Nase slike vol.2

Istina, ali kad pogledam slike tvog drustva, ne vidim neke razlike :lol:

Šta ti ima da vidiš, pa čak me ni nemaš na fejsu :lol:

Sine napravi razliku :D

2dubfhe.jpg

I prvo skontaj da sam okružen ako ne kvalitetnim onda barem zadovoljavajuće prosečnim bičarkama(debelu zanemari, nju koristimo umesto masti) , dok si ti okružen belezima, bolestima i crvenilu u licu i ćelavom liku koji ti gleda u kitu, i tvojom kruškastom glavom :mrgreen:

Pa sta ako si okruzen devojkama..? sta sa time

Pa on spomenu moje društvo, eto šta sa time :)

Jesi ti corav? Sta je ovde prosecno zadovoljavajuce? :eek:
Uzas. Lepsi sam od njih 10000000 puta,a ja sam jedan od ruznijih muskaraca.

ček jel treba da od svake pojedinačno uzmem fotku i tebi okačim da bi mogao da ga drviš, ili šta :D ?

A da, ti si navikao na foto-modele, pretpostavljam

ti si onda neki maneken, a znam da nisi, jer po meni lepsi sam od tebe : P
salu na stranu ovo su prosecne devojke koje vidjas svuda, ne vidim sta je tu uzas
Добро, можда трећа девојка (сас лева нас десно) изгледа симпатично и наднаравно слатко.
А ја имам женске црте лица. :mrgreen:

Inače akutnjače, pošto ćeš ovde sigurno ulaziti da se proseravaš, overi japanski i rang-listu prošle dine,
sinko, spremi se da osvojiš minimum 80 bodova da bi prošao ;)
http://www.fil.bg.ac.rs/ssluzba/rangliste.html

Znam, ove godine iz pouzdanih izvora sam saznao da je trebalo manje, ima vise mesta, ali je rangiranje drugacije. Poeni nisu problem, ali jebu me finansije. Sto se tice proseravanja, ako mozes i ti, mogu i ja.

Sto se tice proseravanja, ako mozes i ti, mogu i ja.

heh, ne stavljaj sebe u isti koš sa mnom jer za neke stvari bi iskočio iz njega čim te ugledaju :per:

Zar ti nisi alkos koji pripoveda slobodu itd, kakvo je sada ovo dizanje egoa? :S
Cudi me od tebe.

Pa nisam ja ništa najozbiljnije mislio :lol:
Naravno, družim se i sa klošarima, samo što smo mi pod zemljom pa nas ne slikaju :mrgreen: Ovako oću da malo drkam akutu :D

E pa sad, to je već subjektivno, nisam ja rekao da su one univerzalno perfektne, naravno, jeste moja granična crta duboko ispod korena, možda čak i vaših ali ne znači da je potpuno loše. Jes' možda prosek ko što reče Bratislav, ali svakodnevni prosek se drugačije gleda posle nekog vremena... ili dugo vremena, da kažem, koliko sam već proveo s tim ženama :mrgreen:

heh, ne stavljaj sebe u isti koš sa mnom jer za neke stvari bi iskočio iz njega čim te ugledaju :per:

Pa nisam ja ništa najozbiljnije mislio :lol:
Naravno, družim se i sa klošarima, samo što smo mi pod zemljom pa nas ne slikaju :mrgreen: Ovako oću da malo drkam akutu :D

Drkas mi, drkas... A sto se tice kosa, kroz svasta sam prosao u svakakvim kosevima bio xD Nemas brige...

Pa on spomenu moje društvo, eto šta sa time :)
ček jel treba da od svake pojedinačno uzmem fotku i tebi okačim da bi mogao da ga drviš, ili šta :D ?
A da, ti si navikao na foto-modele, pretpostavljam
Pa ne znam... ja ili nailazim na prelepe ribe ili na groblje.
Da se razumemo pvcao bi sve osim ove tri najkrupnije,ali svaka od ovih riba ima barem po dve falinke.
Evo ova sa kravatom deluje kao devojka,al je grdna,a ova do nje deluje kao da je najbolji picic u celoj druzini.
ti si onda neki maneken, a znam da nisi, jer po meni lepsi sam od tebe : P
salu na stranu ovo su prosecne devojke koje vidjas svuda, ne vidim sta je tu uzas
Ja ovo ne vidjam.
Vise mi lice na neku decicu.koje je ovo godiste? Nit sisica,nit kukova,nit bataka kao da su iz Albanije.

Back