Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gigule:užas da, ajd sad prst na čelo... i vako:
da li znate da je cena jedne nuklearne podmornice jednaka ceni izgradnje 1800 bolnica sa više od milion kreveta,
na svakih 250 stanovnika u svetu dolazi jedan vojnik a jedan lekar na svakih 3700 stanovnika,
na svakih 108 dolara koje se ulože u vojne troškove 0.06 dolara ulaže se za mir ...
a što se recmo samo rata u Iraku tiče, celokupni troškovi rata u Iraku koštaju
koliko bi se 7( sedam!!!!!) godina mogle potpuno finansirati globalne akcije i kampanje protiv gladi
a kampanje protiv adis za 18 godina
vakcinacija dece u svetu za 60 (!!!!!) godina
etc
ukratko, ebem im mater svima.
Ne mogu da verujem! :shock: Mozda nije mogao da ga odvede u svoju zemlju ali je mogao lepo da ga uzme, odnese u neki kamp ili sta vec.NatasaNatasa:Pa ne može čovek da dodje, tek tako stavi dete u naručje i dovede ga u svoju zemlju .... procedura je malo komplikovanija od same ''želje'' ..... nemojmo sad kriviti nekog bezveze.
A ovo dete je više ''metafora'' za svu ostalu decu koja žive istim životom. Ako se čovek nagledao takve jadne i nemoćne dece, nije ni čudo što se ubio ...
chokolada:Ne mogu da verujem! :shock: Mozda nije mogao da ga odvede u svoju zemlju ali je mogao lepo da ga uzme, odnese u neki kamp ili sta vec.Mogao je bar da ga skloni od lesinara.
Niko normalan ne bi mogao da ostavi bespomocno dete tako!
I neka je crkao!
![]()
Gazdarica:Novinar nije humanitarni radnik... Ne brkajte babe i zabe...

Koji time sto ukazuje na ono sto se desava, daje svoj doprinos...Aphroditi:Ali je COVEK pre svega.
AntunTun:ok dosta ljudi je videlo sliq i dalo komentar....e sad novinar ko novinar....skroz je nebtino kakav je taj jbni novinar....i kakva je ptica u pozadini....a afrika je nekad bila zemlja puna ponosnih ljudi....onda je dosho beli shljam i sve ujebo....kao i svuda gde su se pojavili....
NISAM DETE.....BEO SAM.....MUSHKO SAM...........KAKVA SRETJA
ovo velikim slovima je iz nekog stripa....kakva istina u 8 rechi....
marlon:Depresivno. Ali niti je ovo prva niti zadnja ovakva fotografija. Po meni je bilo cak drasticnijih. Sustina je da u danasnjem licemernom svetu se sve desava u semi svako cudo za tri dana.
Lepo je neko primetio da ko zeli, ne mora da ide do Sudana da pomogne. Ima kod nas napustene i gladne dece koliko zelite.
Gazdarica:Fino, osnujte inicijativu koja ce se boriti za pojednostavljenje i skracivanje procedure za usvajanje napustene djece...
Budite korisni!
Šta da komentarišem? Kučkin sin je i trebao da se ubije, kretenčina! Napustio scenu! Ne zna šta se dalje desilo????AntunTun:teta moderatoru....molim vas ne obrishite me....zhelim svi da me vide....pa u kome shta probudi....samo nemojte retji da je svejedno....
![]()
AntunTun:paaa...pazi...mozhda sam ja losh chovek...i sve...al ja se trudim....srzh su meni deca...a naslov je nash svet...dakle kolko mogu i kolko uradim...uradio sam...bitno je da ne uzimash...jer da niko uzimao nije...nikome ni pomotj ne bi trebala...mislim jes da ja sad kao neshto savlachim i sve...al tako je...samim tim shto si ti chovek koji ne bi uradio neshto shto tje nekoga dovesti u gadan polozhaj(ne direktno dete u sudanu vetj vishe onako uopshteno) ti si pomogao...sad je tu ono promenimo svet pochnimo od sebe...previshe sam odlutao a i vreme mi je za popodnevnu dremq...pu jbte zhivim ko penzioner...aj