Nase slike vol.2

Inace, otkacena ce verovatno sa 30 dina izgledati kao da ima 50

I izgleda veoma vestacki

Izvestaceno

I ruzno se obukla

Mnogo vise volim blede devojke, ne kapiram zasto sve hoce da budu ko ciganke i tamo neke rijane i stajaznamvec

Valjda se zato lozim na goticarke, blede su ko lesevi

:D

Nova slika(kosa mi je malo porasla :prstic: )
29859227445172592086710.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

ćao :))))))))))))) :*

Nije, ovde je Fifty baš u fazonu :)

Luk huz bek :per:

Lepa je Fifty, što je malerišeš.. :lol:

Hvala :kiss:

Inace, otkacena ce verovatno sa 30 dina izgledati kao da ima 50

I izgleda veoma vestacki

Izvestaceno

I ruzno se obukla

Mnogo vise volim blede devojke, ne kapiram zasto sve hoce da budu ko ciganke i tamo neke rijane i stajaznamvec

Valjda se zato lozim na goticarke, blede su ko lesevi

:D

Ti dragi moj idi iskopaj sebi neki les i nisi za bolje :P :kiss:

Nije brate, svi smo tu negde, godinu dana manje vise.. Jedino ona mala pozadi sto je izasla iz trtica.. Tj vrtica xD Mada je slikano iz nekog iks ugla, pa ja izgledam kao da sam za 4 glave veci od ostalih xD

Poslednja izmena:
Sad sam baš tražio neke slike sa male mature i nikako ne mogu jebeno da nadjem, izgleda da mi je preostalo samo ovo što je odradjeno kod fotografa, a nemam skener.. I tako sam naleteo na ovu mrtvu sliku iz nekog šestog-sedmog osnovne, ni ja sam ne znam
:rotf: pao sam na patos od smeha kad sam video "prošlog" sebe xD
Da ne kažem što mi je hair styling otišao u pizzdu lepu materinu ali kontam da smo se tada svi iz ekipe ložili na dužu kosu...

Ovo je neka likuša iz Ukrajine, dolazili su kod nas preko škole, ogranizovano Joy of Europe njesra.. bilo je kul, mislim da su to bili dani kada sam se prvi put stvarno napio, pao sa plastične stolice, slomio je i najeo se peska koji je bio baš iza moje stolice :D

aah memories :(

neverovatno koščate ruke

:lol:

Back