Nase slike vol.2

223423_179712928744290_100001167530902_405264_5157723_n.jpg
ovde ne izgledas kao da si ziva osoba. Licis na lutku.
65937_134573546591562_100001167530902_171629_804609_n.jpg

slika koju sam malocas sasvim slucajno nasla u kompjuteru..

ovo je ubavo. :)

Mislim da bi joj kovrdzava kosa bolje stajala na glavi...

@different

Kakva plastika 'si lud... :lol: Mlada devojka, normalno da ce izgledati kako izgleda...ako nastavi ovako da izgleda i u 25-im god...e onda...

@difrent from others..dakle emo sranje mrzim hepi pipl i to bilo bi lepo kada bi stavio svoje slike,imam 17 uskoro 18 i sasvim normalno izgledam za svoje godine e sad sto ti mozda nisi upoznat sa danasljim ponasanjem izgledom i oblacenjem omaldine..sta da ti kazem,a platicna je jedino casa u ruci.hvala lepo :)

Mislim da bi joj kovrdzava kosa bolje stajala na glavi...

@different

Kakva plastika 'si lud... :lol: Mlada devojka, normalno da ce izgledati kako izgleda...ako nastavi ovako da izgleda i u 25-im god...e onda...

slihtas se..ooo so patetik :cool:
dakle emo sranje mrzim hepi pipl i
[
ovaj deo mi nije jasan
,imam 17 uskoro 18 i sasvim normalno izgledam za svoje godine e sad sto ti mozda nisi upoznat sa danasljim ponasanjem izgledom i oblacenjem omaldine

ja znam da u moje selo takve klinke imaju lose uzore iz velikih gradova.i da su sve redom loseg moralnoga karaktera

sta da ti kazem,a platicna je jedino casa u ruci.hvala lepo

a jos i pije :evil:
eto, moral,izgled,ponasanje. ccc :evil:

šiške šublerom premerene i potkresane
farbana i peglana
otvoren treći disajni ventil
prepečen ten
slepa ili bez ogledala kući

poseduje šuškavu jaknicu do pupka za krznom na kapuljači i barem jedan par onih patofni koje prolaze kao čizme

aha aha zovite me vidovita Megi

Deco, gde su vam roditelji?
Roditelji, vezujte ovo na vreme!

Sad sam baš tražio neke slike sa male mature i nikako ne mogu jebeno da nadjem, izgleda da mi je preostalo samo ovo što je odradjeno kod fotografa, a nemam skener.. I tako sam naleteo na ovu mrtvu sliku iz nekog šestog-sedmog osnovne, ni ja sam ne znam
:rotf: pao sam na patos od smeha kad sam video "prošlog" sebe xD
Da ne kažem što mi je hair styling otišao u pizzdu lepu materinu ali kontam da smo se tada svi iz ekipe ložili na dužu kosu...

Ovo je neka likuša iz Ukrajine, dolazili su kod nas preko škole, ogranizovano Joy of Europe njesra.. bilo je kul, mislim da su to bili dani kada sam se prvi put stvarno napio, pao sa plastične stolice, slomio je i najeo se peska koji je bio baš iza moje stolice :D

aah memories :(

Back