Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 12.328
ma u pitanju je jedna delikatna meni vrlo vazna slika a ovi ce to odmah da iskoriste za kontru
tako da bolje ne
tako da bolje ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad si me naterala da zamisljam kako ti penetriram vaginu dok lezim preko tebe i glavu drzim sa tvoje desne strane i tako okrenut prema tebi koja mi sa ociju skida sve emocije i svu strast slusam gromoglasne zvuke koje ispustas kroz svoje poluotvorene usne i u taj mah svrsam i lebac da ti je bem sve mi po podu isprska i jos mi ulazi kuce i gazi po tome. sad drzim u ruke cetku i brisem i brisem ajoj sta mi je sve to trebalo.
sad si me naterala da zamisljam kako ti penetriram vaginu dok lezim preko tebe i glavu drzim sa tvoje desne strane i tako okrenut prema tebi koja mi sa ociju skida sve emocije i svu strast slusam gromoglasne zvuke koje ispustas kroz svoje poluotvorene usne i u taj mah svrsam i lebac da ti je bem sve mi po podu isprska i jos mi ulazi kuce i gazi po tome. sad drzim u ruke cetku i brisem i brisem ajoj sta mi je sve to trebalo.

Taj ortak ti opusteno moze u manekene, tacno lici na onog covu sa sampona head and shoulders ili nekog drugog...
Mislim da si ih pomesala... xD
znam koji je.. nije ovaj kockasti maneken.. joj ne volim to
musko treba da izgleda normalno i prirodno

Pa da...problem je sto Akuta ne izgleda tako...
Ma za'ebavamo Akutu, sta se ti primas...![]()

gresis, ne perem ja to![]()

Sta fali Toniju?
Sad cu da ga metnem na ideal lepote![]()