Naši kućni ljubimci

Pogledajte prilog 237784
Evo ga moj smrdlja kad je bio mali. Sada je jadan pun krpelja. Svu je dlaku poskidao sa vrata od dranjanja. :(
Nasao sam ga bio uvece kao malo mace je kmecao i onda sam rekao sebi ako se vratim iz grada i jos budes tu vodim te sa sobom. Kad sam se vracao viknuo sam ga i izasao je mukica ispod kola gde se krio.
Kada sam ga doneo 3 dana nije nista jeo,mislio sam da ce da krepa. :(

Pogledajte prilog 237784
Evo ga moj smrdlja kad je bio mali. Sada je jadan pun krpelja. Svu je dlaku poskidao sa vrata od dranjanja. :(
Nasao sam ga bio uvece kao malo mace je kmecao i onda sam rekao sebi ako se vratim iz grada i jos budes tu vodim te sa sobom. Kad sam se vracao viknuo sam ga i izasao je mukica ispod kola gde se krio.
Kada sam ga doneo 3 dana nije nista jeo,mislio sam da ce da krepa. :(

How sad story bro... :( Salim se...tako i ja nekad kad vidim kera na putu do grada obecam mu da cu mu kupiti nesto da jede ako jos bude tu kad se vratim ...retko kad budu tu pa hranu dam svom keru... :mrgreen:

Koliko ebe slika :hahaha:

tumblr_m3q1rv8jJs1qamw3so1_500.jpg

tumblr_m0qx3iB7HE1r1yujqo1_500.jpg

imao sam do sada jednog kera, desetak macki, morsko prase, hrcka i iguanu

svi su verovatno mrtvi

Za mesec dana nabavljam zeca :D
Jako pazi sa zečevima jer su jako osetljive životinje, u početku.. Ne smeš vikati na njih, moraš ih pustiti da budu svoji, inače se možeš pozdraviti od njega. Jedna naša prijateljica je isto kupila zeku kad i mi, i bili su jako grubi prema njemu, i on posle postao agresivan i morali su ga pokloniti nekome..

Poslednja izmena:
Pa i meni je tako bilo, ali u početku.. Ovo će biti nekome smešno ali je tačno. Kada moja mama, ili ja jedemo, ona uđe u kavez i jede, kada odem na wc, ona ide zamnom u wc, i tako je navikla da i piški i kaki u kupatilu. Tako da sa tim nemam problema. :D Ali kada je odnesem kod nekoga onda rafali na sve strane.. Kod zečeva je jedna jedina stvar bitna, a to je da se oseća sigurno pored tebe. Ako razvijete takav odnos nećeš imati problema. :D

Pa i meni je tako bilo, ali u početku.. Ovo će biti nekome smešno ali je tačno. Kada moja mama, ili ja jedemo, ona uđe u kavez i jede, kada odem na wc, ona ide zamnom u wc, i tako je navikla da i piški i kaki u kupatilu. Tako da sa tim nemam problema. :D Ali kada je odnesem kod nekoga onda rafali na sve strane.. Kod zečeva je jedna jedina stvar bitna, a to je da se oseća sigurno pored tebe. Ako razvijete takav odnos nećeš imati problema. :D

Haha, nemoj zezati da si uspeo izdresirati zeca...na neki nacin... :D

Za boldovano... :mrgreen:
scaled.php
A to za sigurnost se slazem, mislim da je tako sa vecinom zivotinja... :)

Pet-rat-stripe.jpg

Cutie_Our_Pet_Rat.jpg

dobra strana - mama mi se vise ne penje na sprat, nekmoli ulazi u sobu :mrgreen:
inace, ovo je jedno jako odano i miroljubivo stvorenje, voli da se cisti, ceslja i spava po dzepovima
omiljeno mesto za kuliranje mu je na mom ramenu dok sam za kompom ili kada ucim
spava u mojoj staroj dukserici ispod kreveta
i ne, ovo nije hrcak :lol:

ovo neki mišov :lol:? joj vol'o bi takvog da imadem :mrgreen:

ne mogu da dočekam da nabavim cica-macu, ima da je učim da kasapi ukućane dok spavaju :per:

auh, al onda u tom slučaju ne bih mog'o mišova imati :rida:

A i da, ako neko zna ili ima male ježeve, nek mi se javi :)

zaključak: Pravim zoo vrt od gajbe xD

Jedva čekam jednoga dana da postanem svoj čovek, nabaviću 2 bekice(bernandinca), 2 zeca, i hrčkove.. Oni su mi preslatki. Na mačke sam užasno alergičan, počnem da se gušim kada su u mojoj blizini, a baš ih volim. :(

Back