gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
priča da ako je neko roditelj može bolje sve ovo da razume ili šta već nije fer u najmanju ruku ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam iskjučiva... još manje sam nervozna.november child:ala si nervozna i iskljuchiva...
ma koliko te to zachudilo, ima nas i sa iskustvom iz prve ruke iz sudana..
Ne možeš, naravno. Ali bi trebalo da to uradiš PRE nego što nekoga osudiš.november child:ne mozesh stici svuda, da sve proverish..
ali ovoj slici potpis nije potreban..
Uvjek kad gledam opstanak , sledi mi se krv u zilama .. one scene uf..,TOM@X:Ako je neko pratio ili prati naučno-popularnu seriju "Opstanak", onda sigurno zna šta sam teo kasti.... :-?
bundeva:...znam sebe: ne razmisljajuci bih uzeo to dete i poveo nekud...ne bih ni razmisljao kud...e, sad ko hoce nek veruje, ko nece ne mora..
HromiDaba:хммммммммм....... Тасићка?
да се ми, којим случајем не познајемо?
... zato jer su srpska deca, prostom chinjenicom da su srpska, vishe deca od ostale dece u svetu. Bravo Loop.loop:A i da moze treba da pomogne prvo Srpskoj deci.
lady me:OK, uzmeš to dete i povedeš sa sobom, i onda naidješ na još jedno takvo dete, svakog časa se i pored njega može naći lešinar, pa povedeš i njega... pa naidješ na još nekoliko takve dece...
Ova scena nije fotografisana u sred BG-a, već u Sudanu gde je to svakodnevnica. Osudjujete čoveka koji je za tu decu i učinio najviše što je bilo u njegovoj moći. Poslao je sliku svetu!
Eh, lady... znam na sta mislis, ali ovako napisano zvuci kao da nikome ne treba pomoci, jer mozemo naici na jos nekoga kome pomoc treba, pa jos nekoga, pa... a sta cemo onda?lady me:OK, uzmeš to dete i povedeš sa sobom, i onda naidješ na još jedno takvo dete, svakog časa se i pored njega može naći lešinar, pa povedeš i njega... pa naidješ na još nekoliko takve dece...
JOVANA77:aman, bundeva je, kao i ja, rekao da je trebalo da ga skloni.....do prvih kuca....kampa....bilo gde, gde ga lesinar nece naci. pa majku mu, niko nije pominjao usvajanje tog deteta. svi smo svesni da to nije bas moguce. ne mozemo usvojiti svu gladnu decu sveta.
citajte ljudi,nemojte samo da se raspravljate a da pritom i niste razumeli sta je taj neko napisao!!!!!!!!!!!!!!
aham!!! prodjite vi kroz more takvih nesretjnih sluchajeva, pa izaberite jedan, ili dva, ili nekoliko da ih spasete... ne biste se nsihta vishe osetjali ljudima... ako od dva dechaka kojis ede jedan pored drugog morate izabrati jednog, a chujete posle par dana da je onaj drugi umro od gladi, pojela bi vas vasha savest... ta na koju ste toliko ponosni.... ma nemate vi pojma...LePiaf:A shto se tiche fotografa... provedite nekoliko meseci u Sudanu, Etipiji, Iraku... gdegod... pa onda moralishite... debeloguzi malogradjani.
Shag Ivory:Eh, lady... znam na sta mislis, ali ovako napisano zvuci kao da nikome ne treba pomoci, jer mozemo naici na jos nekoga kome pomoc treba, pa jos nekoga, pa... a sta cemo onda?
Shag Ivory:Niko ne moze da ispravi sva zla i sve nepravde ovog sveta, ali svako moze (i trebalo bi) da ucini sve u okviru svojih mogucnosti, u svom mikrokosmosu.
lady me:ko govori o usvajanju?
očigledno ti mene nisi razumela.
JOVANA77:a bilo bi dobro pomoci samo jednom takvom detetu. i vise nego dovoljno! pa zamislite kada bi svako od nas sa samo ovog foruma (ne racu´najuci klonove) otisao tamo i zbrinuo po samo jedno dete (zbrinuti- naci mu smestaj,hranu i garderobu),gde bi nam kraj bio?
ma hiljadu stvari mozemo. ali ne, mi sedimo ovde i osudjujemo fotografa....koji je ipak uradio nesto (i dalje tvrdim da ga je garant makar pomerio od onog lesinara) i poslao ovu sliku nama, da nam pokaze kako se tamo zivi. ja sam recimo danas otisla i uplatila neku paru za pomoc gladnoj deci u svetu. inace bi to uradila tek kad mi stigne redovni tromesecni cek.....pa zar nije i to nesto? zar nije i to delo ovog fotografa?
LePiaf:A shto se tiche fotografa... provedite nekoliko meseci u Sudanu, Etipiji, Iraku... gdegod... pa onda moralishite... debeloguzi malogradjani.
lady me:OK, uzmeš to dete i povedeš sa sobom, i onda naidješ na još jedno takvo dete, svakog časa se i pored njega može naći lešinar, pa povedeš i njega... pa naidješ na još nekoliko takve dece...
Ova scena nije fotografisana u sred BG-a, već u Sudanu gde je to svakodnevnica. Osudjujete čoveka koji je za tu decu i učinio najviše što je bilo u njegovoj moći. Poslao je sliku svetu!