Nasilje u OŠ "Jožef Atila" u Novom Sadu

Dakle, ponovo neobaveštenost, sindrom "Koštuničinog zakrčenja centara za informisanje" se širi kao epidemija..
http://www.telegraf.rs/vesti/75710-nezadovoljni-roditelji-ispisuju-decu-iz-osnovne-skole-jozef-atila
On nezna, on nije obavešten..moja baka je umela da kaže, citiraću: "Kad nemaš šta pametno da kažeš, ti ćuti!"
Žalosno je što svi ono znaju ali avaj.....

"Čuo sam da direktor hoće neke roditelje i da tuži, jer su o dešavanjima u školi davali izjave medijima"

No-no roditelji! Sram vas bilo! Zašto ste sve ovo morali objaviti u medijima! Eto, niti sam išao u MUP da prijavim slučaj, niti u inspekciju, stvarno nisam mislio da mrdnem iz ove moje kožne fotelje, ali sada ću morati...baš sam se zalepio...E odoh malo do suda da tužim ove roditelje kada mi ne daju mira da seduckam u mojoj fotelji. I ta deca, šta se bune...malo su se igrala i zezala, pa šta onda.

"Čuo sam da direktor hoće neke roditelje i da tuži, jer su o dešavanjima u školi davali izjave medijima"

No-no roditelji! Sram vas bilo! Zašto ste sve ovo morali objaviti u medijima! Eto, niti sam išao u MUP da prijavim slučaj, niti u inspekciju, stvarno nisam mislio da mrdnem iz ove moje kožne fotelje, ali sada ću morati...baš sam se zalepio...E odoh malo do suda da tužim ove roditelje kada mi ne daju mira da seduckam u mojoj fotelji. I ta deca, šta se bune...malo su se igrala i zezala, pa šta onda.

Treba znati plivati, naci meru, RADITI, imati ODGOVORNOST i OBAVEZU..informacije od javnog znacaja, pravo na informisanje..da, cula sam a evo i procitala da je tuzio roditelje..tuzio je sto ne cute i ne kriju problem, ako!! E, neka se sad kliže o bananu koju je sam ispustio..o kako su svi isti, kao klonirani, da zataskaju...
Ma jasno mi je da je problem kompleksan i da zaista svi nosimo odgovornost ali ovo GORI!!

Nisam ni sumnjao da je Kostunica kriv za sve.
Naravno da je Koštunica, eto i ti se slažeš, on je otvorio sezonu neobaveštenosti, obavezan stil- biti neobavešten, narod ima bolji naziv za to: Praviti se lud- ja ću dopuniti- Praviti se lud, jer to ili jesi ili si dovoljno bezobrazan da se tako izjašniš..
Koštuničizam.......virusno obolenje od koje obolevaju u ovom slučaju direktori škola mada se virus širi nekapljicnim putem tj virus je stalno prisutan izmedju redova Zakona o obrazovanju i podzakonskim aktima...

Sentenca-"Mislim dakle postojim" je davno izgubila smisao, u ličnom primeru ali nažalost i u primeru meni mnogih dragih ljudi ona sada znači-"Mislim, dakle pravim sebi neprilike".....dođoh, videh, pobegoh.....ustah i odustah- beše li ovo aorist?
Uskogrudo posmatranje stvari i stavljanje ih u funkciju trenutka, sramota!! Meni je ovo deo potencijalne lančane reakcije i to mnogo jače od nuklearne gde šteta koja nastane neće imati mernu jedinicu- težiće beskonačnosti.....nisam fatalista ali matematika ili fizika, šta god, je ovde jasna kao dan..

Digresija.....citam dnevne novine svaki dan, kako one "ozbiljnije" tako i one manje "ozbiljne", danima je udarna vest da li pevacica broj 1 ima više sledbenika na twitteru od pevacice broj 2....sanjam li?
Nikad se izgleda ova mocvara nece isusiti..neka mi niko ne zameri, ovo je samo subjektivan stav..
Ja jesam Jozef K. i ovo jeste Proces..

Naravno da je Koštunica, eto i ti se slažeš, on je otvorio sezonu neobaveštenosti, obavezan stil- biti neobavešten, narod ima bolji naziv za to: Praviti se lud- ja ću dopuniti- Praviti se lud, jer to ili jesi ili si dovoljno bezobrazan da se tako izjašniš..
Koštuničizam.......virusno obolenje od koje obolevaju u ovom slučaju direktori škola mada se virus širi nekapljicnim putem tj virus je stalno prisutan izmedju redova Zakona o obrazovanju i podzakonskim aktima...

