Naše slike...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imas na pocetku jednu,stavila jos par pa obrisala.tako da ne seri.

Pregledao sam sve stranice i nisam našao. Lažeš.

:think:

Pored svih tvojih psovki ubedila si me da te ja ne mogu naučiti da se psovke ne treba pričati i uprkos svom strpljenju koje ti ukazah, ti odlučila da poslušaš šapat ulice koji je snažniji od krika vapaji zdravog razuma i čiste savesti.

:klap:

Iliti, ako ne razumeš, nemoj da psuješ i vređaš me, ovde ima i male dece koja mogu to da pročitaju.

Budi tolerantna i poštena. :super:

:bye:

samo za Hator ;)

n1118138731_30117972_1594.jpg

n1118138731_30117966_7891.jpg

BTW, imaš jednu na 19. strani ove teme! ;)

ovo sam ti ja...........samo stisnes plavu strelicu kod citata.....
i nemoj ti meni da lazem,smoru jedan ustogljeni...........

Simpa si, ali meni je važna i druga strana tebe - ličnost, na kojoj ćeš morati da poradiš.

Zamisli vidiš neku extra ribu kako šeta gradom i odjednom je čuješ da, onako seljački, kaže
ma jedi g.vna
(u spoiler zbog takvog sadržaja). Znaš li da mi se onda smuči što je riba extra, kad nema dve daske u glavi i kad je prosta.....Gde su tu maniri i lepo ponašanje?

hahahhahaa :D
i kakve su njihove reakcije kad skontaju da nisi 'devojchica'? :P:D

pa pazi zavisi kakvog sam raspolozenja....kad sam onako snuzden nervozan nemam vremena ni zivaca da govorim da sam musko, a kad jesam onda se hehehehe slatko nasmejem i kazem da sam musko pa ponekad i kazemo nesto na tu temu, naravno uz osmeh :D:D do sad nisam obracao paznju na to dal su ipak skontali ili ne....a pre mislim da ih nije ni interesovalo....a najjace je ipak kad idem sa ortacima i to mi se desi....posle me uvek z i naravno pokidaju se od smeha....:D:D

Poslednja izmena:
Simpa si, ali meni je važna i druga strana tebe - ličnost, na kojoj ćeš morati da poradiš.

Zamisli vidiš neku extra ribu kako šeta gradom i odjednom je čuješ da, onako seljački, kaže
ma jedi g.vna
(u spoiler zbog takvog sadržaja). Znaš li da mi se onda smuči što je riba extra, kad nema dve daske u glavi i kad je prosta.....Gde su tu maniri i lepo ponašanje?

znas kako me zabole sta ti mislis o mojoj licnosti?
prema onima koji me nerviraju,a medju koje svakako ubrajam i tebe,ne mogu da budem fina.
toliko.
a za 2 daske necu ni da odg......

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back