena, u oblacima i sebicno i povrsno pa ti se cini da je ok, da ti doziras sta je intima i sta je integritet, a da ne obracas paznju na drugu stranu....ali to nije to...

Zato ovakve recenice koje koriste previse siroke pojmove kao integritet zene , ne da nisu dobre, nego su zlo.....jer otvaraju pandorinu kutiju , kao i kod intime i ove profesionalke psihologa.

Mora to konkretnije...
Ili je jednostrano tumacenje , svako svoje i onda imamo ovo sto danas imamo , zenama se udovoljava i njihovim bleskastim sebicnim egocentricnim a povrsnim i bleja opservacijama , a muskarcima se lepe etikete vise nego na aerodromskim torbama...

Umri muski _ Drugar.Imas puno zbrkanih nejasnih pojmova,nista te nisam razumeo.Moras da pises jasno i kultivisano (ako mozes). Medjutim,razumeo
sam iz tvog zbrkanog izlaganja,da ti zene ne cenis i ne postujes.! To ne mogu da shavatim,danas u 21 veku treceg milenijuma.!?!
Pises kao ortodoksni Srbin,ali iz vremena Karadjordja,kada je dobra puska,vredela vise od dve mlade zene.!!!

Umri muski _ Drugar.Imas puno zbrkanih nejasnih pojmova,nista te nisam razumeo.Moras da pises jasno i kultivisano (ako mozes). Medjutim,razumeo
sam iz tvog zbrkanog izlaganja,da ti zene ne cenis i ne postujes.! To ne mogu da shavatim,danas u 21 veku treceg milenijuma.!?!
Pises kao ortodoksni Srbin,ali iz vremena Karadjordja,kada je dobra puska,vredela vise od dve mlade zene.!!!
Istina uvek boli, al kad boli muskarca to je vec cudno

Back