Ma maravno. Omn je zapravo i vaspitao ove male nakaze da budu nasilnici, a usput on je i kriv sto roditelji nisu imali hrabrosti da zastite svoje dete. A i inace, on je sisio s vlasti kad su se ove nakaze radjale. Kako je opste poznato da on nije u mogucnsti da i licno uzacne. moze se prerdpostaviti da je na njih uticao telepatskim putem da postanu zli, surovi primitivci i zlikovci.

Digresija.....citam dnevne novine svaki dan, kako one "ozbiljnije" tako i one manje "ozbiljne", danima je udarna vest da li pevacica broj 1 ima više sledbenika na twitteru od pevacice broj 2....sanjam li?
Nikad se izgleda ova mocvara nece isusiti..neka mi niko ne zameri, ovo je samo subjektivan stav..
Ja jesam Jozef K. i ovo jeste Proces..

Pa okupatorske novine i nemaju za cilja da te nesto obaveste. Da postoje neke nase novine, u njia bi mozda moga da se informisese. Obzirom da na postoje, mozes samo da budes neobavesten, ko i Kostunica.

meni je poznat jedino stari dobri sistem: nasiljem protiv nasilja
koliko god da deluje primitivno i zastarelo jedino to pomaze.moljakanje i slanje pisam ne vodi nicemu.

ako zelis da zastitis svoje dete moras ozbiljno nekome da pripretis i da preuzmes stvari u svoje ruke.
inace ode sve pod astal ;)

Ne razumem... Zasto onda placamo i cemu sluze institucije kao sto su prosvetne inspekcije, skolske uprave, gradske i pokrajinske vlasti? Zar ne bi oni trebali da nas zastite od samovolje i bahatosti pojedinca koji vodi skolu u gradu sa 1300 dece? Od psihologa i pedagoga koji ni prstom ne mrdaju godinama, a nasilje u njihovoj skoli buja? Od skolskog odbora koji kroji sa direktorovim makazama u rukama? Najstrasnije od svega je to sto se tim makazama seku nasa deca.

meni je poznat jedino stari dobri sistem: nasiljem protiv nasilja
koliko god da deluje primitivno i zastarelo jedino to pomaze.moljakanje i slanje pisam ne vodi nicemu.

ako zelis da zastitis svoje dete moras ozbiljno nekome da pripretis i da preuzmes stvari u svoje ruke.
inace ode sve pod astal ;)

Ne razumem... Zasto onda placamo i cemu sluze institucije kao sto su prosvetne inspekcije, skolske uprave, gradske i pokrajinske vlasti? Zar ne bi oni trebali da nas zastite od samovolje i bahatosti pojedinca koji vodi skolu u gradu sa 1300 dece? Od psihologa i pedagoga koji ni prstom ne mrdaju godinama, a nasilje u njihovoj skoli buja? Od skolskog odbora koji kroji sa direktorovim makazama u rukama? Najstrasnije od svega je to sto se tim makazama seku nasa deca.

]Ne razumem... Zasto onda placamo i cemu sluze institucije kao sto su prosvetne inspekcije, skolske uprave, gradske i pokrajinske vlasti?[/U] Zar ne bi oni trebali da nas zastite od samovolje i bahatosti pojedinca koji vodi skolu u gradu sa 1300 dece? Od psihologa i pedagoga koji ni prstom ne mrdaju godinama, a nasilje u njihovoj skoli buja? Od skolskog odbora koji kroji sa direktorovim makazama u rukama? Najstrasnije od svega je to sto se tim makazama seku nasa deca.

eh zasto,zasto,zasto... zasto radimo i placamo ostalih 1000 bespotrebnih stvari? odavno niko ne radi svoj posao kako treba.

ovamo ucenici jedan drugog isprebijavaju,godinama terorisu pa boze moj i siluju.ali to nije nista opasno.
opasno je kada majka osamari svoje dete, jel pa ona je sadista

To ne pije vodu,i mene su *ebali u osnovnoj do jedno sestog razreda,i jednom sam puk'o i poceo da dlanisem onoga ko je bio najblizi,e od tad se sve lepo umirilo,i sad sam sa svima njima u full odnosima..

dobri stari zakon prirode... ako ne pokazes zube hebo si cvarka.
koliko god da to bode oci ovim modernim humanistima i bolesnima od pacifizma, jednostavno svet tako funkcionise.
uvek ima slabijih i jacih.i jacih koji ce to da zloupotrebe

Cuo sam da su i juce bila kola hitne pomoci u skoli... Jednom uceniku je drugi ucenik slomio nos... A cuo sam i da je diske rekao da to oni nisu dobro videli. kola hitne pomoci ispred skole u toku prepodneva samo su se prividjala pojedinima po Telepu, a deca su se "samo grudvala". Ali daleko od gelendera... znate tamo gde su se deca pre neki dan bas lepo igrala. Ipak je to i dalje najbezbednija skola u Novom Sadu :zskace:

