Fifty Shumaher
Iskusan
- Poruka
- 5.383
pa sta ako izgleda zdepasto...samo izgleda...
ajde bre, bio bi red da je ostavite na miru....
hvaala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sta ako izgleda zdepasto...samo izgleda...
ajde bre, bio bi red da je ostavite na miru....
Evo ova oslikava sve, tražio sam je u 300 folderaOprostićete mi što je malo starija, otprilike godinu dana, danas mi je kosa mnogo kraća a salo mnogo veće
![]()
i dalje te volim. jedva, ali skupila sam snageEvo ova oslikava sve, tražio sam je u 300 folderaOprostićete mi što je malo starija, otprilike godinu dana, danas mi je kosa mnogo kraća a salo mnogo veće
![]()
I tebe cemo da karamo
Iako smo ruzni
![]()
Kakva burna reakcija na komentar da je Limun lepši. (:

Iju, Krepto, ima li ovde barem jedan forumaš koji odgovara mojoj zamisli o tome kako bi mogao da izgleda? o.O

i dalje te volim. jedva, ali skupila sam snage

Pazi, ispao sam čudno na slici, tako da još ima šanse![]()

Uuu, jedva čekam jednu normalnu. Navijam za nju.
Nego, super je slika. Svaka čast za hrabrost. XD

E hvala bogu, inače bi mi se svet rasp'o![]()

Haha, evo ti jedna od te dve, drugu me mrzi da stavljam
![]()
Jao Krepto, lepsi si CAK i od Limunka... <3
edit: Ustvari, mesto moderatora je vec prodato tako da je Krepto najruzniji od svih forumasa...
P.S. (da ne bi bilo dva puta edit) Moram samo da pridodam da smaraju ove forumasice oko limuna, lik je na vise od 90% slika ruzan k'o *****...samo sam na jednom video da izgleda normalno i to na onoj kad se osisao, a forumasice su bas za tu sliku rekle da je ruzan...tek sad kapiram koliko su ove forumasice prsle...![]()
ti si meni lep i rodila bih ti plodove semena. ja sam normalna, jel da

Evo ova oslikava sve, tražio sam je u 300 folderaOprostićete mi što je malo starija, otprilike godinu dana, danas mi je kosa mnogo kraća a salo mnogo veće
![]()
Sad kada pocnu ove forumasice da ti pisu Krepto oplodi me![]()

Ni ja ne znam što, nije uopšte neka slika![]()

Nemam ja dobrih slika, *** xD