Nase slike vol.2

Reck nema izbora neg' da bude ćelav :D
Meni rekoše da mi je sad bolje, al to je irelevantno. Uradio sam jer sam želeo, od jedne promene se kreće ipak ;)
Kad me slikaju staviću, neću sto posto da se pućim pred ogledalom samo da bi akuta mogao da ovlaži :per:

DSCN2504.jpg
DSCN2431.jpg
DSCN2429.jpg
001.jpg
DSCN2488.jpg

SMOOORRR
DOSADNI STE
ZŽASNI BENI
SVI
ČAKI PUSI
I IDIREKT
AHAHAHHA
GOVEDA BEDA ZAVUSNIČKA

Reck nema izbora neg' da bude ćelav :D
Meni rekoše da mi je sad bolje, al to je irelevantno. Uradio sam jer sam želeo, od jedne promene se kreće ipak ;)
Kad me slikaju staviću, neću sto posto da se pućim pred ogledalom samo da bi akuta mogao da ovlaži :per:

Pa kad si materijal za vlazenje xD Dobro je poznato da ja ne izlazim iz tvog albuma i da se divim tvom koscatom telu, izrazenoj bradi i upalim ocima...

Salu na stranu, koliko god ovde sebe predstavljao kao egocentricnog manijaka, stekao sam sasvim drugaciji utisak o tebi. Nisi ti toliko iznad svega. Doticu te i znace ti sitnice, uzivas u njima, a i znam provereno da si drug.

@Black

Dve reci: Bezi bre :lol:

sad si me naterala da zamisljam kako ti penetriram vaginu dok lezim preko tebe i glavu drzim sa tvoje desne strane i tako okrenut prema tebi koja mi sa ociju skida sve emocije i svu strast slusam gromoglasne zvuke koje ispustas kroz svoje poluotvorene usne i u taj mah svrsam i lebac da ti je bem sve mi po podu isprska i jos mi ulazi kuce i gazi po tome. sad drzim u ruke cetku i brisem i brisem ajoj sta mi je sve to trebalo.

sad si me naterala da zamisljam kako ti penetriram vaginu dok lezim preko tebe i glavu drzim sa tvoje desne strane i tako okrenut prema tebi koja mi sa ociju skida sve emocije i svu strast slusam gromoglasne zvuke koje ispustas kroz svoje poluotvorene usne i u taj mah svrsam i lebac da ti je bem sve mi po podu isprska i jos mi ulazi kuce i gazi po tome. sad drzim u ruke cetku i brisem i brisem ajoj sta mi je sve to trebalo.

U pi.čku materinu, ne mogu da ti dam reputaciju. :lol:

Back