Manifold
Ističe se
- Poruka
- 2.615
Lepo sam ti rekao da odeš kod doktora da ti odstrani tu treću sisu.
Ahahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo sam ti rekao da odeš kod doktora da ti odstrani tu treću sisu.
Likusa na trecoj slici visa od njega za jedno 5cm a ti mislis da je on 190?![]()

ahahah, tek sad vidim da je tvoja sestra u stvari evil twin
Ti pored nje izgledaš nekako baš... nevino![]()
ajde da napravimo ovu temu malo zanimljivijom (barem meni lol). dakle, sledeca cura koja okaci fotku imace tu cast da procita moju recenziju o tome koliko je dobra za drkan je. znaci, pokusacu da ga izdrkam i onda cu vam preneti svoje utiske. kako vam se to cini? niko do sad nije to uradio a? niko nikada nije pokusao da izdrka na sliku? e bote sto ste smor.
od skorasnjih slika, ovako ovlas, izdr kao bih jedino na fiftinu sliku jer mi je nekako sva nevina a u isto vreme kao da gori od zelje da je neko kresne. lol
ostale me nista ne privlace.
izgled varaaaa Pa aj reci, ko je "gori" od vas dve?
? ya know, alkohol, gudra, orgije, spavanje u jarku and stuff like that 
Koja je bad girl, Koja se više bahanališe? ya know, alkohol, gudra, orgije, spavanje u jarku and stuff like that
![]()

ajde da napravimo ovu temu malo zanimljivijom (barem meni lol). dakle, sledeca cura koja okaci fotku imace tu cast da procita moju recenziju o tome koliko je dobra za drkan je. znaci, pokusacu da ga izdrkam i onda cu vam preneti svoje utiske. kako vam se to cini? niko do sad nije to uradio a? niko nikada nije pokusao da izdrka na sliku? e bote sto ste smor.
od skorasnjih slika, ovako ovlas, izdr kao bih jedino na fiftinu sliku jer mi je nekako sva nevina a u isto vreme kao da gori od zelje da je neko kresne. lol
ostale me nista ne privlace.
javite mi kad mortson okaci svoju fotku, od ovoga nema vajde ..................