Cuo sam da su i juce bila kola hitne pomoci u skoli... Jednom uceniku je drugi ucenik slomio nos... A cuo sam i da je diske rekao da to oni nisu dobro videli. kola hitne pomoci ispred skole u toku prepodneva samo su se prividjala pojedinima po Telepu, a deca su se "samo grudvala". Ali daleko od gelendera... znate tamo gde su se deca pre neki dan bas lepo igrala. Ipak je to i dalje najbezbednija skola u Novom Sadu :zskace:

Pardon, ispravka, nije mu slomljen nos, vec je SAMO imao potres mozga...:tajna:

Pardon, ispravka, nije mu slomljen nos, vec je SAMO imao potres mozga...:tajna:

Uzas, uzas, nije samo potres mozga i nos je slomljen a skola cuti, malopre sam licno zvala skolu da vidim sta je bilo i da li ce nesto reci ali NEEEEEEEEEEEEE, opet cute i pokusavaju da sakriju.
Ni pedagog ni psiholog NE RADE NISTA!!!! Glavni Baja pogotovo!!
Stidite se bagro u foteljama..
Ne smeniti, uhapsiti za primer!!
Glavni Baja je protiv Unicefovog programa "Skole bez nasilja" jer "NASILJA NEMA"-hahah, a za poslednjih mesec dana samo isplivavaju afere, on opet kaze DECIJA IGRA!! Hajde ti i ja Bajo da se tako igramo, ja te bacim s ograde i polomim ti nos, moze? Ok, igra odraslih, posteno?
Beskrupulozno vodis politiku "Zavadi pa vladaj do penzije" (kao Marsal), nastavnici placu i boje se za svoj hleb, misle krivi roditelji, ma kriv si ti Bajo, sramoto!!
A kakva je to skola ljudi bila do skoro, do uvodjenja strahovlade gore pomenutog, zaista je bila skola za primer......
DOLE BAJA!!!!!!!!!!!!!

Uzas, uzas, nije samo potres mozga i nos je slomljen a skola cuti, malopre sam licno zvala skolu da vidim sta je bilo i da li ce nesto reci ali NEEEEEEEEEEEEE, opet cute i pokusavaju da sakriju.
Ni pedagog ni psiholog NE RADE NISTA!!!! Glavni Baja pogotovo!!
Stidite se bagro u foteljama..
Ne smeniti, uhapsiti za primer!!
Glavni Baja je protiv Unicefovog programa "Skole bez nasilja" jer "NASILJA NEMA"-hahah, a za poslednjih mesec dana samo isplivavaju afere, on opet kaze DECIJA IGRA!! Hajde ti i ja Bajo da se tako igramo, ja te bacim s ograde i polomim ti nos, moze? Ok, igra odraslih, posteno?
Beskrupulozno vodis politiku "Zavadi pa vladaj do penzije" (kao Marsal), nastavnici placu i boje se za svoj hleb, misle krivi roditelji, ma kriv si ti Bajo, sramoto!!
A kakva je to skola ljudi bila do skoro, do uvodjenja strahovlade gore pomenutog, zaista je bila skola za primer......
DOLE BAJA!!!!!!!!!!!!!

aj sad i ti...zalutala ledenjaca koja je decako polomila nos... tesko da se moze okarakterisati kao nasilje ;)
budimo realni.
koliko se secam grudvanje ne spada u nasilnicko ponasanje.. :think:

aj sad i ti...zalutala ledenjaca koja je decako polomila nos... tesko da se moze okarakterisati kao nasilje ;)
budimo realni.
koliko se secam grudvanje ne spada u nasilnicko ponasanje.. :think:
Vidi, stvar je u tome sto treba ispitati sta je bilo a ne cutati i kriti..to sam htela da kazem..imam valjda prava da kad nazovem skolu dobijem neki odgovor a ne spustenu slusalicu...

Vidi, stvar je u tome sto treba ispitati sta je bilo a ne cutati i kriti..to sam htela da kazem..imam valjda prava da kad nazovem skolu dobijem neki odgovor a ne spustenu slusalicu...
Jos nesto da dodam, ne verujem im vise nista, kakve se lazi plasiraju iz skole i ne zasluzuju da im se veruje, videcemo da li je ledenjaca, cula sam da je bila tuca ali za sada samo "cula", saznace se brzo sigurno.

pa to stoji ;)
o krivi su jer ne pruzaju potrebne informacije.
a sto se dogodilo je sasvim normalna i uobicajna stvar.

S tim sto je bila hitna pomoc, dete je odvezeno na urgentni, a GLAVNI BAJA negira da je bila hitna. DOSTA SA LAZIMA I SPLETKAMA! To si vec apsolvirao. Aj sad malo iskrenosti i pravde u ovoj skoli... ako uopste znaju sta ove reci znace...

Back