Naši kućni ljubimci

Jeste moje godiste,jeste napaljeni klinac ali i jeste istina da zna gde se odrzavaju borbe i da ima puno veza sto se tice toga
Njegov pit ima puno incesta i zato ima poremecaje u karakteru,zeli da napada ljude (sto nije normalno za tu rasu) i ponasa se kao ***** :lol: hteli su da ga pare sa nekom zenkom i on se zalateo da je udavi

Ma za'ebavam se, i moj drugar je bio vase godiste (i mladji zapravo) kad je poceo da smara neke likove oko tih stvari, mislim nije pustao kera u borbu, ali je znao dosta o tome.
Pf, pa takav ker bi izdrzao u borbi samo protiv drugog retarda slicnog njemu. :lol: Da vidis kakvog je kera imao jedan moj poznanik, miran kao statua i nece ni da pipne kerove na ulici, nece cak ni na macku da rezi, ali zato u borbi mu nije bilo ravnog...stoji mirno, ne pomice se, i samo kad krene borba i drugi ker zaleti na njega on se izmakne i hvata za vrat...i tu se obicno zavrsi borba. :lol:
Naravno, ne volim borbe pasa i ne podsticem to. :)

Takav je i CH Kaka sa kojim je taj moj isti drug pario svoju zenku pre par dana,koja je dobrog karaktera,tj nece da se bije sa psima...
Mene to nikad nije ni interesovalo,nego sam preko njega naucila svo oko tih titula i nekih poznatijih pasa,a i na BK se dosta indirektno prica o tome.

Ouuuu Dzovana dal je moguce :D

Evo moje kere,slikala upravo Jovana :ok:

163305_3507894635051_960106641_n.jpg

524660_3507894915058_1871503069_n.jpg

Luna,21 mesec stara :) btw mladi sampion Srbije

Back