Bratislav_90
Iskusan
- Poruka
- 5.522
Sta je sa okom ovom liku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je sa okom ovom liku?

ja se smejem svima na slici
kolektivno ste retardirani![]()

Istina, ali kad pogledam slike tvog drustva, ne vidim neke razlike![]()

Pa sta ako si okruzen devojkama..? sta sa time

Jesi ti corav? Sta je ovde prosecno zadovoljavajuce?
Uzas. Lepsi sam od njih 10000000 puta,a ja sam jedan od ruznijih muskaraca.
Jesi ti corav? Sta je ovde prosecno zadovoljavajuce?
Uzas. Lepsi sam od njih 10000000 puta,a ja sam jedan od ruznijih muskaraca.
Zar ti nisi alkos koji pripoveda slobodu itd, kakvo je sada ovo dizanje egoa? :SPa on spomenu moje društvo, eto šta sa time![]()
Добро, можда трећа девојка (сас лева нас десно) изгледа симпатично и наднаравно слатко.ti si onda neki maneken, a znam da nisi, jer po meni lepsi sam od tebe : P
salu na stranu ovo su prosecne devojke koje vidjas svuda, ne vidim sta je tu uzas

Inače akutnjače, pošto ćeš ovde sigurno ulaziti da se proseravaš, overi japanski i rang-listu prošle dine,
sinko, spremi se da osvojiš minimum 80 bodova da bi prošao
http://www.fil.bg.ac.rs/ssluzba/rangliste.html
Sto se tice proseravanja, ako mozes i ti, mogu i ja.

Zar ti nisi alkos koji pripoveda slobodu itd, kakvo je sada ovo dizanje egoa? :S
Cudi me od tebe.

Ovako oću da malo drkam akutu I prvo skontaj da sam okružen ako ne kvalitetnim onda barem zadovoljavajuće prosečnim bičarkama(debelu zanemari, nju koristimo umesto masti) , dok si ti okružen belezima, bolestima i crvenilu u licu i ćelavom liku koji ti gleda u kitu, i tvojom kruškastom glavom![]()

heh, ne stavljaj sebe u isti koš sa mnom jer za neke stvari bi iskočio iz njega čim te ugledaju
Pa nisam ja ništa najozbiljnije mislio
Naravno, družim se i sa klošarima, samo što smo mi pod zemljom pa nas ne slikajuOvako oću da malo drkam akutu
![]()
Добро, можда трећа девојка (сас лева нас десно) изгледа симпатично и наднаравно слатко.
А ја имам женске црте лица.![]()

ova s kravatom je potencijal
ne mogu da verujem oko cega se vi raspravljate, ionako obojica od slika s njima necete dalje odmaci

Pa ne znam... ja ili nailazim na prelepe ribe ili na groblje.Pa on spomenu moje društvo, eto šta sa time
ček jel treba da od svake pojedinačno uzmem fotku i tebi okačim da bi mogao da ga drviš, ili šta?
A da, ti si navikao na foto-modele, pretpostavljam
Ja ovo ne vidjam.ti si onda neki maneken, a znam da nisi, jer po meni lepsi sam od tebe : P
salu na stranu ovo su prosecne devojke koje vidjas svuda, ne vidim sta je tu uzas