Nase slike vol.2

sad si me naterala da zamisljam kako ti penetriram vaginu dok lezim preko tebe i glavu drzim sa tvoje desne strane i tako okrenut prema tebi koja mi sa ociju skida sve emocije i svu strast slusam gromoglasne zvuke koje ispustas kroz svoje poluotvorene usne i u taj mah svrsam i lebac da ti je bem sve mi po podu isprska i jos mi ulazi kuce i gazi po tome. sad drzim u ruke cetku i brisem i brisem ajoj sta mi je sve to trebalo.

xaaxaxaxaxaxaxax kakva bujna masta :D :D pomogla bih ti da pocistis al me eto mrzi :D

sad si me naterala da zamisljam kako ti penetriram vaginu dok lezim preko tebe i glavu drzim sa tvoje desne strane i tako okrenut prema tebi koja mi sa ociju skida sve emocije i svu strast slusam gromoglasne zvuke koje ispustas kroz svoje poluotvorene usne i u taj mah svrsam i lebac da ti je bem sve mi po podu isprska i jos mi ulazi kuce i gazi po tome. sad drzim u ruke cetku i brisem i brisem ajoj sta mi je sve to trebalo.

pa nisam ja tebe ni na sta naterala breeeeej

400432_3992232002623_1629296653_n.jpg

E, Akuta, ako nista drugo barem me uvek nasmejes svojim slikama...imas retko blentavu facu... :mrgreen: Taj ortak ti opusteno moze u manekene, tacno lici na onog covu sa sampona head and shoulders ili nekog drugog...

Pa da...problem je sto Akuta ne izgleda tako... :hahaha:

Ma za'ebavamo Akutu, sta se ti primas... :P

Ne prima se, samo je realna :P

Zez se, Hoklice tenkju, ostali isto hvala, nasmejaste me, narocito nsdd (mada sam shvatio kao kompliment) xD

A vidim i Direkt me voli :D

@North

Hehehe, ova treca xD

I stoji ti dugacka kosa, i za razliku od nekih koje znam deluje mi da je ti peres :D

Poslednja izmena:

Back