Naši kućni ljubimci

jel znate ono kad izvede psa koji dobro izgleda u setnju pa svi bulje u njega a niko ne je be vlasnika?
e, kod mene je obrnuto lol

fala bogu danas bilo sunce pa sam mogao ponovo da iskusim taj fenomen

Sta, pas bulji u njih, a oni ga ne hebu ni 5%? Ili mozda neko je.be vlasnika? Ako je to slucaj onda, zao mi je, ali moracu da se sklanjam od tebe od sada pa nadalje...

aaah :heart:

tumblr_m4ivgwzn4e1qdlh1io1_250.gif

Musa je lud 100%
Imam zuljeve na sakama od setnje,po najvecoj vrucini nosim rukavice :lol:
Zenke nece da dira,ali muzjaka kad oseti,nista vise ne vidi niti cuje,a o osecaju za bol da ne pricam
Dobili su naziv bul terijeri jer su se koristili za borbe sa bikovima (
spasio liku zivot )
Danas su i previse manekenski psi,svi su debeli a glave idu u ekstrem,ubijaju im odgajivaci krv terijera i gejm
Ovako izgleda setnja
525508_3502897790951_1949077863_n.jpg

259947_3535775972885_1341266372_n.jpg

A ovo je par pozerskih :D
432367_3571379942962_1776409447_n.jpg

564546_3243988558382_1117805717_n.jpg

27269_3733259829858_697151042_n.jpg

Ako sve bude islo po planu na leo stize i jedan staford ( ovo je bio prosli staford
6008_1044388088927_3221537_n.jpg
6008_1044392569039_6584998_n.jpg
)

Ne podrzavam ja borbe pasa i slicno,imam druga koji se lozi na to i obecala sam mu batine ako pusti svog pita
Ali volim taj karakter i gejm kod njih
Hahahhaha jbg ja bas i ne volim da se slikam,ali postavicu eventualno neku na onoj temi

Hahaha, ako ti drugar ima god. koliko i ti onda mu cestitam ako malac uopste i pronadje gde se odrzavaju borbe pasa :lol:
Mnogo se decica pale na to, a kad bi videli pravu borbu ukakili bi se. ;)
Karakter i Gejm? Gej? G? ? [В][/В]
Stop gej psima http://www.24sata.rs/vesti/svet/ves...-gej-spasen-u-poslednjem-trenutku/74292.phtml

šta je gejm ebote?

Gameboy... :lol:

Gejm je urodjena osobina najcesce kod pitova (pre je bila i u stafordima i bul terijerima,ali se sve vise smanjuje),koja psa natera da iako je ostao bez trunke snage nastavlja da radi ono sto je zapoceo,to je najcesce borba (nazalost),ali moze da se primeni i u psecim sportovima,prosto receno borba(kakva god bila) do smrti

Fani, vidiš koji uticaj ebote, čim kažem skidaj se, bičarke već cepaju bapske gaće da pokažu mladoliki trougao...

Sad vidim zasto si uspesan u onome cime se bavis :mrgreen:

Gejm je urodjena osobina najcesce kod pitova (pre je bila i u stafordima i bul terijerima,ali se sve vise smanjuje),koja psa natera da iako je ostao bez trunke snage nastavlja da radi ono sto je zapoceo,to je najcesce borba (nazalost),ali moze da se primeni i u psecim sportovima,prosto receno borba(kakva god bila) do smrti

Wtf, lol, wtf :lol:

Hoces da kazes da mozes da ga jases kao plisanog jednoroga? :flert:

Ali volim taj karakter i gejm kod njih

bravo :)

Hahaha, ako ti drugar ima god. koliko i ti onda mu cestitam ako malac uopste i pronadje gde se odrzavaju borbe pasa :lol:
Mnogo se decica pale na to, a kad bi videli pravu borbu ukakili bi se. ;)
Karakter i Gejm? Gej? G? ? [В][/В]
Stop gej psima http://www.24sata.rs/vesti/svet/ves...-gej-spasen-u-poslednjem-trenutku/74292.phtml

Gameboy... :lol:

Jeste moje godiste,jeste napaljeni klinac ali i jeste istina da zna gde se odrzavaju borbe i da ima puno veza sto se tice toga
Njegov pit ima puno incesta i zato ima poremecaje u karakteru,zeli da napada ljude (sto nije normalno za tu rasu) i ponasa se kao ***** :lol: hteli su da ga pare sa nekom zenkom i on se zalateo da je udavi

Back