AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.811
teta moderatoru....molim vas ne obrishite me....zhelim svi da me vide....pa u kome shta probudi....samo nemojte retji da je svejedno....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja.gigule:užas da, ajd sad prst na čelo... i vako:
da li znate da je cena jedne nuklearne podmornice jednaka ceni izgradnje 1800 bolnica sa više od milion kreveta,
na svakih 250 stanovnika u svetu dolazi jedan vojnik a jedan lekar na svakih 3700 stanovnika,
na svakih 108 dolara koje se ulože u vojne troškove 0.06 dolara ulaže se za mir ...
a što se recmo samo rata u Iraku tiče, celokupni troškovi rata u Iraku koštaju
koliko bi se 7( sedam!!!!!) godina mogle potpuno finansirati globalne akcije i kampanje protiv gladi
a kampanje protiv adis za 18 godina
vakcinacija dece u svetu za 60 (!!!!!) godina
etc
ukratko, ebem im mater svima.
TOM@X:hm? I tako je lik dobio Pulicerovu nagradu.....
..... a ja se pitam šta se dalje desilo?
Nije ga valjda prepustio nesrećnoj sudbini??? :shock:
Ako je neko pratio ili prati naučno-popularnu seriju "Opstanak", onda sigurno zna šta sam teo kasti.... :-?
Lilu:Nije poenta u fotografu, poenta je u stradanju i kako rece gigule cena jedne nuklearne podmornice jednaka je ceni izgradnje 1800 bolnica sa više od milion kreveta, na svakih 250 stanovnika u svetu dolazi jedan vojnik a jedan lekar na svakih 3700 stanovnika, na svakih 108 dolara koje se ulože u vojne troškove 0.06 dolara ulaže se za mir ...
i ja im svima gigule...